Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynka2343

W sumie Prezydent mało zarabia. Zobaczcie tutaj na stronie kancelarii Prezydenta

Polecane posty

Gość kruszynka2343

Ile zarabia urzędujący Prezydent? Prezydent RP, zgodnie z ustawą z dnia 31 lipca 1981 roku o wynagrodzeniu osób zajmujących kierownicze stanowiska państwowe, otrzymuje wynagrodzenie zasadnicze w wysokości 12.365,22zł brutto oraz dodatek funkcyjny w wysokości 5.299, 38 zł i dodatek za wysługę lat, w sumie 20.137,64zł brutto. ze strony kancelarii Prezydenta: http://www.prezydent.pl/pytania-i-odpowiedzi/

Gość ale jak to tak
a oprócz tego ma darmowy wikt, opierunek, mieszkanie, podróże

Gość agusia344444
ale na wczasy nie lata tylko nudne spotkania zero czasu dla rodziny itd lepiej mieć mniej kasy,obowiązków, odpowiedzialności,,,,

Gość kruszynka2343
Dokladnie, duzo nidnych spotkan.. Wg mnie Prezydent za malo zarabia..

Gość agusia344444
przypomnijcie se szkolne apele ;) spotkania, zebrania w pracy ino ziewać... ;) myślalam że więcej zarabia... ok50tys albo i więcej a nie 20tys za taką odpowiedzialność...

Co ja znowu takiego napisałam, że mnei usunęliście? Napisałam że chorował po półtora miesiąca na przeziebienie - co było prawdą I wrzuciłam linki do dwóch oficjalnych ośrodków wypoczynkowych prezydenta czy nie przesadzacie z cenzurą????

Gość do lulu
A ty chorujesz na mózg. Polecam ci wspanialy ośrodek wypoczynkowy- Tworki :classic_cool:

Gość kruszynka2343
I teraz pomyslcie ze Prezydent który ma prace mega odpowidzialna, duzo nudnych spotkan, zero zycia prywatnego zarabia 20 tys miesiecznie, a aktorzy po 50-100 tys miesiecznie! Gdzie tu sprawiedliwosc?

Gość nie zazdrośćcie
i z wyjazdów wraca w trumnie

Gość podobno lepsi dziennikarze 40
tysięcy biorą na miesiąc

Gość do lulu
Może nie tylko dla pieniędzy jest się prezydentem ??? Przyszlo do tej tepej glowki ?

to nie ja pisze że mało zarabia !!!!! Jeśli chodzi o moje zdanie to zarabia wrecz za dużo. Prezydentura to słuzba a nie biznes zycia!!!. Ja nie porównuje zarobków prezydenta do zarobków aktorów albo dziennikarzy więc patrz do kogo sie przypierdalasz

Gość do lulu
No tak powinien zarabiać 2000 brutto, byloby wrecz idealnie :D

Gość zrób test
niech nam napiszą ile zarabiają dziennikarze na róznych portalach, bo taki co dziobie te posty na zarobek, na forach to też coś zarabia. My tu darmo piszemy, z potrzeby serca, albo żeby się rozerwać, a ci zarabiają.

Gość do lulu
nie trzeba wielkiej wnikliwości, by stwierdzić, żeś głupia, jak but z lewej nogi :D

Powinien zarabiac tyle ile inni politycy. I tak ma wszystko za darmo a po prezydenturze bedzie jeżdził i gadał bzdury po uczelniach za chorendalne pieniądze ale nie o to chodzi. Chodzi mi o to że skoro naprawde jest tak źle to po co ci wszyscy politycy sie tak pchaja do tego urzedu jak pszczoły do miodu? No po co chcą byc prezydentami skoro to taka ciężka i mało płatna praca?

Gość zazdrosna piła
Jak mają programy autorskie i robią sobie swoje programy, to telewizja odkupuje od nich taki program, typu wywiady, teleturnieje, jakies podrygi na parkietach. Wiecie ile taki zarabia za swój program?

Gość zazdrosna piła
trzeba się trochę poobracać w kręgach mediów żeby wiedzieć, że pensja prezydenta jest niska. Prezydent dla ludzi z TV jest biedakiem.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhs
prezydent jest jeden i ma nas godnie reprezentowac. 40 milionowy narod stac na to, by dac prezydentowi porzadna pensje. 20 tys brutto to z 12 tys netto czyli zdecydowanie za malo, mysle ze z 2-3 razy tyle byloby dobra pensja. Nie chce by prezydent mojego kraju chodzil w tandetnych garniturach czy kiepskich koszulach i wygladal jak menel przy innych prezydentach. Tak samo byli prezydenci powinni dostawac wysokie emerytury. to sa jednostki i w skali kraju te wydatki to grosze, po setne grosza na obywatela. PS: NIE MA slowa chorendalne, jest horrendalne.

masz szamkę za free, masz ciepłe spanko za free, to 20 000 golda to cud a nie mało, co miech se możesz kupić samochód używany, albo komputer najnowszej generacji, w każdym razie stać cię na wszystko czeko możesz chcieć, to jest mało?? więcej im sępom dajmy jeszcze kurwa