Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .inny niż wszyscy.24.on.

Co o mnie myślicie ??????????

Polecane posty

a ostatnie pytanko masz jakieś koleżanki? bo nie moge zrozumieć czemu aż tak boisz się kobiet :D

" Ale gdyby do mnie jakaś dziewczyna podeszła i nagle mnie tak złapała za szyje i przytuliła czy coś więcej to bym był w niebowziety Nawet gdyby dobrała sie do mnie i zaczęła mnie rozbierać."- jeżeli nie potrafisz się usmiechnąć czy spojrzeć w oczy, to tym bardziej w takiej syt. byś uciekł...Fajnie jest pofantazjować ale zejdź na ziemie, rozglądnij się wokół siebie... jak każdy z nas chcesz być kochany...

czynnik psi - dla mnie chyba lepsza byłaby dominująca kobieta. gdyby była taka jak ja nieśmiała i spokojna to nie otworzyłbym się przed nią. W środku jestem szalony i żeby to wyszło to trzeba mi kogoś kto wstrząśnie mną. Kiedyś pewna koleżanka podeszła do mnie i powiedziała : siema łobuzie i z plaskacza dała mi po twarzy. Wtedy to jeszcze jak szczeniakiem byłem w gimnazjum. Spodobało mi się to strasznie :D

milky way miałaś już isc a jednak siedzisz tu i narzekasz, ze ci nie odpisuje. Straaasznie potrzebujesz zwrocic na siebie uwagę :o

no jeszcze jednak czekam na obiad jednak,co w tym takiego dziwnego? :P a uwagi nie potrzebuje na siebie zwracać,bez obaw...Ty mi nie musisz odpisywać,ale on nie powinien mnie ignorować...

Ahaha, to wiem czego potrzebujesz - dominy. Będzie cię nakuriwac ostro i traktowac jak psa a ty pewnie byś jęczal z przyjemności :classic_cool: Cóż, dziewczyną nie jestem ale jak coś to też mogę cię uszczęśliwic w taki sposób :D🖐️

ariane - koleżanki takie które powiedzą cześć i pójdą dalej to mam. Ale takie z którymi jestem zaprzyjaźniony i gadam jak najety to nie. Wszystko dlatego że w szkole za żadną dziewczyną nigdy nie latałem. Gdy skonczyłem szkołę to teraz już nie mam jak mieć kontaktu z dziewczynami. Pracuję w grupie samych facetów i koniec. Może zapiszę się na studia zaocznie to wtedy bym miał szansę kogoś poznać. Pewnie z jakiegos przedmiotu byłbym dobry to chciałyby ode mnie ściągać :D

ee nie jest z Tobą tak tragicznie, po prostu boisz się tego pierwszego kontaktu z laską wyolbrzymiasz sobie w głowie jakieś różne scenariusze, musisz wyluzować i zrobić pierwszy krok :)

admini - nie uciekłbym wtedy. Mnie paralizuje nieśmiałość wtedy gdy ja mam przejąć inicjatywę. Wtedy nie wiem jak to rozegrać bo nie mam doświadczenia w podrywaniu. Boje się że nie poradze sobie i uciekam. Ale gdy dziewczyna sie wszystkim zajęła : wystarczy że rzuciłaby się na mnie i powiedziała że fajny gość ze mnie to bym się wyluzował :) Pewnie nawet z tej radości sam bym zabłysnął i zaimponował jej poczuciem humoru. To takie pogmatwane jest. Tak jakby to że nie dopuszczam do siebie mozliwości porażki. Fakt - nie lubie przegrywać

przecież to nie koniec świata jak jakaś laska Cię oleje, jest mnóstwo kobiet musisz wyluzować trochę, może przed lustrem poćwicz zagadywanie? :D

ariane - chyba masz rację. Ja odrazu wyolbrzymiam sobie wszystko. Gdy widze dziewczyne to odrazu myśle o niej jako o miłości a nie zwykłej osobie którą mogę polubić. Ale ja mam słabość do dziewczyn i w sumie to wiekszość mi się podoba z wyglądu. Wystarczy że dziewczyna jest w miarę szczupła , ma ładny uśmiech i ja mam motyle w brzuchu :( Gdybym rozmawiał z dziewczyną a ona by się uśmiechała to zamiast skupic się na miłej rozmowie to ja bym sie skupił na tym jak ją poderwać

wredna suka - przegrywam falstartem cały czas. Teraz ty masz złoty strzał ;P

nikt nie lubi przegrywać...rozumiem Cię bo sama jestem troszeczkę nieśmiałą ale, nie w takim stopniu jak ty... najważniejsze żebys uwierzył w siebie i swoje mozliwośći... i żebyś był naturalny, a nie zgrywał się ... wtedy wszysto się ułoży...życzę ci tego... Pozdrawiam

milky - dlaczego sądziszże nie uciekłbym od ciebie ? co do religii czy reinkarnacji to może i wierzę w to. Ale jako wrażliwy chłopak jestem emocjonalny , wystarczyłaby chwila słabości i kto wie. Z resztą ja sobie nie wyobrażam żebym żył 80 lat w samotności , to by mnie wykończyło psychicznie

skoro tak nienawidzisz samotności to masz motywację do walki ze swoimi lękami i nieśmiałością, do roboty ;)

admini - jak ja mam uwierzyć w siebie skoro do tej pory nie potrafiłem żadnej kobiety poderwać ? Nawet jesli mam duża wartość to ona jest pokryta warstwą kompleksów. Naturalność - nie wiem czy to mozliwe w moim przypadku. No chyba że dziewczyna sprawi że sie wyluzuję ale to musi być naprawdę szalona

milky - dlaczego sądzisz że nie uciekłbym od ciebie ? - bo mnie trudno sie przestraszyć;) ale robisz ogromny bład,mianowicie zakładasz z góry,że będziesz żył 80 lat w samotności...dlaczego ażtak czarno myślisz? więcej wiary w siebie!!!

ariane - motywacja moja kończy się z chwilą gdy spojrzę na jakąs dziewczynę. Wtedy czuję że jestem taki mały i nic nie warty.

a czego dotycza te Twoje kompleksy? okresl czego się tak wstydzisz w sobie, może to jakiś irracjonalny lęk?

to pomyśl sobie że ta laska też pewnie ma kompleksy, to naturalna sprawa nie ma ludzi idealnych

milky - moje najlepsze lata powoli mijają. Nie dojdę raczej do sukcesów zawodowych no bo niby jak ja mam zostać jakimś kierownikiem , szefem , dyrektorem skoro jestem nieśmiały ? :D Na co ja mam wyrwać laskę ? Tylko na swoje ciepło i ewentualnie wygląd. Wygląd niedługo zacznie sie pogarszać a charakter .. co ja mogę poprawić w charakterze ? Chyba nic. Jeszcze kilka lat i znakomita większość dziewczyn będzie zajęta a trudno żebym jako 30-latek podrywał 16 latki :D Teraz 16-latki moge podrywać bo sam nie wiele starzej od nich wyglądam.

Nie jecz juz ,tylko zbieraj dupe i na spacer wyjdz do ludzi,moze trafisz na jakas panne ;-)

ariane : kompleksów to ja się nabawiłem przez telenowele chyba. Tam faceci to ciacha takie że gdyby polka takiego zobaczyła to by z wrażenia chyba zęby połkneła. Poza tym teraz nasze kobiety mają spore wymagania. Ja nie jestem ani bogaty ani super przystojny. Mam fajny charakter którego nie umiem pokazać. No i czym ja mam zaimponowac ? No czym ??? Taka niemota ze mnie.