Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

ZOBACZCIE - jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Świat już dawno zwariował!! :( my tylko o wielu rzeczach wciąż nie wiemy....masakra!

Gość do mimi
staszne przeciez to duze dziecko mysle 20 tydzien taka sliczna dziewczynka w china co 3 ciaza konczy sie aborcja szczegolnie jak jest dziewczynka powalony kraj

Gość czego daleko szukac skoroty
jestes tu jagodko, nad dzieckiem sie znecasz i lagata w dupie masz

Taki temat zauważyłam w dziale "gotowanie...." byłam przekonana że to chodzi o płody ptaków . Weszłam tu z ciekawości i coś strasznego.W głowie mi się to nie mieści. DLATEGO TE FOTO JEST DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH!

Gość gst22
a co tu tu jagodko robisz? bartusia flaczkow nie zbierasz? przeciez on juz dawno mial ci zdechnac?

Gość kajtuś
w Chinach zrobią wszystko żeby pozbyć się nadppulacji.. co za ludzie.

Gość kkkkkkkkkks
mysle ze te dzieci to 20 tydzien ciazy czyli taka aborcje przeprowadza sie przez wczesniejszy porod bo ono jest cale a nie porozrywane straszne zdjecia zupa i wsrodku dziecko

Gość chore i zboczone
powinno sie ich separowac od reszty swiata - pojebani

Gość co za czlowiekkkkkk
a czemu w chinach usuwa się dziecko jeżeli okazuje się,że to dziewczynka?:o

Gość chore i zboczone
bo małżeństwo ma prawo posiadac tylko jedno dziecko, najlepiej chłopca.

Ponieważ w Chinach według prawa małżeństwo może mieć wyłącznie jedno dziecko (jesli chodzi o miasto) a dwoje dzieci na wsi, o ile dobrze pamiętam. I jesli kobieta jest już w ciąży to wolą aby był to męski potomek aby przekazał nazwisko. Zabronione jest też informowanie przyszłych rodziców o płci dziecka bo większość z nich gdy dowiaduję się , że będzie córka to ciąża jet usuwana. Co biedniejsze rodziny których na aborcje nie stać, córki porzucają. Nie raz na śmierć.

Gość ja zajrzalam na sekunde
i sie pozygalam koszmar nie radze w to wchodzic ja z tydzien teraz nic nie zjem :O

Z góry zaznaczam, że nie zjadłabym takiego dania, bo zapewne wygląda obrzydliwie :o Dziwi mnie, że boli was zjadanie ludzkich płodów :O Codziennie ludzie jedzą wołowinę, drób, wieprzowinę itp. i nie robicie z tego problemów, ale jeśli chodzi o nasz gatunek, to powstaje wielkie oburzenie...

Gość przegięcie pały
ich powinni skazywać na śmierć skośnookich jebaanych kanibali! wstyd, że świat na to patrzy i nic z tym nie robi! gdzie są te wszystkie organizacje, władcy, Barack gdzie jest?

Gość przegięcie pały
mimi no chyba sobie żartujesz, a czy krowa jest cielę, a świnia małego prosiaczka? nie! więc ludzie też ludzi nie powinni zjadać!

Gość przegięcie pały
je* oczywiście, a nie jest, zapędziłam się

Gość bele de jour
perdoleni kanibale

Gość LUSIA344
O KURWA A JA WLASNIE JADLAM SNIADANIE NIECH KTOS W KONCU WYSADZI TEN POJEBANY KRAJ W POWIETRZE!!!!!

Gość LUSIA344
A KTO IM WOGOLE NA TO POZWALA??!!SZPITAL TAK POPROSTU WYDAJE PŁODY NA ZUPE?????!!!!!

"mimi no chyba sobie żartujesz, a czy krowa jest cielę, a świnia małego prosiaczka? nie! więc ludzie też ludzi nie powinni zjadać!" Chodziło mi o to, że ludzie widzą tylko swój gatunek, a na cierpienie innych istot nie zwracają uwagi. Jak ktoś chce, to niech zjada ludzkie płody... Jak mu smakują... :o Osobieście nie tknęłabym czegoś takiego. Proponuję obejrzeć film "Poznaj to, co jesz".

Gość przegięcie pały
wlasnie nie wiem czemu nikt nie reaguje i nic z tym nie robi do chuja pana, żółtki robia co chca do cholery jasnejjj.... nostradamus przepowiedzial ze zolta fala zaleje europe, az sie boje co te stupid yellow monkey z nami zrobia

Gość przegięcie pały
mimi pewnie jestes wegetarianka:) ale dobrze wiesz ze ludzie od milionow lat jedza mieso czy byli prymitywnie czy wyksztalceni, natomiast kanibalizm to potwornosc i nawet zwierzeta nie jedza siebie wiec co dopieron rozumni ludzie, to nieetyczne i niehumanitarne

Gość LUSIA344
jak ja nie nawidze tych zasranych ślepookich!!! no napewno zaleje bo ja co krok to widze chinca czy w polsce , czy w rosjii czy anglii

Czy miał ktoś kiedyś chomiczki? Małpy też zjadają swoich pobratymców a i świnia może zjeść swoje młode. Świat zwierząt jest dosyć brutalny i dopisywanie zwierzętom cech, których nie posiadają świadczy jedynie o nieznajomości tematu. Kanibalizm, nam europejczykom wydaje się straszny, w innych rejonach świata niekoniecznie. Zakaz jedzenia mięsa ludzkiego to zakaz kulturowy. Inna rzecz, że jedzenie mięsa ludzkiego miało raczej wartość rytualną a nie spowodowaną głodem np. wiara że przez zjedzenie przeciwnika posiądzie się jego zdolności i duszę.