Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matyldaxp

znowu ktoś zakpił z moich uczuć....

Polecane posty

Gość razu pewnego
Mi by nawet wystarczylo zeby napisal ze to koniec. Napisalam do niego niedawno smsa, do tej pory nie odpisal. Czyzby faceci to tacy tchorze ze nawet nie potrafia powiedziec ze to koniec?

Gość hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nigdy nie wierz facetowi ktory jest zbyt mily!!!! nigdy!!

nigdy nie mów nigdy,co znaczy zbyt miły,zbyt dobry,zbyt grzeczny,zbyt uprzejmy,według jakiej skali to oceniasz,wkurzają mnie takie ogólniki,może ja zbyt konkretna jestem i lubie jasne sytuacje,moze w tym tkwi problem

Gość majka 23451
matyldaxp: mialam to samo tyle ze odwazyl sie smsem zakonczyc znajomosc teraz sie widujemy codziennie na uczelni mamy wspolnych przyjaciol bo nawet nie powiem znajomych udaje ze mnie nie widzi a wczesniej mowil ze kocha zauroczyl sie ale dostal to co chcial jest przystojny strasznie i zna swoja wartosc z charakteru tez jest swietny zabawny mily ale .... pusty w srodku jak Twoj nie umie byc w zwiazku chce sie pobawic co troche zmieniac dziewczyny to tylko jego szkoda . Wiem jak sie czujesz bo ja tez strasznie zwlaszcza na jego widok ... okropne jest byc wykorzystana naiwnie uwierzyc i najgorsze jest to ze tacy faceci traktuja kobiety przedmiotowo i nigdy nawet o nas nie wspomna baaa calkowicie zapomna jak sie nazywamy bo jestesmy jedne z wielu... ale patrza na to z drugiej strony my w koncu spotkamy ( mam nadzieje) wartosciowych mezczyzn co nas docenia a oni beda sie tulac ze swoimi uczuciami i w koncu dostrzega ze ich nie ma ;) glowa do gory wszystko przechodzi wszystko zapominamy kiedys po latach moze docenia...