Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość we are the worlddddd

Błagam was nie głosujcie w wyborach na Komorowskiego

Polecane posty

Gość odczynnik psi
Oczywiście, że zagłosuję na Bronisława Marię Komorowskiego. Tak każe mój Pan i Władca, Donald Tusk. Już nawet zrobiłem ołtarzyk z Jego zdjęciem, codziennie wieczorem odprawiam modły do Niego, aby Bronisław Maria Komorowski wygrał w wyborach prezydeckich. Tak nam dopomóż Tusk :classic_cool:

Gość kiepski zart
lol

Gość @@@@@@@*
a takiego! właśnie ,że będę głosować na niego!

no o ile wogóle beda wybory bo jak narazie kandydatow brak pisiory nie maja zadnego Donald sie wycofał a p.Szmajdzinski ginał.wiec zostaje jak narazie Komorowski.Mam nadzieje ze SLD jednak kogos wystawi

Gość meszugene
buehehehheheh panika pisiorów jak milo na to patrzeć :D 🖐️)) Bronisław Komorowski - prezydent - jak to dumnie brzmi :) 🖐️))))

ejj ale nie mozemy patrzec na to jak ktos wyglada.moze zona komorowskiego nie jest pieknoscia ale sztab fryzjerow i wizarzystow zrobi swoje nie martwcie sie.gdybysmy mieli patrzec na urode to ciezko chyba bedzie kogos znalezc zeby obydwoje byli piekni?

Gość laaaaaaaadnie
no no jeszcze dobrze swojego ukochanego prezydenta nie pochowali a juz w gacie sraja;] haha bojcie sie:) bo ja i wiele innych pojdziemy glosowac na komorowskiego!!!!

Gość hahahahaaaaaaaaaa
Glosujmy na drugiego brata blizniaka! :D

Gość a kto mi zabroni
Chyba nie na brata bliźniaka chciałeś powiedzieć Autorze - jakby mu coś uderzyło do głowy i wystartował. Nawet Pierwszej Damy by nie było.... Komorowski to porządny facet i na poziomie, pasuje na prezydenta, czy tego chcesz, czy nie.

no i znowu polska przeszlaby do histori pierwszy prezydent bez zony!!!!!jezu tylko nie kaczynski znowu

Gość hahahahaaaaaaaaaa
ZARTOWALAM ! :) Ogolnie to na dzien dzisiejszy nie wybieram sie na wybory... Chyba ze ktos madry bedzie startowal :)

No kurcze, widzieliście dzisiaj jego przemowę? Wszystko z kartki czytał :O Klepał bez sensu że nie powinniśmy kłócić się miedzy partiami czy coś takiego. Tusk wypadł znacznie lepiej, widać było że mówi tak bardziej spontanicznie i z uczuciem...A Komorowski? Szkoda słów :O Mógł się bardziej wysilić i chociaż nauczyć tej sztucznej mowy na pamięć...

Gość laaaaaaaadnie
haaaa i tak zaglosuje na komorowskiego - wam na zlosc pisiory:)

Gość aż się boję pomyśleć
co będzie jak jarosław wystartuje i wygra... wyobraźcie sobie jakiś ważny bal, wszyscy prezydenci tańczą z żonami a on? z kotem?

Gość marika565
A dlaczego icie że Komorowski nie jest patriotą???Skąd to wiecie??? A co do Kaczyńskiego, to przedtem każdy na niego jechał a teraz traktujecie go jak świętego.. Moim zdaniem pan Komorowski jest człowiekiem który godnie reprezentowałby Polskę a jego żona może nie jest urodziwa ale za to bardzo mądra kobieta, wiem bo oglądałam z nią wywiad.

Ale ja w tym temacie nie miałam na celu nakłaniać was żebyście głosowali na PiS...Poporstu nie chcę Komorowskiego za prezydenta a każdy inny kandydat byłby lepszy...

Gość **##**
Cimoszewicz bedzie prezydentam!

Gość a kto mi zabroni
Czyli kto ???

Prezydent kawaler ??? w innych krajach choćby z tego powodu by nie przeszło :) u nas wszyystko możliwe :) jak widać na załączonych obrazkach :(

Nie no jak ta opsała baba z wiszącym cycem to jego żona to ja napewno nie bede na niego głosował. Poza tym on nie mam jaj - jakis cipowaty jest. Ojciec polka z wąsami i bez jezyków . . .

Gość jessica33
ja jak już gdzieś wspomniałam będę głosować na JKM o ile zbierze podpisy, no jest bardzo mało czasu na to :( 15 dni tylko głosuję na niego, ponieważ zależy mi na wolności osobistej i wolności gospodarczej chcę, aby każdy mógł sobie wybrać czy chce brać narkotyki czy nie, czy posiadać broń czy nie.. dla mnie to jest bardzo istotne możliwość wyboru pamiętacie może kto zgłosił uchwałe lustracyjną? JKM właśnie i dlatego się z niego wyśmiewają, robią z niego idiotę. To jest naprawdę bardzo inteligentny, sympatyczny człowiek. Tylko jest tak jakoś dziwnie odbierany nie wiem dlaczego :( W II turze pewnie na kogoś z PIS

Gość mini minii
ja i moi znajomi na niego zaglosujemy bo to jedyny normalny !!!!