Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybieram się na studia

Wybieram się na studia do innego miasta i mam pare pytań!!

Polecane posty

Ile kosztuje akademik w Krk? Czy studia to na prawdę czas imprezy ? :D Jak z internetem? Mam laptop i nie wiem czy załatwiać sobie internet bezprzewodowy. Czy w akademiku jest fajnie ? :D Czy dużo czasu poświęcaliście na naukę? To chyba tyle :D

Przykro mi, ale nie mogę Ci pomóc. Na opcieszenie mogę dodac, że papier toaletowy w Biedronce jest bardzo tani. A tak na poważnie to to legendarne imprezowanie na studiach jest troche naciągane. Oczywiście zdarzają się imprezy, ale też jest mnóstwo nauki i trzeba to wszystko pogodzić. Wszystko zalezy od tego jak sobie zorganizujesz dzień i na jakim jestes kierunku. Napewno więcej rozrywki zapewni Ci mieszkanie w akademiku, aż Ci sie znudzi:D

Gość to tez zalezy jaki akadeik
bo w niektórych po prostu nic się nie dzieje. Nie wiem jak w Krk ale w Lbn im gorszy akademik, tym lepsze imprezy :p

cene akademika spr na stronie danego akademika albo samorzadku uczelni wieczne imprezy w akademikach to mit interent bedzie w akademiku a nauka zalezy od tego jak jestes zdolna i co sie studiuje

w akademiku jest fajnie ;) imprezy - SĄ internet - JEST koszta akurat w moim akademiku nie są duże, ale wiadomo że warunki gorsze. Jest czas na naukę ( której jest sporo) ale imprezy też się przeplatają.

Od października mieszkam w akademiku na początku się obawiałam, ale nie ma czego. Nie mieszkam w Krakowie a w innym mieście studenckim, ja płace 250 zł ale sądze że Krk może być drożej sprawdź na stronach, poszukaj. W akademiku jest fajnie, super ludzie a czy imprezujesz to zależy od ciebie są tacy co imprezują dzień w dzień i tacy którzy w ogóle. Jednak nauki jest dużo jeszcze zależy od kierunku, na moim jest dużo materiału do przyswojenia więc często jest tak zamiast imprezować na korytarzu to siedze ucząc się. Internet mamy w kafejce i z playa bez problemu odbiera a to musisz sprawdzić jak jest krakowie.

Dzięki za odpowiedzi!! Nie myślę o żadnym trudnym kierunku jak medycyna czy prawo a raczej o jakiejś pedagogice czy socjologi :D. A net jest normalnie w pokoju czy w kafejce tylko?