Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona23wrocław

poczuc sie jak dziwka...

Polecane posty

Gość ona23wrocław

witam was, pisze bo własciwie nie mam z kim sie dzielić tym co mnie od niedawna spotyka...otoz... Od zawsze byłam grzeczną i poukladaną dziewczyną, wiecie jak to...najlepsza w klasie, najgrzeczniejsza na podwórku, sąsiedzi podziwiali, rodzice dumni itd... i tak sie toczyło moje spokojne, a przede wszystkim nudne zycie. zawsze w nim czegoś brakowało, czytając niektore fora i strony internetowe odkryłam co we mnie siedzi, chęc poczucia sie jak ONE....płatne dziwki, ktore robią to dla kasy, długo o tym myslalam ale wkoncu do odwaznych tez naleze, jedno wejscie na czata, gosc o nicku 500zldlaniej, wiedzialam czego oczekuje, po 20 minutach rozmowy, wybieralam najbardziej skąpe ciuchy z szafy. Bałam sie , ale poszlam na spotkanie,wpadlismy sobie w oko i długo nie tracilismy czasu, chcial mnie zabrac do domu, lecz wolalam to zrobic na ulicy... ten seks przeszedł moje oczekiwania , mam za sobą dwa powazne związki, ktore dawały mi satysfakcje, lecz Nieznajomy sprawił, iż czułam sie bosko. po wszystkim wyciagnął kase, nie wzielam jej bo przeciez nie o to mi chodziło, zaproponował mi kolejne.....wielki dylemat przede mną. mam powazną prace w dobrej firmie ,obrone niedługo, a z drugiej strony ta chęc.... chęć poczucia sie jak dziwka....

Gość karolciaa23
woow

Gość on29wroclaw
mi tez popusc szpary,ok?:)

Gość ona23wrocław
zapomnij.....;)

Gość chamski hary
nie jestes dziwka bo nie wzielas kasy :P jestes zwykla dajka i nie dziw sie ze facet chce cie dymac skoro ma dziure za DARMO!!!!

hej chcesz się może dołączyć do mnie do pracy? otwieram prywatkę niedługo i szukam koleżanki

Gość ze skrajnosci w skrajnosc
:-( moze sie opamietasz jeszcze ....a moze juz nie :-(

Gość 2/10 słabe
prowo

Gość nfnregiotior
dokładnie, nie jesteś dziwką tylko zwykłą dupodajką. Nie dziwota, że facet znów chce sie spotkać. Może poruchać za darmo.

Gość ona23wrocław
czyli wg Ciebie powinnam wziąc tą kase? ps. nie interesują mnie propozycje juzz;> takze zbedne pisanie wasze ;)

Gość Julia22laata
powiem Ci szczerze ,że ja wolałabym być dziwką niż dawać dupy na lewo i prawo tak o nieznajomym facetom

Gość alligatorrrrrrrrrr
przyznaj po prostu sama przed sobą, że jesteś workiem na spermę dla nieznajomych. I to darmowym workiem.

Gość Julia22laata
a facet się ucieszył ,że zaoszczędził kasę... ja bym sie czula zeszmacona

Gość Julia22laata
no ale nic pewnie bedzie miał te 500 zł na dziwkę jakąś

Gość Julia22laata
bo naprawdę niektórzy tak potępiają dziwki ,ale one nie raz maja więcej do siebie szacunku niż takie ktore z chęcia dadza każdemu za darmo

Gość chamski hary
dokladnie - facet sie cieszyl ze zaoszczedzil kase i znalazl tak jebnieto laske ktora nieznajomemu dala dupy na ulicy! szok! na pewno ten gosc nie ma do ciebie szacunku i materialem na partnerke dla niego nie jestes :P bardziej by cie szanowal ,gdtbts kase wziela. powaznie. mysle,ze sie z nim chcesz puszczac bo ci sie podoba. uwazaj bo sie zabujasz a on i tak cie zleje bo jestes zwykla dupodajka

Gość ona23wrocław
to byl moj pierwszy raz, taki pierwszy raz, długo tego nie zrobie, choc nie powiedziane ze wcale..... wiem ze to smutne , zle mi z tym, nie tak rodzice mnie wychowali, ale nie załuje

Gość ona23wrocław
nie zakocham sie, nie mam lat 16. na ulicy bym nie zwrocila uwagi na niego, i nie przyjelam jego propozycji na nastepny raz. własnie taki brak szacunku mi potrzebny byl...

Gość chamski hary
napisalas chyba ze dwa razy sie z nim spotkalas??? zrozum jedna zlota zasade: facet jesli chce cie dymac na pierwszym spotkaniu a potem nie dzwoni - tzn ze tylko o to mu chodzilo. facet ktoremu odmowisz ,a jednak zadzwoni raz drugi bedzie mial do ciebie szacunek. faceci czesto tak sprawdzaja laski. nikt nie chce miec cichodajki. jesli laska daje na pierwszym spotkaniu to fajnie - mozna sobie pociupciac ,ale ja bym do niej sie nie odezwal czyba zebym miala cisnienie :P

Gość Julia22laata
to dlaczego nie wzięłaś kasy skoro potrzebowałaś braku szacunku? nie trzyma mi się to kupy..

Gość ona23wrocław
to był raz, dalam nr jeszcze przed spotkaniem, zeby sie nie szukac czy cos... i od razu pisal dzwonil. wiadomo nr jest taki nieoficjalny, zktorego nie korzystam.prywatnego bym w zyciu nie dala. nalega na spotkanie, mimo ze kusi dalej proponuje pieniądze, nie ulegam propozycjom. narazie dość.....tyllko do kiedy , boje sie ze jak zrobilam to raz bedzie nastepny..... zniszcze to porządne życie o ile juz tego nie zrobiłam

Gość ona23wrocław
nie potrzebuje pieniędzy, mimo ze jak z nim jeszcze rozmawialam powiedzialam ze to jest warunek. bylam ciekawa, o pieniądzach zapomniałam, to on je pierwszy wyciągnął

Gość bo to jest prostytutka
jeszcze zrobisz sobie błone dziewicza u lekarza , ktory ci wstawi nową i bedziesz porządna !!

Naprawdę mi ciebie żal. Niszczysz sobie życie. Proponuję teraz zrobić test ciążowy i badanie na hiv. Zastanów się co ty wyprawiasz kobieto i czy naprawdę chcesz, aby ludzie cię nie szanowali, abyś ty sama siebie nie mogła szanować. Nie czujesz się jak szmata? Bo teraz nią jesteś.

Gość ona23wrocław
tylko to wlasnie o to w tym wszystkim chodzilo...

Gość ona23wrocław
moje życie gryzie się z tym co zrobiłam, zastanawiam sie gdzie sumienie sie schowało, czemu nie mam wyrzutów, nawet jak czytam wasze posty, mimo ze spodziewałam się, ze będe potępiona napisałam, w wierze,że coś mi to uświadomi, a tu nic... w poniedzialek znowu pojde do pracy, bede sie uśmiechać , wypełniac swoje obowiązki, po pracy fitness z koleżankami, które nigdy sie nie dowiedza co zrobiłam, i tak dzien za dniem....

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
jak to seks na ulicy? cos sie nie zgadza czyli jak, w samochodzie? i jaki seks? wytrysk do ust?

Gość ona23wrocław
nie w samochodzie ... tak po prostu na ciemnej pustej ulicy,,, nie no wytrysk poza mna..

Gość ona23wrocław
no tak bezmyslna nie jestem az....zabezpieczona bylam