Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek ale nocny

magiczny wiek kobiety

Polecane posty

jedna mala m, zadne 'cos' - atawizmy - muskularny facet - bezpieczniej sie czuje przy nim kobieta. i nie mydlij mi tu oczu. Taa jasssne, kiedyś sobie zażartowałam, że czuję się bezpieczniej, bo byłam ciekawa co powie i czy nie będzie się popisywał swoją siłą, czy umiejętnościami.

Gość witam w klubie
he he dołączam się do bu ha ha never :) :) albo mam niskie o sobie mniemanie i biorę plackak, bo wiem że nikt więcej na mnie się nie skusi ... albo sięgam po gościa z wyższej półki .... Każda potwora ma swego amatora :p

Gość witam w klubie
to fakt, chociaż niektórzy są sami i bardzo im współczuję...

Taa jasssne, kiedyś sobie zażartowałam, że czuję się bezpieczniej, bo byłam ciekawa co powie i czy nie będzie się popisywał swoją siłą, czy umiejętnościami. ( czytaj ) sprawdzanie czy nie pustak :)

Gość marek ale nocny
jebac to. i tak kiedys podupcze.

Gość witam w klubie
ej mała ale oni ciągle czekają na komplementy... :) są tak zapatrzeni w siebie tylko się nie ujawniają że niby im nie zależy... chyba że geje :)

Gość witam w klubie
cha to tylko o to ci chodzi !!!! :) to po co pytasz czy kobiety patrzą na status ? x: mów że chodzi Ci o bzyyy kanie

Gość marek ale nocny
ktos sie podszył pode mnie, jakis dupek...

wiekszosc z nas sie domysliła :) "Za wygląd nie komplementuje facetów. Chyba, że za cechy charakteru, osobowości, ale to inna sprawa." a ja tak. jak sie nalezy to czemu nie.

oj tam mieć znaczenie czy nie miec, nawet najbrzydszy facet potrafi sie odstrzelić tak ze oko bieleje, trzeba docenic :)

frufru Mam kolegę, który bardzo dba o swój wygląd, ma na tym punkcie bzika, wiem, że potrzebuje potwierdzenia, że dobrze wygląda - więc czasem go pochwalę - bo wiem jakie to dla niego ważne.

no i o to chodzi. kazdy czasem potrzebuje dobrego sowa także w tematyce wyglądu...

To jest taki wyjątek, bo podkreśla, że chodzi na siłownię i inne takie, więc siłą rzeczy przez rozmowę zwraca uwagę na swój wygląd i szuka potwierdzenia, że dobrze wygląda.

Gość witam w klubie
a ja mówię miłe rzeczy mojemu facetowi.... że ma super tyłeczek :) i takie tam.... :) a on mi nie mówi :( świnia, bo jak gdzies wychodzimy razem to zwracają na mnie uwagę intruzi.... głuuupi przecież go nie zdradzę

Gość marek ale nocny
jedna mała m, mimo wszystko gadasz glupoty. mowisz ze wyglad sie dla ciebie nie liczy, ale wzielas sobie muskularnego, a nie chudzielca... wiec przeczysz sama sobie, niestety

Gość witam w klubie
wiesz co nocny, jak ktos ma zakodowany wygląd partnera partnerki, który na niego działa w sęsie seksualnego pociagu... to nie zmieni się z wiekiem,

mój też jest chudy :) tzn był bo jako dobra żona juz go podtuczyłam ;) ale niekoniecznie w mięśnie mu poszło :D w ogóle jak teraz pomyslę to wszyscy moi stali partnerzy byli chudzi :D

Gość witam w klubie
taaaa ja po zwiazku z olbrzymem terrorystą :( wziełam dużego chudzielca w okularach podtuczyłam , ubrałam zmienił bryle nooo i facet do schrupania ale był memło no i nie dałam rady 4 lata wytrzymaliśmy, teraz mam faceta o silnym charakterze między olbrzymem a chuderlakiem... :) myslę że wygląd +charakter to 100% sukcesu

Gość marek ale nocny
a umięśnieni byli?

Gość marek ale nocny
a sama jak wygladasz? jaki typ urody prezentujesz?

Nie wiem jaki typ urody prezentuję, bo nie znam się na typach urody. Są rzeczy które mi się we mnie podobają, są też takie, które nie.

Gość witam w klubie
kogo pytasz o wygląd tylko tę małą ?

"marek ale nocny - a umięśnieni byli?" moi? nie. generalnei jak przeglądam sobie w głowie ich to raptem trzech mozna było nazwać muskularnymi. reszta przeważnie normalna ze wskazaniem na szczypiorowatość :)