Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość itaksiezstanawiałam

CO FACECI ROBIĄ NA KAFETERII???

Polecane posty

Gość itaksiezstanawiałam

zawsze mnie to zastanawialo bo: po 1 to strona dla kobiet po 2 jak wy tu wogole trafiliscie po 3 nie nudzi was siedzenie na forum z babami zamista isc na piwo z kolegami?? wnioskuje ze tu siedza sami zdziwaczeli faceci albo geje,albo tacy co nie mają co robic...

Gość Eligiusz Niewiadomski
Nie mam co robić, mam 30 lat i jestem zdzwaczały jak cholercia- pasuje???

Gość fhfhfh
po 1 nie trzeba sie rejestrować po 2 posty pokazują sie od razu po 3 jest duża różnorodność tematów

Gość gabriel narutowicz
ja nie jestem gejem, rucham kobiety, bo kręca mnie ich balony i pipki a cafe jest smiesznym miejsce, gdzie lubie przebywac

fajnie porozmawiać z kimś kulturalnym, niektórzy są bardzo w porządku, mają ciekawe rzeczy do powiedzenia, bez sensu byłoby gadać z samymi babami a że swoją drogą niektórzy są chamscy to też prawda i lepiej byłoby gdyby sobie stąd poszli.....to jednak dotyczy też dziewczyn

Gość jak mozna kochac Rzeszów
i Wielką Brytanie jednoczesnie 😭

Gość smutny-a
Ja jestem kobieta w ciele mezczyzny. Wczoraj chcialem to zmienic i postanowilem urwac penisa. na krecilem go wiec na motewke ale nie dalem rady. Wiem ze jestem slaby i nie zasluguje na to zeby z wami tutaj pisac. Ale gdy stad odejde- zgine.

jak mozna kochac Rzeszów i Wielką Brytanie jednoczesnie no można i jeszcze wiele innych naraz też można:p

Gość glen b
mozna tu napisac ze sie je kupe

Gość glen b
i mozna sie podszywac :classic_cool:

z tego, co widzialam na innych topikach, niektórzy starają się dowartościować i wyzywają kobiety od "materialistek, które lecą tylko na pieniądze..." Przykre, że forum, zamiast służyć wzajemnej pomocy w rozwiązywaniu problemów, wymianie poglądów, jest miejscem wzajemnego obrażania i rzucania wyzwisk. No tak...przeciez tak łatwo kogos obrazić ukrywając się pod nickiem...

Gość itaksiezstanawiałam
no ale jak tu trafiliście??? tak poprostu wpisaliscie sobie w gooogle " forum dla kobiet" ?:P

Gość behemłucik
bo jestem czasami kobietom :classic_cool: a czasami facetem :classic_cool: dlatego :P

Gość jacy faceci?
To są bezjajeczne pozbawione męskich hormonów indywidua.

Gość ivonka32334
chomik ty masz jakieś ogromne kompleksy widać nie masz z kim sie spotkac to wyżywasz sie na kafe........

Widać tutaj jakiś małoletnich nieokrzesańców.Przecież nic innego nie potrafią jak bluzgać.Więc czego sie dziwicie.?

12:02 [zgłoś do usunięcia] męska pomarańcza (meska_rzecz@tlen.pl) Szukam tutaj cycków. Idzie mi słabo ale nie poddaję się.----> nie można było się przyjemniej wyrazić tylko gburnie?

mnie najbardziej dziwi,że są tu faceci,którzy nienawidzą kobiet :P wnioskuję,żę nienawidzą ich,bo nie potrafią żadnej zdobyć i frustracje wyładowują na tymże forum...

Gość kolejna prowokacja ,przeciez t
chomik ty pedofilu!!!!!!

Gość kolejna prowokacja ,przeciez t
chomik idz do baru mlecznego na obiad , bo nie sądze zeby mial ci kto go ugotowac

Staram się dopasować do specyficznego charakteru forum, w moich wypowiedziach nie ma żadnych wulgaryzmów. Ta nienawiść to tak na pokaz jest bo każdy facet wie że kobiety trzeba kochać (choć nie wszystkie naraz). Nawet maskotka forum Jarek zwany Wiedeńczykiem ma rzeszę fanek których nie obraża :)