Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi sie logowac

jak wyglada poronienie?

Polecane posty

Gość Ewelina@@@
Zostało 9godz do USG nie mogę spać :(((

Franka,już po północy,więc mogę złożyć najserdeczniejsze życzonka dla twojego synkaz okazji urodzinek!! Wielkie buziory Mu prześlij ;) Ewelinka,nie pękaj,będzie dobrze,miałam to samo na pierwszym USG,też się bałam że będzie znowu porażka,ale trzeba być dobrej myśli-to bardzo ważne. Powodzenia życzę i sercem jestem z Tobą i twoją dzidzią :) "nie chce mi się.." wiedziałam że w końcu usłyszysz swojego maluszka,zobaczysz,jeszcze kilka tygodni i Go poczujesz :) Niestety nie mam pojęcia jak nagrać jego tętno,nie znam się na tym,przykro mi!!Franka ale muszę przyznać że dobra jesteś z tą Teściową,aż mi humor poprawiłaś :) :) :) a jeśli chodzi o te testy Pappa to już pisałam wcześniej (testy genetyczne) że miałam,położna zawsze proponuje.Wyszły ok. Eterno witamy na forum,nie łam się,my z Mężulkiem też staraliśmy się dość długo i w końcu się udało. Tak bardzo się przejmowaliśmy porażkami,że aż oboje robiliśmy badania w klinice ... Wyluzuj,to wszystko się uda.. my właśnie tak zrobiliśmy i .... ;)

ciekawe jak usg Eweliny :) bała się to naturalne :) ja przed wszystkimi badaniami bałam się jak cholera ;) nawet jak badania krwi i moczu odbierałam. przepraszam że tak pytam po kilka razy o to samo ale nie czytam za każdym razem od 1 strony a młody robi mi taki mętlik w głowie że czasem zapominam jak się nazywam ;) ja papp-a robiłam na własne życzenie i płaciłam 550 zł w pl to spora kwota ale uważam że każda kobieta powinna robić. buziaki już dostał :D dziękuje za życzenia :) urodził się o 8:35 więc jest rok i prawie godzinę ze mną :D dzisiaj wpadnie tylko moja przyszywana ciocia :) ale ona jest super wiec nawet się cieszę. Zlot czarownicy w weekend :O no ale niech wpadnie, 3 raz zobaczy wnuka od urodzenia ;) nie myślcie że ja tak dla zasady nie lubię tej kobiety, zapracowała sobie przez 6,5 roku na takie traktowanie :)

Gość Ewelina@@@
Witam jestem taka szczęśliwa z mmoim malenstwem wszystko ok:-)) będzie córeczka Moj oszalal ze szczęścia tak się bałam iść na te USG bo 2 tyg temu upadlam zemdlalam i nie pamietalam gdzie się uderzylam ale jes dobrze teraz Kobitki trzymam za was kciuki i życzę szczęścia ...

no widzisz nie tylko Bóg sprawia cuda ;D cieszę się że wszystko OK i troszkę zazdroszczę córeczki, ja miałam mieć Oksanę a wyszedł Patryk :)

od godziny karmię młodego parówką (ekologiczną ;)) jest już zimna i już zasycha ;) ale on nie ma czasu na jedzenie bo bawi się bateriami od pilota tv ;)

Gość Ewelina@@@
Dzięki Franka za pamięć Kochana jesteś:)) a tak Ci zazdroszcze tego małego lobuziaka :)) gdy bym donosiła pierwsza Ciaze to dziś bym miała 2lobuziaki miałam blizniaki ale odeszły moje malenstwa a dziś płacze ze szczęścia ze wkoncu się udało to początek 5 mies :) a dla Twojego synka wszystkiego naj naj i 1000buziakow:))

Gość Ewelina@@@
Ja tez bardzo pragnelam córeczki Moj facet mówi ze jak urodze to robimy następna hehe chyba go pogielo on chce 5 coreczek:)) wariat a powiedz mi co to jest to papa coś tam:)

Gość Ewelina@@@
Nie chce mi się logowac mi tez się czas dluzyl a dzisiejsza noc masakra i wszystko ok to najlepszy prezent na urodziny w sobotę kończę 26 latek :))

to jest badanie genetyczne wykrywające downa i kilka innych dziwnych chorób, badanie jest z twojej krwi i bardzo dokładnego usg 3d i4d ale u Ciebie to już za późno bo to badanie wykonuje się do 13 tc. jeżeli papp-a wychodzi źle kierują na aminopunkcję zimna i do połowy zeschnięta ;) parówa zjedzona, buziaki otrzymał :D dzięki uciekam trochę dom ogarnąć przed gościem (wszystko fruwa z szuflad jak młody do nich się dosiada;))

Gość Ewelina@@@
A ja miałam te badania w 13tyg przy pierwszym USG tu to jest normalne własnie dzwoniła moja przyjaciółka zmarł jej tata :(( moja bidulka

a olejek ze słodkich migdałów znacie ;) hihi ja po porodzie to mogę się powymądrzać ;) to bardzo dobry specyfik, sądzę że dzięki nie mu nie mam rozstępów na brzuchu i nie miałam ciętego krocza :) jak będziecie zainteresowane to napisze więcej :) fajnie że temat o poronieniach zamienił się w ciążowy :) oby tak dalej

Gość Ewelina@@@
Nie nie wiem nic o tym olejku boje sie rozstepow wydaje po 24 na tubke kremu ja jestem bardzo szczupla I chyba bede miala :((

to ja za buteleczką 150 ml płaciłam 13 zł ;) smarowałam przez 3-4 miesiące brzuch i około 2 miesięcy krocze, i uratowałam :) koleżanka modelka z Mediolanu mi zdradziła info o olejku, ponoć wszystkie modelki w ciąży to stosują. jest tani i naturalny http://www.fitomed.pl/Olej_ze_s%C5%82odkich_migda%C5%82%C3%B3w_zimnot%C5%82oczony_150_ml/sklep_p/?idp=43&idk=16

Cześć dziewczyny Ewelina,fajnie,cieszę się że wszystko ok. :) Nie wspominałaś śe upadłaś!! Trzeba było od razu na pogotowie jechać,no ale to nie ważne,bo wszystko skończyło się dobrze ;) Franka,ja olejek ze słodkich migdałów znam,bo sama używam , tyle że u nas jest droższy. Za czysty,bez żadnych dodatków-organiczny (tylko taki znalazłam w sklepie ze zdrową żywnością i witaminami) pojemność 100 mil. zapłaciłam 7 Funciaków,to sporo jak na olejek,ale było warto.

7 funciaków to faktycznie dużo, jak na Polskę ;) no właśnie jak się kształtują pensje w UK?? np. taka pani w sklepie ile zarabia?? a do Polski się nie wybieracie na stałe?? ja chyba nie mogłabym mieszkać tak daleko od rodziny.

Franka,jeśli chodzi o pensje,to zależy od miasta w jakim się mieszka (Londyn , Birmingham i inne duże..) i oczywiście od dzielnicy w jakiej jest sklep no i czy jest to sklep firmowy.... wiadomo że w większym mieście będzie więcej,ale i wydatki są większe,łącznie z wynajmem mieszkania.Podobno w Londynie w centrum są zawrotne ceny i trzeba zarabiać majątek żeby się utrzymać,ale w takiej 4 czy 5 strefie nie jest źle,tyle że najcześciej się wtedy do pracy kawał dojeżdża. Ja nie pracuję w sklepie i nigdy nie pracowałam (mam na myśli ąnglię,bo w Pl miałam tę wątpliwą przyjemność) więc zarobków dokładnych Ci nie podam,ale sądzę że więcej niż 6,50 - 7 Funciaków za godzinę. Najniższa krajowa na ten czas,to mniej więcej 5,80 za godzinę. Ja do Polski mam zamiar kiedyś wrócić,ale jeszcze nie teraz.Wiesz jak jest,kilka latek temu zakupiliśmy mieszkanko,no i teraz kiedy ceny niskie,nie ma sensu sprzedawać,bo się nie zarobi na nim,a kilka tysiaków drogą nie chodzi. Oczywiście nie chcemy tu naszego synka wychowywać,żeby nie wyrósł na "angielskiego niedouczonego tępaka" jarającego trawę za rogiem z głupawymi angielskimi kolegami -NIE URAŻAJĄC NIKOGO ;)

hej dziewczyny ja juz w domku co prawda zmylam sie wczesniej z pracy ale juz nie wyrabialam,ile mozna sciemniac. od rana mi sie udawalo ale juz pod koniec mowie dosc i spadam do domku. wychodzi na to ze ja to z najmlodsza ciaza tu jestem hehe dalam wczoraj mojemu serducho do posluchania ale mial mine-szczescie i zadowolenie (chyba z siebie) hehe ale mialam problem wieczorem znalesc serducho bo male...zwialo mi w dolne partie a tam nie pomyslalam zeby szukac wiec zeszlo mi troche hehe

Dziewczyny sa dwie kreski jestem w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nadal nie wierze patrze na ten test co chwile i..no nie moge uwierzyc mam nadzieje ze wszystko bedzie ok:)

Jeszcze sie nie spoznia ale test jest bardzo pozytywny a zaczelo sie od mdlosci i zgagi w poniedzialek -takie mialam przeczucie bo obie ciaze byly bezobjawowe i te objawy sa strasznie nienormalne dla mnie okres powinnam miec 3 sierpnia w poprzedniej ciazy test tez byl pozytywny przed terminem.Dodam ze jeden robilam w sobote i byl negatywny a te dwa dzisiaj kreseczki jak marzenie i nie po 5 minutach tylko po 30 sekundach. Jezu ale mdlosci sa straszne:(

Gość Ewelina@@@
Gratuluje I trzymam kciuki a mi mala daje dzis popalic tak sie rzuca po brzuszku fajne uczucie :)