Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny23

Witam, szukam dziewczyny - uaktualniona lista wymagań na kandydatkę

Polecane posty

no przez internet to napewno nie, bo jak sprawdzisz czy spełnia wymagania:P Jeszcze przyjdzie jakaś o 3 kilo za gruba :(

Gość albo puszczalska
co miala przygodny seks

carma wagi nie określałem, lepiej napisz cos o sobie byłoby ciekawiej :) chybanie masz problemu z nadwagą ? zresztą jakiś dziwny nick...

No przygodny seks to się akurat nie tylko kobiet tyczy. W życiu nie chciałabym być z kimś kto uprawiał seks z kimś kogo nie zna. W ogóle z kimś kogo nawet nie kochał.

A ja bym chciala mieć seks z prawiczkiem..czemu nie..byłby taki świeżutki, tylko mój..:)

Gość do Kredka na baterie
dla faceta najgorsze jak kobieta innemu loda robila

Seks, seks co wy z tym seksem czy jest on dla was najważniejszy ? Nie ma niczego ważniejszego ? Czy jesteście od niego uzależnione ? Myślicie, że jest spełnieniem związku ? Zwierzęta też uprawiają seks, to nie odróżnia nas od nich tu chodzi o coś więcej niż seks...

Gość madonna09
w odpowiedz na ta liste sporzadzilam swoja: - nie powinien palic - byc ustatkowany, w sensie praca studia, i zdecydowany na to co chce w zyciu robic -dobry kucharz -sciaga skarpetki do lozka -nie beka, nie pierdzi, nie dlubie sobie w zebach,nosie,uszach, paznokciach -gdy ma tzw. jedna brew powinien ją depilowac - przydsaloby zeby sie golil pod pachami - w okolicach intymnych tez, aczkolwiek nie jest to az tak konieczne -zeby biale i rowne - faktycznie "moid w uszach" nie jest mile widziany, moze to i smieszne ale taka jest prawda - oprocz meczy i aut, powinien miec jeszcze inne zainteresowania bardziej sensowne -dobry tancerz -wysportowany - zadbane dlonie! -skorki paznokcie - pozadne buty - pozadnie ubrany, w sensie wyprasowane, wyprawne - kulturalny, potrafiacy sie zachowac w towarzystwie - zaDen synek mamusi - nie moze mieszkac z mama!! - powinien miec "dwudniowy zarost" - powinien ladnie pachniec - powinien duzo ze mna rozmawiac nie tylko jak chce seksu - nie moze przesadzac z alkoholem, nie moze cpac, nie moze meic znajomych cpunow

Czyżby panie pracujące w Zielonej budce były skazane na samotność?:D

Gość abababababababababab
przystojny23.5 Serio jesteś przystojny czy tylko udajesz??

tzn, że dla ciebie seks nie jest ważny? Mógłbyś poczekać na dziewczynę np rok?

Autorze, a jednak jesteś prawiczkiem....nie ma się czym przejmować..w myśl zasady: każda potwora znajdzie amatora ...i na Ciebie przyjdzie czas.

tak mógłbym, jeżeli byłaby tego warta, zresztą to sie szybko wyczuwa, trudno sie oceniać samemu, ale uważam sie za prawie ideał :)

Tylko, że od zwierząt różni nas to, że mamy rozum:O Zwierze kieruje się tylko instynktem i popędem płciowym. Jest nastawione na rozmnażanie. A ludzie jednak myślą, a mimo to chodzą do łóżka z byle kim. A co do seksu oralnego.. Na samą myśl "przygody" w ten sposób robi mi się niedobrze. I gdybym była facetem to bym wolała, żeby dziewczyna seks uprawiała z kimś kogo ledwo zna niż robiła "loda" jak to super nazywacie:O A sfera seksu jest bardzo ważna- bo ważne jest, żeby się szanować.

Gość madonna09
abc101- brawo !

no to masz plusa:P bo w zasadzie faceci nie wyobrazaja sobie zwiazku bez seksu. A rok bez seksu to nie wiem czy jakikolwiek by wytrzymal;:P Chyba tyko prawiczek:P

Gość abababababababababab
tylko 5lat temu? To nie byłeś już taki młody, więc i pewnie niezbyt piękny...................

Wytrzymałby:O Jeśli kobieta jest tego warta a on ją szanuje i jest porządny to wytrzyma. Ja nawet nie chciałabym iść do łóżka z chłopakiem, który już uprawiał seks wcześniej.

Akurat...masz 23 lata i niby prawictwo stracileś 5 lat temu...żarty.Nie ma tu kolegów, więc mozesz nie klamać...Wszystkie tu wiemy, jaka jest prawda....tak myślę :classic_cool:

wzgrales..... na moj nie odpisuja.... malo jest fajnych facetow z poczuciem humoru... wiecej napalonych lasek powodzenia

dokładnie tak było, a czemu tak mysle, np nie oglądam sie na ulicy za laskami, koledzy mi mówią, że jak widzą laske na ulicy to im staje, mi nie.

okreslenie lasa mi sie zle kojarzy, wiec sie nie dziwie ze sie nie ogladasz:P. Swoja droga masz bardzo napalonych kolegow