Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 123

Znowu to samo...

Polecane posty

Gość ona 123

Czesc! Siedze tak sobie i mysle co jest zemna nie tak.. Poznalam kilka dni temu chlopaka, spedzilismy bardzo milo wiczor po kliku dniach spotkalismy sie ponownie i od tamtego czasu mnie unika.. Niewiem co zrobilam nie tak... Na pierwszym spotkaniu bylo tak milo a teraz? Moze cos wypowie sie.. bo siedze teraz i rycze i nie daje juz rady..

Gość ghjgjgjhgjgj
oj przestań z tym, że po jednym spotkaniu teraz siedzisz i ryczysz bo on cię unika. nie przypadłaś mu do gustu i tyle i nie ma co rozpaczać.

Gość ona 123
Wieczór był sympatyczny, świetnie sie bawiliśmy. Wypiliśmy po drinku i zaczęlismy się całować. W pewnym momencie wyszedł mi spod spódniczki mój penis i on chyba zauważył . . . Myślicie, że to przez to się nie odzywa?

Gość chłopy eh te chłopy
ja tez nie rozumiem facetów....nie wiem moze w pewien sposob :rozczarował" sie twoja osoba. moze przemyslal sobie ze jednak nic z tego nie bedzie, moze szuka czegos innego a moze poprostu chcial sobie umilic czas....mozna by tu wymieniac i wymieniac...ja bym sie zapytala wprost o co kaman, bo domyslac sie moznas w nieskonczonosc...

Gość ona 123
ale my juz znalismy sie dawno tylko jakos nigdy nie moglismy sie poznac.. po pierwszym spotkaniu to on nalegal zebysmy sie znowu spotkali a teraz nawet niechce odpisac na moj sms.. a ja chcialabym wiedziec co jest nie tak

Gość chłopy eh te chłopy
tez mialam taka sytuacje.... wspanialy wieczór, pocałunki na koniec sam powiedzial ze chialby mnie jeszcze zobaczyc i czy sie spotkamy...ja cała wniebowzieta chodzilam a kilka dni pozniej napisal ze nikogo nie szuka ze chce byc sam...akurat...i jedyne co to mam pretensje do siebie ze ze jestem taka głupia, naiwna....

Gość ona 123
u nas do niczego nie doszlo, buziaka nie dal bo niechcial nic jak narazie popsuc.. a teraz nie odzywa sie.. a mnie to wszystko bardzo boli..

Gość chłopy eh te chłopy
no coz tacy sa wlasnie faceci (nie wszyscy ale wiekszosc) poprsotu sie z tym pogodz....to było tylko jedno spotkanie ciesz sie ze nie zdazylas sie zaangazowac za bardzo a on niech spierdala na szczaw... moge wiedziec z jakiego miasta jestes?

Gość ona 123
ale wlasnie w tym rzecz ze chyba zaczelo mi na nim troszke zalezec.. ostatnio nic mi sie nie uklada no i z nim tez nic nie wyszlo mimo ze chyba chcialabym.. ja jestem z Lublina

Gość chłopy eh te chłopy
zapomin o nim i zyj swoi m zyciem....takie jest zycie, czasami ludzie nas zawodza...widocznie to nie ten, skoro ciebie nie docenil to jego strata... jeszcze znajdziesz swoją połowke bo wydaje mi sie ze jestes młodziutka:)

Gość Wacław Kopytko
Nie masz co się rozklejać. Głowa do góry! Po prostu nie do końca przypadłaś do gustu facetowi i tyle. Jeśli się nie odzywa, to daj sobie spokój, nie zastanawiaj się zbytnio, tylko szukaj dalej. Pozdrawiam.

Gość ona 123
mam 22 lata ale jak na swoj wiek to i tak bardzo duzo przeszlam Niewiem ile jeszcze wytrzymam, chociaz obiecywalam sobie ze jak cos z nim bedzie nie tak to niewiem co zrobie.. czasami naprawde mam juz tego dosc