Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość człowiek sukcesu

Jestem przystjony, inteligentny, bogaty i konkretny

Polecane posty

Gość człowiek sukcesu

Prawda jest taka, że moge mieć kazda kobiete.. mam naprawde spore dochody (mam swoją dobrze rozwijającą się firme-branża motoryzacyjna) swoje ladne mieszkanko do tego za miastem działke, ktora jest ładniejsza niz wiekszosc mieszkan w miastach. trzy samochody: BMW 5 GT Mercedesa Viano (dostawczy samochód-potrzebny do pracy) i moja ostatnia zabawka BMW x6 więc stan majątkowy mam pewny i spokojny.. w sprawie wygladu.. jak to kobiety mówia -ciacho 183 cm, 85kg (dobrej jakości mięśni) , brunet, zielone oczy jestem wygadany, dowcipny z poczuciem humoru, zawsze potrafie odnaleźć się w kazdej sytuacji a do tego 'mam jaja' mam tytuł mgr. ukończyłem wychowanie fizyczne na uniwersytecie Łódzkim mam 25 lat, jestem doświadczony, potrafie sprawić naprawde wielka przyjemnosc kobiecie, wiem czego kobieta pragnie czy nie jestem ideałem dla wielu z Was moje drogie panie?

Gość masz kase a czy masz
spełnienie?

Szukasz kobiety? i masz problem.. bo ejstes taki idelany i nie mozesz jej znalezc? Czy o co chodzi.. a swoja droga... brunet, zielone oczy itp itd.. tak naprawde niewiele nam mowi.. czasem tkai opis potrafi sprawic psikusa i mimo tego wcale nie widzimy ciacha ;D ;p) Ja brunetka, krecone wlosy, dlugie. zielone oczy,170cm, kobieca.. i mimo tego wcale moge nie byc wooow ;p

Gość oto mówie ja włascicielka
Łoż kurwa. Przegrałeś życie :D Musisz mieć malutkiego, jesli próbujesz się tu dowartościowywać :O

Gość człowiek sukcesu
posiadam również stajnię miłych galerianek , pracują dla mnie wytwale w manu ,na pietrynie ,na stacji na ogrodowej,oraz w tesco.Dzieki nim jestem ładnie ubrany ,mam co jeść ,a moja stała zulica ze wschodniej zapewnia mi altane do spania na działkach w grotnikach ,tylko tak chciałem się wam pochwalić

Aby się uchronić przed kolejnymi podszywami, stworzyłem sobie konto a więc po kolei.. pytacie, po co ja w ogole o tym tutaj pisze? bardzo prosta przyczyna.. znalazłem chwilke wolnego czasu, wlasnie sobie siedze na tarasie z laptopem na mojej działce, relaksuje się po tygodniu pracy, pije zimne piwko i postanowiłem własnie w taki oto sposób urozmaicic sobie te chwile.. zwyczajnie mam taki kaprys, jestem dumny z tego co osiagnalem i chcialem to wyglosić. Musze Wam powiedziec, ze kobiety 'pukają mi do dzwi' co chwile dostaje propozycje spotkania czy również propozycje z podtekstem seksualnym. Nie narzekam absolutnie na brak powodzenia, kobiety się szczycą kiedy znajde chwile by pojsc z nia do kina, zjesc kolacje, pojsc do znajomych jako partner towarzyszacy czy tez kiedy zapraszam ja do mojego mieszkania na mily wieczór z winem i słodkimi wiśniami. jestem po prostu człowiekiem suckesu

Gość nfiovhreiga
no i jestes bucem z ktorym ja bym sie nie spotkala, bo jestem zbyt ladna i inteligentna:) ale, dobrze ze jest duzo blachar na tym, swiecie i do konca zycia masz zapewniona rozrywke! ( a myslalam ze inteligentni faceci maja wiecej aspiracji by znalesc odpowiednia i rownie wspaniala partnerke) moje gratulacje

Wrecz przeciwnie.. jestem człowiekiem pewnym siebie, ale skromnym, nie chwale się w realnym zyciu o moich dokonaniach.. wole kiedy inni sami o tym mówią , chwalac mnie wsrod znajomych.. wtedy ja z delikatnym usmieszkiem przytakuje, czujac dume w srodku

Gość słodkie wisnie
z nalewki za 4 złote,propozycje seksualne no coż miło jest pomarzyć zacznijmy od tego ,że w łdz ludzi sukcesu mozna policzyc na palcach jednej reki,jezeli sukcesem jest posiadanie działki to juz smiało mozesz założyc że 50 % łdz odniosło taki sukces ,ogródków działkowych nie brakuje ,firma? to sredni standart,kazdy sklepikarz na nowomiejskiej i wschodniej ma firme! ,co jeszcze chłopczyku? auta? leasing na firmę tez zadna filozofia ,:)

Gość nfiovhreiga
jestes zalosny:) penwie masz niewiele - ludzie ktorzy osiagneli sunkces nei maja potrzeby pisania o tym a duma ze sluchania tego co inni o Tobie mowia?? - skromnosci anie grzeszysz

Gość człowiek sukcesu II
Jestem dumny z mojego brata :) Wreszcie po moich długich namowach zdecydował się żeby swój sukces życiowy ogłosić na forum gdzie bywają ludzie co przegrali życie :) Im żal dupę ściska, naśmiewają się, a mój brat napawa się wielkim sukcesem, brawo konopsonku :)

Gość do bajerancka dupa
lecisz na pieniadze?

do kobiety, która mówi, ze spotykam sie tylko z blacharami -- owszem takie na mnie RÓWNIEŻ lecą, ale unikam je szerokim łukiem .. moi znajomi to przewaznie rowniez wykrztalceni, zdolni, atrakcyjni fizycznie i duchowo ludzie.. przede wszystkim kobiety. mam pewne wymagania.. i chce spotykac sie z ludzmi, ktorzy nie siedza na ulicy i czekaja na szczescie.. tylko cos w zyciu robia, maja cele pasje i dbają o sobie i powtarzam po raz kolejny.. jestem wrecz pozorom skrokmnym człowiekiem.. tutaj sie chwale, bo mnie wali opinia internetowych gamoni, ktorzy mnie nie znaja :) a co do tej kobietki, ktora chce moje foto.. zapomnij mała, myslisz, ze jestem jakas dziwką? pomylilas sie..

Gość ......a mam....
mam pytanie...co zatem robi @człowiek sukcesu na kafe?:)

Gość I jesteś też chwalipiętą
U mnie byśnie miał szans też ze względu na doswiadczenie. Ja gustuję w prawiczkach. A 85 kilo to zdecydowanie za dużo.

Gość do I jesteś też chwalipięt
pewnie sama jestes dziewica, bo nikt cie nie chcial i dlatego chcesz prawiczka. prawiczkow chca tylko brzydule

Gość nfiovhreiga
hmm jest to bardzo ciekawe co piszesz, mam wielu bardzo bogatych kolegow - z domami w warszawie a nie pod na jakiejs wsi, i zaden z nich nigdy by nie napisal, ze dziewczyny sa zachwycone gdy on znajdzie dla niej czas na pojscie na kolacje...l i t o ś c i

Gość człowiek sukcesu na kafe
udaje człowieka sukcesu,:) znam parę takich osób ,chyba byłoby dla nich po 1 strata czasu siedzieć na kafe,po 2 mentalnie chyba nie czuli by takiej potrzeby,po 3 zajmuja sie pracą i do tego wykorzystuja lapka ,nie do pisania postów na kafe ,po4 nasz człowiek sukcesu chyba nie ma w realu komu sie pochwalic tym watpliwym sukcesem i w akcje desperacji chociaz tutaj szuka potwierdzenia swojego ego ,ale jakie to żałosne jest:) i nieco smieszne na dokładke

Gość Patiiiiiiiiiiiiiiiii
Do: "do i jesteś też chwalipięt": No zdziwił byś się gdybyś mnie zobaczył bo jestem piękna.