Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona40

jak to jest z potencją u mężczyzn po 40stce

Polecane posty

Gość Mąż 41 lat
Temperament mam ten sam, co dawniej, potencja bez zastrzeżeń, za to umiejętności większe. No i z moją 34-letnią żoną jesteśmy ciągle na fali wznoszącej, wciąż daleko od nasycenia - częściowo dlatego, że ogranicza nas obecność dzieci w mieszkaniu.

zależy u których ale super ,mojego zwsze stoi jak jestem w pobliżu

Gość mam 34 lata
mój facet 43. Nie ma żadnych problemów z potencją, kochamy się nawet wtedy, kiedy jest bardzo zmęczony, a kiedy mnie widzi ... wszystko pięknie staje :). I jesteśmy razem od 8 lat. Miałąm ostatnio przygodę z facetem 49 lat i było dwa razy - raz za razem, żaden problem.

jeśli chcesz porównywać potencję wraz z upływem lat, wygląda to u mnie następująco: w wieku nastu lat stwardnienie skupione pojawiało się u mnie także wtedy, gdy było to niepożądane; czyli w kinie podczas pocałunków na ekranie, w tańcu gdy panna była zbyt blisko itp obecnie zasiliłem grono Karwoskich i różnica jest taka, że prężność i gotowość jest wtedy, gdy trzeba (nie liczę oczywiście poranków); nie zmieniło się samo stwardnienie i fakt, że tak samo często słyszę "boli mnie głowa" :D

Gość zen________
reguł chyba nie ma, ale z wiekiem przecież testosteron spada i to jest normalne, a to jak kto ocenia własną potencję jest kwestią subiektywną, zresztą na sprawność seksualną i ogólnie pojętą witalność składa się bardzo wiele czynników, żeby można było wyprowadzić jasne i konkretne reguły, jedno jest pewne - z wiekiem spada poziom testosteronu, a jeśli to ten hormon odpowiada za potencję to obiektywnie rzecz biorąc potencja też musi się obniżyć ________________________________ http://przedluzaniestosunku.edu.pl/

Gość paw66
Witam wszystich, nie wiem co się ze mną dzieje ale jak kiedyś miałem ochotę na sex przeynajmniej dwa razy na dzień to teraz jak mam raz na tydzieńto dla mnie jest ok.

Gość robies
zen to objasnil tak, ze nic dodac, nic ujac. u roznych osob w roznym czasie fakt ten ma miejsce. mam 53 lata i od dwoch lat korzystam okazjonalnie z niebieskich tabletek. swiadomosc, ze istnieje cos takiego daje niesamowity komfort. onanizujac sie nie mysle o tabletkach, bo nie sa mi do tego potrzebne. co innego, gdy obok pojawia sie partnerka, wtedy ona jest priorytetem. ona zadowolana, moje ego rosnie..:) mam nadzieje, ze w przyszlosci nie okaza sie te nasze dobrotliwe, dajace nam poczucie meskosci, pigulki czyms,co w efekcie okaze sie jakims kolejnym medycznym okrucienstwem

Gość onnnnnaaaa
a jak u was panowie to wygląda?????

Gość edo
STEK BZDUR ,TO JEST UWARUNKOWANE GENETYCZNIE ,SĄ TACY CO IM NIE STAJE PO 30-TCE-MAM 50 LAT I BZYKAM SIE Z ŻONĄ CO DZIEŃ ,FAKT JEST TO MOJA DRUGA ZONA ,ALE NIGDY NIE MIAŁEM PROBLEMU Z SEXSEM -NIE WIERZ WJAKIEŚ BZDURY ,TO TYLKO SPRAWA GENÓW.

Gość jaak to jest???
a czy ok 50tki zmniejsza się częstotliwość????

Gość on_tez40
a my jesteśmy z żoną już 15 lat i właściwie można powiedzieć że z roku na rok jest coraz lepiej, żeby nie praca robilibyśmy to po kilka razy dziennie, a jak zdarzy nam się czasem kilka dni przerwy to potem jest po prostu istne szaleństwo. Naprawdę wszystkim życzę tak udanego życia seksualnego jakie mam z żoną od kilkunastu lat!

Gość fra_123
Ja mam 50 lat i mi stoi jak jedynka, jeszcze sie zadna kobieta na moje 19cm x 6cm nie poskarzyla.

Gość onnna40
up,up,up....

Gość taaaka jednnnaaa
a jak facet ma 48 lat i pali papierosy, to jeszcze może czy już nie za bardzo???

Gość na starość człowiek głupieje
Seks w tym wieku? Chyba was porąbało? 40 latek to powinien chyba się czymś innym zająć, kto w tym wieku jeszcze to robi?!

"Seks w tym wieku? Chyba was porąbało? 40 latek to powinien chyba się czymś innym zająć, kto w tym wieku jeszcze to robi?!" Idiota/ka. Pewnie masz 15 lat. 😴

Gość taaaka jednnnaaa
ja mam 45 i bardzo dobrze sobie radzę i seks mam lespszy niż wieku 20 lat.

Gość oczy
perwersja tez wlasnie sie dziwie-czy te dzieci teraz to juz wcale do szloly nie chodza?

Gość oczy
perwersja tez wlasnie sie dziwie-czy te dzieci teraz to juz wcale do szkoly nie chodza?

Gość Przyznam się do czegoś
Man 41 lat moja żona może tylko raz w tygodniu, kiedyś raz w miesiącu ale po szczerej rozmowie daje się namówić na ten jeden raz w tygodniu.niestety dla mnie to i tak za mało , robótki ręczne to codziennie po kilka razy a i zdrady się zdarzały, jak jestem mocno podniecony to po wytrysku wyjmuje go jeszcze bardziej twardego niż go wkładałem. No ale nie palę, jednak zmęczenie mi nie przeszkadza, zawsze mam ochotę

Gość po 40-tce
ja mam taką samąochotę na sex jak 20 lat temu. Co więcej - częściej widzę że jestem obiektem sexualnym - nawet dla dziewczyn przed 30. Fakt, potrzeba dłuższego odpoczynku na ponowny sex, tzn,. erekcja jest, ale... amunicji może brakować czasem. Tylko co zrobić jak się ma udany związek, a mój temperament erotyczny rośnie, a żony maleje? Odwrotnie niż mówią podręczniki? Znajdzie się jakiś/jakaś mądry/a z dobrą radą? Od razu powiem, że rozmowy dają polowiczny skutek.

Gość ja 45 letnia
jak to jest u panów, bo u mnie stale rośnie....

Gość to zależyyy
Naprawdę przy młodszej jest większa szansa na podniecenie? Wiele razy słyszałam, że właśnie w tym wieku zachciewa się panienek, ale wydawało mi się, że na "chceniu" się kończy w obawie własnie przed tym, że nie stanie... Hmmmm....

Gość panowie do was pytanie
a jak męzczyzna ma 49 lat i pali papieosy, jes przystojny i pociagający, to jeszcze może czy już nie....??

Gość klklklk
Mam męża 47-i dalej mu się chce nawet-2 razy dziennie-już czasami mam dość. Chyba potencja zależna jest od genów....