Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubella Uwielbiam

Czy on czasem nie przesadza?

Polecane posty

Gość Lubella Uwielbiam

Jesteśmy już ze sobą prawie rok(1 miesiąc brakuje). Nigdy się nie kłóciliśmy, ale ostatnio coś zaczęliśmy się sprzeczać. Tzn. to nie jest taka typowa kłótnia, tylko np. ktoś jest zły o coś i by się najchętniej pokłócił, ale nie udaje się to bo się opamiętuje od razu. No i byliśmy na imprezie, ja się spiłam jak nigdy i założyłam się o coś z kumpelą, że ją pocałuje.. No i pocałowałam, z języczkiem, ale to trwało może z 5s.. On też tam był, ale tego nie widział. Później mu się ktoś wygadał. Na drugi dzień przypomniało mi się to i aż mnie drgnęło. Nigdy takich rzeczy nie robiłam więc nie wiem co mi odjebało! On powiedział, że musimy pogadać. Przyszłam do niego i był strasznie poważny i powiedział, że to też się do zdrady zalicza. Powiedział, że mi nie ufa już tak jak kiedyś. Ok.. Ale się pogodziliśmy. Wczoraj na urodzinach u kumpla, na boku, powiedział mi, że boi się, że do siebie nie pasujemy, bo się zaczęliśmy sprzeczać ostatnio a nigdy nam się to nie zdarzało. Cały czas o tym myślę.. Pytałam się dlaczego się boi, powiedział że nie wie. . . . . CO ja mam robić?:O

Gość rafal.mam20lat.otwock.
On nie przesadza ? Skoro jeszcze przed ślubem za lesbę robisz to jak ma się nie bać :( Bożeee .....

Gość troll , nie karmić gogoo
A gdyby to on się schlał i zachął całować jakąś pannę z języczkiem to nie zrobiłoby to na tobie wrażenia kurwo ?

Gość Lubella Uwielbiam
ależ to było raz.. ja tego żałuje :O kumpela chodzi z JEGO kuzynem i jeszcze z tego jaja robi. Ja bym chciała cofnąć czas. Chce żeby wszystko wróciło do normy. Kocham go. Ja mam 18 a on 19.

Gość Lubella Uwielbiam
Zaraz.. Wypraszam sobie, z takimi wyzwiskami. To po pierwsze. Po drugie, to było z laską i dla zakładu a ja nie jestem bi. Nie kręcą mnie takie rzeczy. Jak mi się to przypomniało to o mało nie zaczęłam rzygać. I z resztą z kumpelą go nie zdradzę w taki ani inny sposób, a on mnie z inną dziewczyną by mógł i by go lizanie się z nią rajcowało. To jest różnica !

Gość Lubella Uwielbiam
ja nie chcę go stracić, ale po tych słowach zwątpiłam na całej lini:(:O

Gość Lubella Uwielbiam
nikt nie pomoże?

Gość Lubella Uwielbiam
no co ja mam zrobić, żeby odzyskać zaufanie?

Gość niech ona dla równowagi
poleci w ślinę z kumplem;)

Gość niech ON dla równowagi
sorry za literówkę.

Gość Lubella Uwielbiam
bez przesady, on by tak nie zrobił nigdy, znam go..

Gość Lubella Uwielbiam

Gość Lubella Uwielbiam
ej co jest? żadnych rad?

Gość pogadaj z nim szczerze
innej rady nie ma:oJak jest madry to nie będzie robił fochów jak cipcia i da Ci jeszcze ejedna szansę.