Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny23

Witam, szukam dziewczyny - uaktualniona lista wymagań na kandydatkę

Polecane posty

Gość do Kredka na baterie
kredka a robilas juz komus loda?

Gość dzisaz
nie wiesz ze takich rzeczy ucza na medycynie? :D

Gość do Kredki
to nie ataki jak dajesz fote to zawsze sa opinie

Nie:O Tak świadczą chyba o tym, że je mam, bo mam dużo różnych ubrań. Równie dobrze mogłam mieć zdjęcie w żakiecie, w którym też często chodzę i wtedy bym była waszym zdaniem już zupełnie inna? A dzisiaj miałam kolczyki perełki i czarną bluzkę. I co już o czymś innym to świadczy? Nie rozśmieszajcie mnie.

Do tych, ktorzy krytykuja wygląd Kredki....okazaliście się typami złośliwymi i zapewne nie ludźmi z klasą...nie robi sie tak.Dziewczyna odważyła sie pokazać publicznie, czego większość tu nie robi, i to uszanujmy. Autorze, szukasz ponoc ideału, pokazałeś , jakim Ty jesteś, krytykując jawnie kolczyki i bluzke dziewczyny. Skoro Ci się nie podobala, należało to zostawić dla siebie.

Gość dzisaz
do Kredki to nie ataki jak dajesz fote to zawsze sa opinie tak wlasnie. to taka krytyka:) konstruktywna rzecz jasna :D :classic_cool:

Gość dzisaz
Kredka na baterie (martuska818@interia.pl) Nie Tak świadczą chyba o tym, że je mam, bo mam dużo różnych ubrań . Równie dobrze mogłam mieć zdjęcie w żakiecie, w którym też często chodzę i wtedy bym była waszym zdaniem już zupełnie inna? A dzisiaj miałam kolczyki perełki i czarną bluzkę. I co już o czymś innym to świadczy? Nie rozśmieszajcie mnie. nie tlumacz sie. to pogarsza sprawe. zamiast riposte tu rzucic to Ty opowiedasz co masz na sobie :O albo co mozesz miec na sobie :O

Ale taka jest prawda. Jak można ocenić człowieka po zwykłej koszulce? Co innego jak ulicą idzie jakiś niechluj, albo wymalowana dziewucha w miniówce, która jej ledwo tyłek zakrywa. A na riposty nie mam ochoty:P Dzisiaj byłam w Licheniu i jestem dobra:P

A.. I nie oczekuje tego by inni ludzie mnie podziwiali:D Odpowiedziałam po prostu na post autora i tyle. Znam swoją wartość i nie interesuje mnie zdanie obcych ludzi..

Gość czytacz 88 marcin
Kobiety z kafe sa glupie. . . Co zyskuja dajac zdjecia - buuaahhhahaaaa Jest tutaj kilka kobiet madrych zyciowo - zadna z nich nie ma zdjecia. Pozdrawiam

Gość dzisaz
na riposty nie mam ochoty ochoty? szkoda to komentowac pani wielka studentko medycyny...

Gość dzisaz
Znam swoją wartość i nie interesuje mnie zdanie obcych ludzi.. po co w takim razie dalas foto? jestes kobieta. kazda kobieta jest lasa na komplementy, to normlane.. sprawia przyjemnosc...

Marcinie, chyba się znamy...albo przynajmniej tak mi sie wydaje.Czyżby "postawny mężczyzna z poscieli"?:)

Gość dzisaz
kredki sa sprzedawane w wiekszych ilosciach:) w liczbie 12 szt. a zatem.. tak kredka miala/ma i to do koloru do wyboru :)

Gość dzisaz
kurcze na tym zdjeciu naprawde wyglada jak blachara :O broni si ejej tutaj tylko ze studiuje ambitny kierunek

Przystojny, swoja drogą, to żeś sie dzielnie wychylil zza ściany:D

Gość czytacz 88 marcin
abc - To nie ja . . . bylem " tym " Marcinem. :)

prawik nie, ale dziewice chętnie bym poznał dla takiej warto czekać, jest w tym cos fascynującegoi jednocześnie tajemniczego, każdy facet o tym marzy nie ma sie co oszukiwać, chciałbym wgłębić ją w tajniki seksu... ahhh rozmarzyłem sie :P

Gość do przystojny 23
ile zarabiasz

Gość przystojny 23
1 100 zl

Gość przystojny23.
Jestem na rencie, pasuje???

Marcinie szkoda, ale też jesteś chyba fajnym facetem.. Do przystojnego...jeśli nie jesteś prawikiem, w co nie wierzę, to skąd mają sie brać dziewice? No skąd?

Gość Easy Man
Ja mam 1300 brutto.

Gość ŁANIA FAJNA DUPA
a nie uważasz że osoba pasująca do tylu kryteriów (o ile takowa istnieje) jest po prostu... nudna. ? jeżeli się zakochasz to pewne niedoskonałości będa urocze, może nawet właśnie to Cie zaintryguje. ?

Gość to same bogacze z was
:D

Gość ŁANIA FAJNA DUPA
a PS. to ja spełniam większość tych podpunktów, przykładowo myję pupe i cipke co jakieś 15 minut gdy jest u mnie mój facet, aby zawsze być przygotowaną na ewentualne zbliżenie, a ON nie docenia tego że moja pupka zawsze pachnie malinami... przynajmniej nie okazał mi tego, a sam ma owłosionego rowa i nie myje siusiaka po sikaniu, poźniej uświadamiam mu że śmierdzi sikami, a on nic z tym nie robi. jak mu nie wstyd ! faceci to świnie, stwierdzam po krótszej analizie, musze poszukać dalej...

Gość ŁANIA FAJNA DUPA
skąd jesteś przystojny ? jak można zdobyć Twoje zdjęcie?

Gość prowokacja hhaaha
- ma miec wygolone dupsko - myc sie po zrobieniu kupy - nie jesc cebuli - nie smierdziec z buzi - miec wyleczone zeby - nie byc gruba - miec dobra szkole - nie byc biedna - ma byc ladna - nie miec tipsow - wlosy w kolorze naturalnym lub odcien jasniej - usta jak maliny - talia - male stopy do 38 - wzrost do 172 cm