Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość we are the worlddddd

Błagam was nie głosujcie w wyborach na Komorowskiego

Polecane posty

Gość zagłosujcie na jarka
to wszyscy pomyslą, że Lech zmarwychwstał i jeszcze zrobią go świętym. Mało było wam jednej kaczki?

Gość 46
a ja mialam zamiar i mam zamiar na niego glosowac bo to pozadny gosc

Gość paaatriotkaaa
nie rozumiecie tego ze tylko patriota chce dobrze dla Polski i Polakow???!! odpowiedzcie sobie na pytanie czy czlowiek na ktorego glosujecie jest patriota!

Gość Nor-bert.
a wlasnie przez taki twój idiotyczny apel na przekór tobie zagłosuje na Komorowskiego

Gość komora i lodziarnia z PO
to dno jak komora wygra wybory to czas stad wyjezdzac republika kolesi stanie sie faktem zniszcza ten kraj do reszty...

Gość paaatriotkaaa
Nor-bert. tylko pozniej nie zal sie ze ci zle!

Gość komorowski to buc
i tez nie mam zamiaru na niego głosowac, moze niech media powiedzą co wyprawia w gabinetach ipn i nbp!

Gość 46
tak pomimo tego ze nie bylam w palacu prezydenckim choc jestem z warszawy i nie pojade jestem patriotka i bede glosowala na komorowskiego, bo drugiego takiego goscia jak on nie znam:) dla niego nawet pijak najgorszek kategorii jest czlowiekiem ktoremu warto pomoc:):)

Gość player111111
na jakiej podstawie tak uwazasz, 46?

Gość "hamulcowy" hamowal zapedy
lodziarni z PO za co byl opluwany teraz wrota sie otwarly ledwo samolot dogasili a komora w sobote juz wszystko przeczyscil, zeby tylko sie nie zdziwil...

Gość xara_001
to głosujcie na twoich idoli na J. Kaczynskiego o ile wystartuje w wyborach lub na Ziobre przeciez to sa msciwi ludzie w glowach wam sie poprzewracało macie siano w glowach

Gość Ah to w morde
Tak tak, glosujcie na PO - a jak mawial TUSK 5 lat temu wszyscy wroca z Irlandii - to byla dopiero kpina a wszyscy w Irlandii na niego glosowali bo mysleli ze sytuacja sie poprawi... Debilizm i tyle. Polsce tylko pomoze ktos kto bedzie szanowal ludzi i samego siebie... A nie ktos kto bedzie patrzal tylko na wlasny interes z PO ( Komorowski ) zeby miec lepsze uslugi zdrowotne trzeba bedzie dodotkowe skladki placic i to dopiero poczatek rewolucji negatywnych... PO zniszczy zwyklych ludzi a bogacz bedzie zyl jak paczek w masle jak Komorowski z zona ( patrz na zdjecie :D ) Powodzenia i rozumu zycze

Gość player111111
J. Kaczyński msciwy? podaj prosze jakis material, ktory potwierdzi Twoja wersje. smieszne okreslenie "komora" na komorowskiego:D a z tymi wydarzeniami z 10 IV 2010 z jego udzialem to rzeczywiscie jest dziwne

ja zamierzałam głosowac na śp.Jerzego Szmajdzińskiego - na Komorowskiego na pewno nie będę głosowac i na nikogo z PiSu.

Gość niedowierzanie.
nie musimy znać innych kandydatów... też jestem za tym by nie głosować na Pana Komorowskiego.

Gość a kto to a co to
Prezydentem Polski powinien być Polak - z krwi i kości :) Powszechnie wiadomo kto jest Polakiem, a kto nie :P

Gość 46
player111111 znam ludzi ktorym pomogl i pomaga nawet teraz komorowski nie wszyscy w po sa tacy sami a kaczor to byl idealnym prezydentem? teraz jak nie zyje dowiadujemy sie jaki naprawde byl

Gość no a na kogo mamy głosować
jeśli mogę spytać: jest w ogóle jakikolwiek alternatywny kandydat? Ktoś się zgłosił? Ktoś zgłosił swój komitet do PKW? Wcale nie ma na to aż tyle czasu, pomijając że w czasie żałoby nie wypada zaczynać kampanii (poniekąd to zrozumiały pogląd), to po żałobie nie będzie już czasu na choćby zgłoszenie kandydata popartego 100 tys. podpisów obywateli, już jest diabelnie mało czasu. Alternatywny kandydat musi mieć świetnie zorganizowany komitet wyborczy i duże zaplecze finansowe, żeby w ogóle zdążyć wystartować, a kiedy ma się martwić o autopromocję, kampanię, zdobywanie poparcia? Te wybory mają być 20 czerwca - za dwa miesiące.

Gość jasne ze bez zawachania
postawie krzyzyk przy JK bo ziobro raczej nie bedzie kandydowal, jest za mlody... republika kolesi mnie nie interesuje a jak was interesuje to idzcie sie nakarmic sztucznym donaldem w ladnym garniturze i wycwiczonej pozie jak wam czyta z kartki kolejne puste frazesy o milosci zaufaniu i II irlandii...

Gość player111111
46, przykro mi, ale z Twojego argumentu co do pomagania nie jestem w stanie wiele wywnioskowac - moze jakis material, artykul? analogicznie w przypadku Prezydenta - no, jaki byl Twoim zdaniem na prawde? i od razu podaj jakis przyklad, prosze

Gość xara_001
do player111111 Proszę bardzo. Nie zrobił nic by poprawic stosunki międzynarodowe z Rosją i innymi państwami. Ba, wręcz pogorszył. Wszyscy go uważali za rusofoba, przypomnijcie sobie jak pojechał prezydent traktat negocjowac do Lizbony i trąbił o wielkim zwycięstwie - a potem po konsultacji z bratem Jarkiem nie chciał go podpisac i narzekał. J. Kaczynski swoim konserwatyzmem nie zrobił nic dobrego, bo Polska potrzebuje zmian a nie tkwienia w ciemnogrodzkim zacofaniu. Nie mogę się wypowiedziec na temat tego jakim był człowiekiem prywatnie, na codzień, ale jako premier się nie sprawdzał

Gość 46
player mam ci imiona i nazwiska podac osob co pomoc uzyskali od komorowskiego???? ide na 1000 pograc bo cosik kiepskie dzis macie tu humorki:):):):):):):):):)

Gość Zal i smrod
Kto sie smial z czyjej zony ten sie smial. Komora sie smial z Kaczek... A teraz ja sie z niego smieje bo zalosny typek jest. Zero rozumu

Gość wgtkdy
Pisiaczki, i tak nie wygracie. Prezydentem będzie albo Komorowski, albo Olechowski. Kogo wybieracie?

Gość xara_001
a ostatni zjazd PiSu to mi przypominał dawne czasy jak PZPR rzadziło i wybierało tez krzyczeli Jarek PiS Jarek PiS tak jak dawniej K.C PZPR Wiesław-partia Wieslaw partia ale co ty mozesz wiedziec dzieciaku jak ciebie wtedy jeszcze na swiecie nie bylo by zrozumiec to co kiedys bylo

Gość Stefan z TEXASU
Był JEDYNYM posłem Platformy Obywatelskiej, który nie głosował za rozwiązaniem WSI Ten fakt dyskredytuje Pana Komorowskiego od wykonywania tak zaszczytnej funkcji w państwie.Powiem więcej:jest to akt HANIEBNY!!!!! Stad też podejrzewam Pana Komorowskiego o silne zwiazki z agentura, która steruje najwyższymi organami polskiego państwa.On, z pewnych względów osobistych,musi działać tak jak to widać.WSTYD,I TYLE!

Gość nie pogorszyl stosunkow
tylko wymagal partnerstwa w stosunkach a ruski sie na to nie godza bo ruski wymagaja tego zeby przed nimi na kolanach sie czolgac bo do dzis sie nie pogodzili z rozpadkiem zwiazku radzieckiego, LK walczyl o polskie interesy przez co ogloszono go rusofobem ciemnogrodem itd. jak PO objelo rzad to jedyny plus jaki osiagneli swoim wazeliniarstwem jest zniesienie embarga na mieso a putin ma nas za smieciow przyjechal na westerplatte i lapami machal jak mu LK prawde mowil, zobaczycie co sie teraz bedzie dzialo bedziecie plakac za takim rusofobem i ciemnogrodem jak LK bo tusk bedzie tylko podnozkiem ruskow juz nam chociazby buduja gazociag po baltyku zeby nas miec pod kapciem...

Gość popieram oh tak
Wypowiedz powyzej ;)

Gość trochę o dzisiejszej Rosji
To ogromne państwo, a raczej federacja bardzo różnorodnych zarówno pod względem kultorowo-etnicznym, jak i gospodarczym i administracyjnym organizmów. Wątpię, by ktoś się martwił jeszcze rozpadem ZSRR, choć tamtejsza demokracja jest dalece różna od tej naszej w Polsce to i tak jest lepiej niż w czasach ZSRR. Władze Rosji, w tym Władimir Putin borykają się z wieloma problemami wewnętrznymi, z ktorych najbardziej znanym jest konflikt na Kaukazie. Katyń i mord sprzed 70lat jest, jeśli w ogóle, najdrobniejszym z okruszków soli w oku Władimira Putina. Nie on mordował tych ludzi - nic mu nie grozi w związku z ujawnieniem zbrodni, która i tak jest od dawna jawna. Rzecz w tym, że sprawa Katynia, jak i Oświęcimia obchodzi bardzo niewielką grupę "patriotów", to ważna sprawa dla badaczy historii, ale we współczesnej polityce i dyplomacji nie jest praktycznie wcale istotna - bo w Dagestanie toczy się wojna i tym się Putin musi zająć zanim zacznie zamachiwać się na polską Wernyhorę.