Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szejkowaa

szejku wiem,ze tu jestes

Polecane posty

Szejku lordzie, zjaw się. Już nie mogę się doczekac kiedy będę mógł napisac więcej wierszy dla Ciebie 😘

Gość szejku zawsze jest
:O

A czytałaś to? Po tym jak poszłaś to napisałem jeszcze jeden wiersz dla Niego 😘 Czy to w dzień, czy też w nocy, Szejku zawsze szuka klocy. Bobki duże, bobki małe Szejku wnet połyka je całe. Każdy w mieście się dziwuje "Jak Szejku to wytrzymuje?" A nasz bohater, niewzruszony Dalej szuka rozjuszony! Za drzewami czy schodami Szejku karmi się gównami! A w swym domu, po kryjomu Nic nie chwaląc się nikomu! Gdy każdy w domu drzemkę ucina, Szejku stolec swego ojca wcina :classic_cool:

Gość czynik psi szejk jest jak kupa
Codziennie o roznych porach dnia i nocy :D

Widziałam, widziałam. Sporą dawkę śmiechu na początek dnia miałam :) A kiedy wróciłam do wczorajszego topiku to sama się sobą zdziwiłam, że taką poezję skleciłam. Może wyślemy nasze wiersze na jakiś konkurs ;p

Ta, miałem przeczucie, ze ktoś mi nicka podjeebie po tym, jak ktoś chopinowi zaczernił nicka. No i tak tez było, pewnie to ta sama osoba :classic_cool:🖐️

[zgłoś do usunięcia] odczynnik psi Kurrwa, nie chce mi się już wymyślac tych podszywów, ale ktokolwiek wpadł na to z kupą na brodzie - dzięki za inspirację, jeszcze mnie brzuch boli od śmiechu Zaraz ktoś się podszyje :)

Jakbym wiedział kto to bym się nie pytał. Zresztą, strata żadna :classic_cool: W księżycową, piekną noc Leży sobie stary kloc W pobliżu myśliwy przebywa Szejku, bo tak się on nazywa Jego nozdrza wylapują znaną woń, "Tak, tu musiał byc jakiś koń!" Niczym gepard, do zdobyczy się skrada W wielkim milczeniu, chwyta gada! "Mmm, z siankiem", stwierdza zadowolony, Wie, że jego apetyt będzie zaspokojony. Szybko pokarm zjada, po czym znika By wrócic do domu i nasrac do słoika. :classic_cool:

Wczoraj mnie jeszcze smieszyliscie. Dzis juz irytujecie :) Ale jesli zabawa czyims kosztem ma wam poprawic humor to prosze bardzo

Gość czynnik to twoje wiersze???

Pewnie właśnie się masturbuje myśląc o takim końskim łajnie :classic_cool: Szejka dziwna jest natura Obsweruje odbyt knura A gdy z niego coś wyleci Zjada razem z kupą śmieci :classic_cool:

Gość za duzo go dlatego tak wkurza
ludzi

Moje, moje, dzielę się nimi tylko z kafe, gdyż gówno to pierwsza rzecz z jaką skojarzyło mi się to forum gdy tu się pojawiłem :classic_cool:

Też tak uważam. Dodając pyszałkowatość mamy prawdziwego prowokatora do postawy typowej dla hejterów;p PS Miałam właśnie napisać kolejny wierszyk i co najśmieszniejsze również myślałam o knurach hahah!;p

Gość Szejkowa.
Czynnik Psi 😍

Knur to temat niesmiertelny, Ponadczasowy, nieskazitelny Gdy zaś z niego cieknie kał srodze Pewne jest, że Szejku leży na podłodze A gdy w oborze słychac kwiczenie Wiem, ze Szejku poszedł po jedzenie

Gość czynnik wymiatasz
👄🖐️

Gość szejkowaa
jem kupe:classic_cool:👄