Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzyciel nie realny

KObiety macie niezle w glowach na mieszane

Polecane posty

To juz ktoras z kolei ktora robi mnie w balona. Poznalismy sie w tym tygodniu. Chyba w poniedziałek. W sobote mielismy się spotkać co sama zaproponowała, ze pojedziemy do wrocławia. Po szkole, mialem tylko dać znać i dałem przez tel. tyle ze ona zapadła się pod ziemię telefon wyłączony, na gg jej nie bylo, na skypie też. Tylko na fotce mnie podlądała koło 12 i 20. Jeszcze sie raz obrazila, bo ona jak mowi czy obieca to dotrzymuje tego co powiedziała.

To juz druga ktora ma problemy ze spotkaniem. Pomiając to od kiedy sie poznalismy rozmawialismy od 16 do ok 21 codziennie na skypie bez zadnych zgrzytów. Ok tylko jak się ktos rozmysla to daje o tym znać, a nie unika kontaktu.

O 21 pierwszej dodała sobie zdjęcie na naszej klasie. Hmm kolejna ma nasreane w głowie i kolejne dziecko.

na fotce, ale wiece co zaskoczyła mnie bo po szybkiej rozmowie podała gg, tam po nie dlugiej rozmowie zapytała czy mam skypa i szybko zaczelismy rozmawiac na skypie. Z numerem tel tez dlugo nie czekała, sama wyszła z propozycją ze pojedziemy jej samochodem a tu takie coś. No nic nie chyba nie ma co się zastanawiać isc dalej. Szkoda czasu tyle przeciez przede mną a ja nie powinienem tracic czasu na cos co nie ma przyszłości.

Na fotce dzis łącznie mnie podgladała 8 razy, wczoraj to jest w piątek wcale nie rozmawialiśmy, moze za to się obraziła.

Wredna Suko jestes kobieta powinnas wiedzieć chyba co jest grane. Szkoda, ze nie wie iz u mnie jest skreslona, ale ja jej już chyba nie bede tego mówił.