Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DazacyDoWiedzy

Czy ktos mi wytłumaczy?

Polecane posty

Gość DazacyDoWiedzy

O co chodzi kobietom z tym "czuję, że to nie to" O co chodzi? Staram sie to zrozumiec ale nie potrafie

Gość DazacyDoWiedzy
Jestem ciekaw bo czesto widze tu tematy w stylu jestem szczesliwa, kocham go ale to nie to Wiec jak to w kocu jest?

Już Ci kochanie wytłumacze. Sprawa jest banalnie prosta i mogłeś się mnie spytać prosto w oczy a nie jakieś wątki zakładać. Skup sie teraz... to TO na czym tak bardzo Ci zależy, to wszystko. Wszystko czym się zajmujesz, jak wyglądasz, i przypuszczenia, jak moze być za kilka lat. Jeśłi Dziewczyna, czuje, że to nie TO to znaczy że ma wątpliwości natury przyszłosciowej. Masz dwa rozwiązania: 1) POkazać jej, że to to właśnie TO, pozwolić jej się przekonać 2) pozwolić jej odejśc jeśłi zechce szukać tego CZEGOŚ gdzieś indziej.

Gość lalaaaaaa lala
moze to sugestia, żebyś ją zostawił co? bez tłumaczenia itd, nie każ jej wybierac tlyko ją zostaw. Jak jązostawisz, jeśłi zechce to wróci.

one same nie wiedza ale oznacza to jedynie: zobacze jak sie facet zachowa i wtedy zdecyduje bzdura to oznacza, że przy bliskim spotkaniu nie rozkładają nam się nogi :P

Gość jestem brzydka i co z tego
a skoro nie rozkładają jej sie nogi, o ile jesteście przed ślubem to po co to wszystko? Namiętnosć jest ważna, i to wg mnie to TO

Gość u mnie to oznacza tyle
że nie wiedzę z nim żadnej przyszłości, nawet jak jest chemia to jestem świadoma że nie na zawsze, ale póki co...póki nic lepszego sie nie trafi albo się nie znudzę...

Gość DazacyDoWiedzy
Im wiecej wypowiedzi tym mniej rozumiem, czyli dochodzimy do starej znanej prawdy ze kobiet nie da sie zrozumiec.. I w zaleznosci od tego ile osob spytamy tyle dostaniemy odpowiedzi

Czuje ze to nie to-to znaczy dokladnie tyle: nie podobasz mi sie wiec spieprzaj, tylko ze dziewczyna nie chce cie urazic wiec mowi ogolnikowo myslac ze zrozumiesz, juz zrozumiales?

Gość eola ola
więc ja zostaw, jak poczuje ze to TO-wróci a jak nie, to co? Chcesz byc facetem bez tego czegoś, meczyć sie wzajemnie itd? Szanuj sie