Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebo_raczek

kocham ja

Polecane posty

Gość niebo_raczek

Chodzi o to ze mieszkałem ze znajomymi i ich synkiem, których znam z 3 lata. Przez okres jaki tam mieszkałem zaczełem jakos sie z nia lepiej dogadywac niz z nim tak ze powstawały wojny miedzy mna a nim. A nawet jak wypił potrafił bić ją i wtedy zawsze stawałem po jej stronie i broniłem i wiele razy doszło do bojek miedzy nami. Pozniej koles wydał mi sie wyjatkowym idiota do tego stopnia ze nie dało rady z nimi mieszkac i musiałem sie wyprowadzic. Przez ten czas jaki mieszkałem z nimi udało mi sie do niej troszke zblizyłem a ona od niego sie oddaliła emocjonalnie. po jakims czasie po wyprowadce zaczeło mi jakos jej brakowac ale nic jej nie mowiłem poniewaz wpadałm do nnich w odwiedziny. Ostatnio od niej sie dowiedziałem ze tez za mna teski i chce byc zemną a w sumie i ja chce byc z nia . Teraz nie wiem czy dac se spokoj i nie rozbijac rodziny czy moze zabrac ja z rak idioty bo normalny to on nie jest w moim i jej odczuciu chociaz zyje z nim 5 lat bez slubu. Czy ona ma kryzys i on, czy zdała sobie sprawe ze jest z głupkiem, prostym alkoholikiem bez rozumu choc dla osob ktorych go nie znaja jest poprostu hamem.

Gość gabi645765
zabieraj ją i to biegiem od psychopaty!

Gość do nieboraczka
no to masz problem :(

Gość do nieboraczka
wydaje mi sie ze to ona powinna ci zasugerowac pierwsza co chce, ty jestes wolny wiec nie ma sprawy a ona nie, wiec kiedys ona i jej syn moga miec do ciebie pretensje, ze rozbiles rodzine czekaj na nia ona musi teraz decydowac!

Gość Aaaby
A mnie się wydaje, że to kolejna fikcyjna historia pisana przez kobietę. :) Zdradza cię sposób pisania wypowiedzi i ciężko przychodzą ci męskie końcówki czasowników, moja droga.

Gość niebo_raczek
a co ma powiecia na esemys od niej narazie zachowujemy tajemnice i nikt o niczym nie wie -szkoda ze niemozesz byc cały czas obok! jakos mi zle gdy cie niema -szkoda ze nie mozemy byc cały czas razem juzteraz -taksamo mi zle bo jestes wyjatkowy dlamnie.tesknie buziak -hej jak bedziesz dzis przywoził dekoder to wpadniesz troszke szybciejna kawe co?nie moge przestac o tpbie mysle strasznie tesknie za toba -jestem szczesliwa ze moglam cie dzis zobaczycaz serce zaczeło mi szybciej bicna twoj widok kochanie buziaki