Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .inny niż wszyscy.24.on.

Co o mnie myślicie ??????????

Polecane posty

a tam - taa , wyjde na spacer. Będę sobie szedł i robił sztuczny uśmiech powtarzając sobie : "podejdę do tej dziewczyny i powiem że świetnie wygląda. Ona sie uśmiechnie i podziękuje a ja zaczne na luzie do niej gadać". Gdy już bedzie jakaś szła to bede gapił sie na jakis sklep przy drodze i przejdę koło niej niezauważony :( ja tak zawsze mam

milky - bo ja jestem romantykiem. W ogóle Brazylia to niezwykły kraj. Niezwykle dobrzy ludzie tam są. Tam pewnie bym się odnalazł :)

czynnik psi - a czemu nie ?

Gość łehejhehhe
ej musisz byc totalna meska ciotą! ofen czytam i nie wierze.facet 24 lat,normalny ale... nie ma znajomych,nawet kolegów nie umie patrzec na kobiety pytajacy meskiej pomaranczy jakie kwiaty wybiera wstydzi sie jest totalna fają boi sie placze :o wtf? placze codziennie :o wtf??????????? romantyk ogladajacy seriale brazylijdskie kurwa mać istny cyrk na kółkach ! to z Ciebie nie chłop a nieudacznik...spierdolony gostek 🖐️

Gość malina255
co wy gadacie? Niektóre telenowele są fajne :D kiedyś oglądałam ;P lubiłam te z Natalią Oreiro czy jakoś tak :P:P a skad jestes?? Moze z moich okolic?? :)

malina , a ty skąd jesteś ?

łehejhhehe - śmiej się śmiej skoro tak lubisz

ale Ty uważasz że każda laska myśli o jakimś wypicowanym gogusiu z telenoweli? daj spokoj, znam dziewczyny które są z normalnymi facetami, dobrymi miłymi i wcale jakimiś super przystojnymi, na szczęście nie tylko to się w życiu liczy, uwierz w siebie i nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma, nie narzucaj się tez za bardzo, nie przechodz z 1 skrajności w skrajność, nabierz więcej dystansu a zobaczysz że podrywanie to nie takie wcale nieosiągalne :)

Ariana - ja też tak sobie mówię ale przychodzi co do czego i ..... i nic :(

Gość suzzie
a jakiego jesteś znaku zodiaku? bo mój facet, rak, jest trochę podobny, zdaje się...