Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkocykkk

tak bardzo bym chciała się usamodzielnić i wyprowadzić z domu rodzinnego

Polecane posty

Gość kkkocykkk

mam wspaniałych rodziców, jednak od kąd pamiętam zawsze brakowało kasy. obecnie skonczyłam studia.zarabiam 1200. chciałąbym się wyprowadzić, mieć swoje maleńkie mieszkanie, auto...ale wydaje mi się to tak strasznie nierealne...czy kiedy kolwiek będzie mnie na to stac?

Gość ziutek34333333333333
a skad jestes il emasz lat??

Gość kkkocykkk
25 lat, stargard szczecinski.

Gość ziutek34333333333333
to kawalek odemnie szkado:) bo ja szukam dziewczyny zktora bym mogl zyc:)

Gość napalony Roman
Zamieszkaj ze mna, mam auto i mieszkanie.

Gość kkkocykkk
widać nie można nic poważnie napisać. do tych powyżej - gdyby przyszło co do czego - okazało by się, że szybko odechciałoby wam się głupich zartów, a tak poza tym w najśmielszych snach nie będę niczyją panienką, tylko dlatego ze ma auto i mieszkanie....

Gość kkkocykkk
absolutnie niczego nie gwarantują... i to ponoć jeszcze jedne z tych lepszych. ;/ dupa. gdybym wiedziala, ze tak bedzie poszla bym na zaoczne i pracowala od conajmniej 5 lat - moglabym się przynajmniej w cv czym wiecje wykazac.

Gość napalony Roman
Ale ja bym Cie kochal i szanowal, szczerze powiedziawszy to juz Cie kocham, jak mozesz nawet tak pisac 😭

Gość napalony Roman
Jaki kierunek studiow ?

Gość kkkocykkk
też Cie kocham. //ponoć w tak ciężkich czasach warto przekazywac sobie duuuzo miłości :)

Gość kkkocykkk
dobry kierunek studiów. politechnika. po co mam straszyć - tych co może inaczej uważają.

Gość napalony Roman
Tez konczylem politechnike, budownictwo.

Gość kkkocykkk
to ja kierunek dość pokrewny, taki z którego Ci po budownictwie się śmieją :)

Gość oramoda
ja wyprowadziłam się od rodziców gdy miałam 20 lat rzecz raczej niespotykana miałam jakieś brzydkie mieszkanie bez ogrzewania i łazienki, było ciężko ale się zaparłam, czasami nie miałam co jeść naprawdę szkoła życia tak ciężka że normalny człowiek by tego nie wytrzymał ale ja mam straszny hard życia i jestem konsekentna przetrzymałam, z biegiem lat wyszłam na prostą

Gość ja tam poprzestalam na
studiach licencjackich. Studiowalam bankowosc. Probowalam znalezc prace w zawodzie. W sumie mialam propozycje, ale za taka odpowiedzialnosc w banku i wciskanie ludziom kredytow zrezygnowalam - proponowano mi najnizsza krajowa. Postanowila skonczyc kurs fryzjerstwa. Obecnie mam maly salon zarabiam na czysto ok . 3 tys zl. Dodatkowo koncze studium policealne fryzjerskie zaocznie. Jak ja zaluje ze nie skonczylam technikum ... od razu mialabym dobrze platny zawod :P

Gość czyli architektura

Gość kkkocykkk
tak wyszło..;).

Gość czyli architektura
mnie tam nie jest do śmiechu,bo studiuję własnie archi :|

Gość latojaaa31
a moze nie umeisz sie zakrecic odpowiednio? goska z m jak milosc ma swoje bioro i niezle jej idzie ;D a powaznie to mysle ze najlepiej jakbys otworzyla swoja firme architektow, na bank dostaniesz z unii cos. musisz byc bardziej aktywna a nie zamykac sie w swojej pracy za 1200 zl.zawsze sa szanse rozwoju.

Gość czyli architektura
"goska z m jak milosc ma swoje bioro i niezle jej idzie ;D" HAHAHAHAHAHAH UMARŁAM :d

Gość umarlam ... . ..
padlam z ta goska ... tak to jest jak ktos zycia w realu nie potrafi oddzielic od jakiegos serialowego science-fiction :)

Gość kkkocykkk
uwierz, że nie zamykam się w swojej pracy za 1200. a ty myślisz ze tak wiele jest ofert dla osoby zaraz po studiach..bez uprawnien projektowych ( nota bene nie moge sama projektowac nie majac uprawnien - to trsozke jak z lekarzem - konczy studia a wykonywać w pelni zawodu nie moze)

Gość z 1200 misiecznie
powinnas wziasc sobie jakas prace dodatkowa!!!! jesli chcesz sie usamodzielnic tak zrob!!!! ja pracuje od 8 do 4 od poniedzialku do piatku do tego dochodza mi inne dodatkowe prace i jestem samodzielna!!! Czy ty myslisz ze ktos ci da mieszkanie auto??? liczysz na pomoc? wez sie do roboty tez i sie usamodzielnisz ewentualnie jestem tepa i leniuch

Gość kkkocykkk
spoko, napiszę do gośki z m jak miłość, spytam się jak to jest, że jej tak świetnie idzie. ;/

Gość z 1200 misiecznie
zal mi takich lenii jak ty!!!!!!!!!!!!!!

Gość kkkocykkk
wiesz, nie mam ochoty ani sił by Cie przekonać, ze nie jestem leniem, dlatego nie będę tego robić.

Gość napalony Roman
Nie tlumacz sie, nie odpisuj bo oni to robia dla czystej przyjemnosci, wiec i tak ich nie przekonasz. Wiesz sama ze nia maja racji.

Gość amrettta23
ja tez tak mam.wiem ze jescze minie dluga droga znaim sie usamodzielnie. po studiach bede musiala zaczac robic kolejne szkolenie, w sumie cale zycie bed esie musiala szkolic bo zamierzam wykonywac zawod kt nie ma uregfulowanej podstawy prawnej, wiec liczy sie prestiż itp -czyli im wiecej kursow tym lepiej. auto mialam ale sprzedalam bo nie dalam rady utrzymywac. mieszkam z rodzina , mama mowi ze czeka az sama zaczne na siebie zarabiac ale to chyba nie predko sie doczeka;/;/ dodam ze obecnie dorabial za ok 600 zl, bo jeszcze studiuję.ale i tak nie chcialabym byc np fryzjerka...to praca nie dla mnie.wole robic to co kocham niz cos w cyzms sie nie widze.

Gość ofiaro seriali
ocknęłaś się w wieku 25 lat, że trzeba pracować żeby kupić mieszkanie?