Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jebany ch...

mam 26 lat a nie całowałem się z dziewczyną

Polecane posty

Gość jebany ch...

Gość mam 24 lat
i co samo i co z zwiazku z tym dziewczyny to zuo! :O

Gość a hoooj
idz do burdelu

Gość mam 24 lat
a po co to nam swiat bez kobiet to raj! :classic_cool:

Gość Nie mam pomysłu ciągle
Popros koleżankę, która się w tobie podkochuje, żeby nauczyła się całować. Ona będzie szczęśliwa i prędzej czy później zobaczysz też naga kobietę.

Gość mam 24 lat
precz z babami!! :classic_cool:

jebany ch... nie jestes chojem po prostu tak ci sie zycie ulozylo tak jak mi a jaki jest twoj powod brzydota niesmialosc co??

Gość mam 24 lat
Ale po co własciwie są kobiety ?:O

Gość a hoooj
to znajdźcie sobie dziewczyny pierwsze lepsze ;)

Gość [123] mam 24 lata i
całowałam się z 1 chłopakiem który nie był moim chłopakiem. kto ma gorzej?;)

Gość a hoooj
znajdźcie sobie jakieś maszkary

Gość mam 24 lat
Dalej oponuje że bez kobiet jest super :classic_cool::D

Gość a hoooj
mam 24 lat pedał jesteś ;)

WIDZE ZŁOŻA BEKI W TEMACIE WIDZE ZŁOŻA BEKI W TEMACIE WIDZE ZŁOŻA BEKI W TEMACIE WIDZE ZŁOŻA BEKI W TEMACIE WIDZE ZŁOŻA BEKI W TEMACIE WIDZE ZŁOŻA BEKI W TEMACIE WIDZE ZŁOŻA WIDZE ZŁOŻA BEKI W TEMACIE W TEMACIE WIDZE ZŁOŻA BEKI W TEMACIE WIDZE ZŁOŻA BEKI W TEMACIE WIDZE ZŁOŻA BEKI W TEMACIE WIDZE ZŁOŻA BEKI W TEMACIE WIDZE ZŁOŻA BEKI W TEMACIE WIDZE WIDZE ZŁOŻA BEKI W TEMACIE BEKI W TEMACIE WIDZE ZŁOŻA BEKI W TEMACIE WIDZE ZŁOŻA BEKI W TEMACIE WIDZE ZŁOŻA BEKI W TEMACIE WIDZE ZŁOŻA BEKI W TEMACIE WIDZE ZŁOŻA BEKI W TEMACIE WIDZE ZŁOŻA BEKI W TEMACIE WIDZE ZŁOŻA BEKI W TEMACIE DISTROJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Gość a hoooj
dla mnie też beka

Gość mczbyslaw
ja mam 40 lat i żem sie nie całował ale raz żem uprawił seks z mojom mamom jak pijana w sztok byla! ot co!

MC ZBYSŁAW ELKO ZIOMIE ZAWSZE DOBRY, WIADOMO, ŻE RUCHAMY DUPECZKI DOBRE I NORMALNE I ZAWSZE FULL BEKI Z TEGO TOCZYMY

Gość laskowsky
beka kurwa z ciebie jebancu

Gość ja mam gorzej niż ty
bo nie dość ze nie całowałam sie z chłopakiem nigdy, to ostatnio koleżanka którą przyprowadziłam na impreze do moich znajomych pocałowała faceta do którego wzdychałam od jakiegoś czasu, potem on sie mi tłumaczył ze to ona go pocałowała ale nie wiem po co sie tłumaczył to w sumie ich sprawa. Prawda jest taka że ze mną jest coś nie tak bo nawet moja gruba koleżanka potrafi sie całować a ja nie!!!!!!!!!!!! to tyle mojego żałosnego wywodu na swój żałosny temat

Gość laskowsky
BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE BEKA Z WAS KURWY NIEWIERNE V

Gość TH is IT PO
Mam 27 lat i 11 miesięcy i też się nie całowałem

Gość laskowsky
ja mam gorzej niż ty bo nie dość ze nie całowałam sie z chłopakiem nigdy, to ostatnio koleżanka którą przyprowadziłam na impreze do moich znajomych pocałowała faceta do którego wzdychałam od jakiegoś czasu, potem on sie mi tłumaczył ze to ona go pocałowała ale nie wiem po co sie tłumaczył to w sumie ich sprawa. Prawda jest taka że ze mną jest coś nie tak bo nawet moja gruba koleżanka potrafi sie całować a ja nie!!!!!!!!!!!! to tyle mojego żałosnego wywodu na swój żałosny temat NO I WYPIERDALAJ MARNA PROWOKACJO

Gość laskowsky
TH is IT PO Mam 27 lat i 11 miesięcy i też się nie całowałem TY KURWO NIEUDACZNIKU JEBANY SZMATO PIERDOLONA BEKA Z CIEBIE SMIECIU

Gość TH is IT PO
Wyskoczysz na solo szmatławy tchórzu ?