Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Pawełka i Dorotki

Bajki dla dzieci

Polecane posty

Witam, chciałabym odkupić od Was płyty na VCD lub DVD z bajkami dla dzieci. Nigdy nie kupowałam bajek dla dzieci, gdyż mój syn nie chciał ich oglądać. Mam tylko dwie bajki, i niestety chyba mały dopiero teraz do nich dorósł bo od dwóch dni cały czas by je oglądał, a ja puszczam w kółko to samo:-( Niestety nie mam kablówki bo nie byłoby problemu:-( patrzyłam też ceny bajek w sklepach ale na tę chwilę nie za bardzo mnie stać na nowe. Jeśli miałby ktoś bajki, których już Wasze dzieci nie oglądają to chętnie odkupię:-) Syn ma 2 lata więc chodzi o wesołe, kolorowe filmy. Z góry dziękuję:-) i pozdrawiam:-)

Gość no nie gadaj
a z netu nie mozesz sobie posciagac?

no właśnie nie mogę bo u mnie będzie to trwało tydzień:-(

poza tym mam limit:-(

rozejrzyj się po sklepach typu Tesco czy Carrefour. kiedyś widziałam tam bajki na vcd i dvd nawet za 5 zł.

Gość jaka cena by cie
interesowala? mam troche bajek ktorych dzieci juz nie ogladaja, mam na vcd duzo roznych po polsku i kilka dvd z fajnymi bajkami dla malych dzieci po angielsku.

A ja czytałam, że dzieci w tym wieku nie powinny oglądać tv dłużej niż 20 min dziennie!!!!! Spokojnie wystarczy więc dobranocka na tvp1 :-0 Sama mam dziecko w tym wieku i raczej ograniczam bajki niż puszczam na okrągło.

Wiem, że dziecko 2 letnie nie powinno oglądać tv.. Ale na prawdę on ma teraz taka fazę i niczym nie potrafię go zająć, mam nadzieję że to przejdzie. Dziś na przykład jak tylko wstał od razu przyniósł mi płytkę z płaczem bym włączyła. Jak próbuje go zabawiać i wyłączam to płacze... Juz nie wiem co robić.. Pocieszające jest to,że nie patrzy się obojętnie w ekran tylko np. z bajki clifford uczy się piosenki i tańczy przy niej:-) Wiec możne coś z tego głębszego wyniesie niż tylko popsute oczy:-p "jaka cena by cie" nie wiem, zaproponuj sama. Nie mam pojęcia ile to co masz możne być warte.. A mieszkasz w Polsce, czy przesyłka z zagranicy będzie szła?