Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość we are the worlddddd

Błagam was nie głosujcie w wyborach na Komorowskiego

Polecane posty

Gość Krakowianka z wyboru
O ile sobie przypominam a pamiec mam bardzo dobra to samo mowili na p. Kaczynska. To jedyny czlowiek bez maniery na twarzy. Rzeczowy. A teraz z innej beczki. Spojrzcie w lustro. Podobacie sie sobie? Pomyslcie ze za pare lat bedziecie wygladac jak wlasne matki. Czas leci do przodu, nie cofa sie. Jestescie jeszcze mlodzi, za przeproszeniem gowno wiecie o zyciu. Zamiast za polityke wezcie ksiazke do reki. Pouczcie sie troche. Napewno to wam na dobre wyjdzie... Przestaniecie sie zajmowac pierdolami.

Gość na pewno nie na
kandydata PO. Musi być jakaś równowaga. Poza tym zawiodłam się na rządach PO, zwłaszcza po tym jak sprzedali nasze złoża gazu... Jeszcze trochę w Polsce nie zostanie nic polskiego...

Gość meszugene
na kolana świnio to sie moze zastanowie :) 🖐️)))

Gość tak sobie mysle___
ja glosuje na Kaczuszke :)

Gość sdfghj
a ja nie zagłosuje na moherowego potwora.Nigdy! Kczynski bedzie tak samo beznadziejny jak jego brat.

Gość mnjcdj
byle nie komorowski!!!! chcecie miec takiego prezydenta???? ludzie litości :-)

Gość płyń przez nil siostro
ja glosuje na kaczynskiego bo jak wygra komorowski PO bedzie mialo calkowita wladze a tak byc nie moze bo na sama mysl o calkowitej wladzy tuska podnuzka putina mam gesia skorke brrrrrr bedzie koniec polski

Gość zal zal zal
jestescie pojebani, radze wam gflosowac za KOMOROWSKIM bo inaczej z kaczka zginiemy w butach ;/

Gość weronikax
Nie oceniajcie nikogo po wyglądzie.Żona P.komorowskiego wygląda,jak wyglada....Nie kazda kobieta w jej wieku jest super szczupłą laseczką.......Ja będę głosowała na Komorowskiego....W sumie i tak nie ma roznicy kto wygra....Banda zlodziej i oszustów...Tym się nie róznią..

Na każdego tylko nie na POWSInogę Komorowskiego-to marionetka w rękach ludzi, którzy chcą z Polski zrobić kolejna republikę sowiecką i pozbawić suwerenności w każdej dziedzinie: od energetyki po wolność słowa.