Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny23

Witam, szukam dziewczyny - uaktualniona lista wymagań na kandydatkę

Polecane posty

Znam wiele takich dziewczyn. Jak kiedyś poznasz taką co będzie pasowała do tych "kilku" :P punkcików, to twoja lista się podwoi:) Nie ma ideałów. To sam sprawiasz, że ta osoba jest dla ciebie idealna akceptując jej wady. Życzę owocnych poszukiwań:)

Gość szukam23
jak to mówią Pecunia omnia effici possunt :) aha miłe Panie nie jestem prawiczkiem to tak dla tematu miałem już pare dziewczyn w życiu ;)

Gość madonna09
ja tam wcale się nie dziwie tym kryteriom...większość z nas ma podobne upodobania, tylko niestety nie każdy ma tyle odwagi, aby je zrealizować....niestety żyjemy w czasach, w których bardziej liczą się cechy zewnętrzne niż wewnętrzne...każy z nas już siępewnie przyzywczaił do tego więc ku memu zdziwieniu-skąd tu tyle krytyki? facet po porstu opisał kobietę idealną, kobiety mają takie same pragnienia, niestety nie do zrealizowania-mężczyzna idealny nie istnieje, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, przy odrobinie szczęścia nie ma co narzekać, a do założycie tematu- wymagania ok, tylko nic na siłę, wszystko przyjdzie z czasem

Co za zabawna prowokacja.Wydaje mi się, że autor topiku jest kobietą.Zna się na materialach typu kaszmir itp.To mnie naprawdę zastanawia i budzi moją podejrzliwość co do płci.

Gość tenprawdziwyprzystojny23
a ja sie troszke dziwie, że żadna z dziewczyn nie ceni sie na tyle...

cenisz sie i nie spełniasz moich wymagań ?? :(

Gość baby som gupie

poza jednym:P nie pracuję ze względu na studia. Ohhh i zostałam zdyskwalifikowana :P

po zdjęciu można dużo sie dowiedzieć o danej osobie, lubie analizować kogoś psychike, rozpracowuje ją na kawałeczki, a potem układam pokoleji w głowie, nic sie nie ukryje przedemną, carma, a powiedz kogo szukasz ? :)

Gość przystojny 23

wspaniałego faceta, który będzie za mną szalał, a ja za nim:P Też bym mogła zrobić listę podobną do Twojej:P jednak szkoda czasu hehe

po moim zdjeciu na pżykład można stwierdzić ze mam kota i jestemz poznania

Gość prawdziwyprzystojny23
a jak sie oceniasz z wyglądu miałaś juz kogos ile masz lat ? wiesz ja nie jestem taki zły :PP

Gość nuda jak chooj
carma to daj swoja liste

Jestem Twoim ideałem, ale niestety mam 16lat! Uspokójcie się trochę..Kobieta musi o siebie dbać bardziej, niż Mężczyzna. Fakt, autor powyższego postu przesadza, ale z drugiej strony, te wymagania są w miarę normalne i przyzwoite ;)

nie chce mi się pisać:P Moja pewnie byłaby dłuższa hehe. Jestem bardzo wymagająca z natury:) Nie miałam nikogo pewnie właśnie dlatego:P

Gość prawdziwyprzystojny23
jestem własnym podszywem co o tym myślicie? że mam rozdwojenie jaźni? czy to możliwe

Gość do carma
ale punkt dotyczacy odpowiedniej przeszlosci seksualnej kobiety, bez przygod i wielu partnerow nie powinien byc zmienny

Gość SAsssssssss
ja spełniam w zasadzie wszystkie wymagania, w zasadzie oprócz jednego bo jak idę do WC aby oddać mocz, to po tym nie szoruję się mydłem....

Gość do gorzkalala
bo dobry lod jest w zwiazku najwazniejszy

powiedzmy, że sie zaczerniłem, ale nie mam dzisiaj weny twórczej, myśle, że nikogo nie znajde i tak przez internet to raczej nie ma szans, ale porozmawiać zawsze można czyż nie ?

A mnie ciekawi, który to ten prawdziwy autor topiku:P W sumie mógłby napisac co sam oferuje:P i może jakies foto:P Przecież my kobiety też jesteśmy wymagając hihi

Gość punkt od seksu jest dobry
Zaden facet nie chce lachona z pipa jak wiadro.