Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny23

Witam, szukam dziewczyny - uaktualniona lista wymagań na kandydatkę

Polecane posty

Gość do ŁANIA FAJNA DUPA
uprawiasz anal, ze ciagle myjesz pupe?

Poza tym po co mam wyjeżdżać z ripostą? Jaki sens jest być ciętym i chamskim??:O I ciekawa jestem jak wygląda osoba, która stwierdziła, że wyglądam na blacharę:O I nikt was nie nauczył jeszcze, że ludzi się nie powinno oceniać po wyglądzie?? Poznasz kogoś i możesz tą osobę bardzo skrzywdzić oceną.

Z resztą coraz częściej myślę, że na tym forum nie siedzą normalni ludzie:O Wejdzie osoba w porządku to zawsze znajdzie się kupa osób, która ją zgnoi, zwyzywa itp. Ale pojawi się ktoś mega chamski, który sypie wulgaryzmami i wszyscy nagle zaczynają z nim rozmowę, uspokajają itp.. To jest po prostu żałosne. Tyle w was wszystkich zawiści:O I co ma do tego studiowanie przeze mnie medycyny?? Mam się ubierać w wór pokutny?:O Sorry ale jestem normalna dziewczyną i nie wyróżniam się zbytnio z tłumu więc o co chodzi to nie wiem:O A chłopaka miałam i mam.

Gość kredka idz wypij browca i nie
pitol

Gość kandydatki sie zmyly

Gość Olka11305
przystojny23.5 na takiego buraka jak ty...bo jestes brzydki to juz wszyscy wiemy.pasuje Rebata Beger..skontaktuj sie z nią

Gość ja wiem, że.....
Renatka byłaby najlepsza, ale zajęta ma męża, ale jest wolna p. Łyżwińska mąż na przymusowym wypoczynku i chce się odegrać.

Gość najgorzej jak kobieta miała
wielu partnerów

Gość Blondyneczkaaa_21
Ta lista wymagań jest poprostu boska.... heh aż brak mi słów... A jeśli znajdzie się jakaś 'matrona" spełniająca wymagania to chyba zaczne wierzyć wyłącznie w cuda ;)

pragnę poinformować wszystkie zainteresowane kandydatki, że jeszcze nie wybrałem żadnej z was, także spokojnie możecie wpisywać swoje kandydatury na moją partnerkę, a ja rozważe propozycje(oczywiście tylko te warte rozważania). Także drogie Panie do dzieła...

Posiadam tewszystkie wymagania. Ale niestety nie jestem zainteresowana Autorem postu.Burak z Ciebie kolego. Wydrukuj sobie ta liste i idz do jakiegos specjalisty,zapewne uważasz sie za jakiegos Bozyszcze a zapewne jestes zwykłym chłopem ze wsi ,któremu sie nudzi. Niestety trwałe kalectwo mózgu ci sie kłania

droga koleżanko, niestety, ale nie posiadasz tak jak to dziwnie nazwałaś tych "wymagań", ba nawet ich nie spełniasz, któż by chciał dziewczynę co robi takie błędy w pisowni jak ty ?? Tak mam tą liste wydrukowaną wisi sobie na ścianie, aby każda dziewczyna co do mnie przychodzi mogła sobie ją przeczytać i ocenić czy je spełnia czy nie. Nie jestem ze wsi pochodze raczej z dużego miasta, widać tobie nie obce są krowy, skoro popisujesz się taką pisownią...

Drogi KOLEGO. nie rozumiem twoich zarzutów wzgledem mojej osoby.Kłocic sie tez nie mam zamiaru.Noś sobie dalej te twoje 24 świetych wymagań.Jestem ty bardzo ciekawa co Ty masz do zaoferowania.Oprócz tego ze masz super-hiper ego i jestes egocentrykiem. I NIE BADZ TAKI DO PRZODU BO CI Z TYLU BRAKNIE.Pozdrawiam

droga koleżanko po twoich wypowiedziach wnioskuje, iż masz 16 lat, albo masz wyjątkowo niskie IQ, ledwo rozumiem co piszesz - popełniasz proste błędy.

nie uważam tego za bełkot, uważam sie za osobę ponadprzeciętnie inteligentną, dobrą partie dla kobiety, dlatego nie chce byle kogo...

Gość dziewczyna ktora
miala wielu partnerow nie ma u mnie szans