Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milky way

LUDZIE NIE WARTO SIE PRZEJMOWAĆ OPINIĄ INNYCH!!!

Polecane posty

teraz wiem to na pewno.......już nigdy nie będe sie przejmować,co inni sądzą o mnie,o moim wyglądzie i zachowaniu...KONIEC Z TYM!!! nie będe tłumaczyć dlaczego,ale nastąpił przełom w moim życiu...ludzie są ślepi,nie znają prawdy..a potrafią tylko obwiniać o wszystko innych,wytykać im błędy,swoich natomiast nie widzą. I tak wszyscy kiedyś umrzemy,zastanówcie sie więc,czy warto płakać po kątach,że ktoś Was nie lubi i rezygnować z marzeń,bo innym one nie pasują. DOŚĆ TEGO! APELUJE DO WSZYSTKICH,KTÓRZY JESZCZE TEGO NIE WIEDZĄ- BĄDŹCIE SOBĄ I NIE OGLĄDAJCIE SIE NA INNYCH!!!

Gość karolciaa23
ja zawsze miałam opinie innych w tyłku:)

Gość rikitiki222
no jasne!a co sobie bedziesz zalowac!!:):)

gratuluje,ja wypracowałam to z czasem :) żałuje straconego czasu na strach i lęk przed innymi

Gość ewcgvcghc
No pewnie ze tak. Zawsze tak mysle. A Ty dobrzeze si o tym rpzekonalas. Lepiej pozno niz wcale.

moja mama przed chwilą powiedziała,że bardzo by chciała wyjść za przystojnego żołnierza.....a nie za taką pierdołe jaką jest mój ojciec.Ale przecież sama sobie wybrała takiego męża to o co ma teraz pretensje...

jak jeszcze kiedykowiek będe miała zły nastrój przez kogoś to uznam to za osobistą porażkę :)

do dzisiaj wyłączałam z ogólnego olewania opinii innych przyjaciół..do dzisiaj,bo i przyjaciel może zawieść i niesłusznie obwinić :O

Gość uiuu
NIestety, ale nie ma czlowieka, ktory mialby w dupie opinie wszystkich ludzi, po prostu nie ma i nie ma co sie oszukiwac🖐️ Gdyby tak bylo, to wyszlabys nago na ulice i mialabys w glebokim powazaniu, ze wszyscy sie na ciebie gapia i jeszcze komentuja mankamenty figury:D

Gdyby tak bylo, to wyszlabys nago na ulice i mialabys w glebokim powazaniu, ze wszyscy sie na ciebie gapia i jeszcze komentuja mankamenty figury -gdybym miała ochote to bym wyszła,zapewniam :) ale nie jestem aż tak nienormalna i nie mam takiej ochoty :classic_cool: zresztą zimno by mi było :( w nóżki i nie tylko...

i jeszcze krzywde by mi ktoś zrobił..hoooy z tym co by se myśleli,ale....zostałabym sponiewierana i pozbawiona wolności.Ale za to moze sławna bym sie stała,więc rozpatrze jeszcze wszelkie za i przeciw i zobaczymy :classic_cool:

Gość Julia22laata
poza tym ludzie często mowia rózne rzeczy bez zastanowienia albo ze złości to nie musi być nawet ich zdanie

ja sie od dawna nie przejmuje opinia innych, z restza tutaj gdzie jestem jest swoboda wolnos chodzenia w tym czym sie chce bycia grubym nikt na to nie zwraca uwagi, jedynie to zeby sie samemu dobrze czuc we wlasnej skorze, zaakceptowac slabosci swoje, z czym niktorych przychodzi ciezko, jak np mi:o

no mi też ale pracuje nad sobą :) każdy ma wady..grunt to właśnie je zaakceptować,poznać ich przyczyne i w miare możliwości sie ich pozbyć .... i nie obwiniać o nie innych,tak jak robi większość...świata nie zmienie,moge jedynie zmienić siebie :)

Gość DannyTh3Dog
Przejmować to ja się nie przejmuję, ale na dłuższą mete, to wystawianie opini opini - jest bardzo męczące i nudne

na swoim przykladzie powiem ze bylo pare rzeczy ktore powodowaly ze moja samoocena spadala do zera i to tez wplywalo na to czy sie przejmuje co mysla inni, ale postanowilam powoi kazda jakas drobna rzecz zmienic, na przyklad moja niesmialosc, mimo ze czulam sie dziwnie i balam sie jak nie wiem to mimo to wychodzilam sama do ludzi staralam sie przejmowac inicjatywe zaczelam sie odchudzac i zrzucilam wage i jakos nie przeszkadza mi to jak wygladam az tak bardzo , nooo moral z tego ze trzeba nad wszystkim w zyciu pracowac laski :D

Gość ona23wrocław
jestem ciekawa jakbys sie u mnie wypowiedzial a....

Quicksand - nie wiem jak wyglądasz,ale wczoraj przeczytałam,że jesteś najładniejszą laską na kafe :P

Gość rafal.mam20lat.otwock.
milky : tak trzymaj :)

Gość rafal.mam20lat.otwock.
ZAwsze się przejmowałem. Takie moje dziwne zboczenie :( Może Twój apel doda mi skrzydeł :) Buźka dokuczacz :)

Gość pietrucha3427744
Ale co zrobić żeby się nie przejmować? Raz mam tak, że mam wylane na to co ludzie myślą, ale częściej obchodzi mnie ich opinia.. jak to zmienić?