Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqwwwwwwww

pytanie do facetow!

Polecane posty

moj facet zakomunikowal mi dzisiaj ze nie bedziemy tak czesto juz ze soba rozmawiac bo musi przygotowac sie do trudnej sesji (studiuje medycyne) i nie bedzie mial tyle czasu na rozmowy na skypie. ok, ale i tak widujemy sie 2-3 razy w tygodniu a teraz dojdzie jeszcze do tego ze bedziemy rozmawiac ze soba raz w tygodniu :( myslicie ze juz mu nie zalezy???

Gość 1bzium ..
ja studiuje prawo i tez powiedzialam narzeczonemu ze zamiast codziennych spotkan najblizsze 3 mies bedziemy widywac sie 2-3 razy w tyg i co nie kocham go?? Kocham go bardzo strasznie tesknie wkurza mnie ze musimy sie ograniczac ale mam obowiazki

Gość 1bzium ..
i wiesz co moze zamien sie z nim moze chcesz wkuwac ksiazki do utraty tchu i zyc jak w wiezieniu z powodu ciezkiej sesji??

no dobrze, tez mam sesje dlatego nie widujemy sie codziennie ale 2-3 razy w tygodniu, ale chyba moglby poswiecic mi czas i chociaz godzinke porozmawiac ze mna na skypie :(

Gość er23r234r24r34
autorko, ale z ciebie kicha nie dziewczyna, żal.pl dla ciebie, jestes bez sensu

Gość autorka to taka wywłoka
typowa. Żebyś zdechła

Gość 1bzium ..
o ludzie wez sie ogranij jak ja mam sesje na prawie przez 2 mies non stop wstaje o 7 i ksiazka i tak do 24 bez przerwy a ty sie ciepiasz o godzinke na skaypie

Gość 1bzium ..
chyba musisz zmienic kierunek zeby wiedziec czym sa prawdziwe studia

Gość fikumikubec
a ja byłam przez 3 lata z facetem, który studiował prawo. Nic tylko się roztył, miał dla mnie czas 3 razy w tygodniu po dokłanie wyliczone 3h. Zero seksu, zaangażowania z jego strony i głupia przez te 3 lata myślałam, że to te studia to powodują. Ale to byla tylko znakomita wymówka dla niego. Życzę mu wspaniałej kariery w jego ukochanym zawodzie prawnika, profesury, funkcji na wysokim szczeblu w naszym zasranym kraju, super garniaków, samochodów z najwyższej półki (co rok najnowszego modelu), komórek i wypasionego domu/ apartementu. Czego dusza zapragnie i będzie mógł osiągnąć dzięki byciem no-lifem życzę mu z całego serca!

Gość sobotaniedziela
milo powspominac studia prawnicze, juz dawno po obronie, milo w milym towarzystwie sie zglebialo prawo, stawalo sie 'wtajemniczonym ;)

Mój jest po prawie i nie mam na co narzekać :P Humaniści są fajni :D

Gość 1bzium ..
fikumikubec Przykre ze trafilas na taki egzaemplarz moj facet nie narzeka jestem szczuplejsza i bardziej zadbana niz na poczatku znajomosci Pozatym jest wiecje sexu i jak juz sie spotykamy nie ma zadnego limitu czasowego W przyszlym roku slub takze rozni ludzie rozne historie

Gość 1bzium ..
fikumikubec po to wlasnie koncze te studia zebysmy mieli lepsza przyszlosc i nie musieli martwic sie o splate raty kredytu hipotecznego czy o nowe buty dla dorastajacego dziecka bo chetnie rzucilabym to i poszla do pracy na 8 godizn i po powrocie miala wszystko w tylku

Studia, przyszłość też są ważne więc w tym wyścigu nie tylko ty się liczysz. Wyziera z tego zwyczajny egoizm zamiast zrozumienia... Poza tym każdy musi mieć chwile dla siebie a takimi wymaganiami to meczysz tylko faceta. Nieumiejętnym podejściem i rączego rumaka zajeździsz wnet.

Gość fikumikubec
Nie miałam do niego nigdy pretensji o brak czasu, czy o to, że kocha bardziej te studia od wszystkiego innego. Ale o to, że to co powinno być związkiem było spotkaniem 2ch znajomych (nawet nie kumpli) i odbywała się dyplomatyczna rozmowa na temat ile już przeczytał, ile mu zostało i jaki czuje się wykończony psychicznie. 3 h użalania się nad swoim życiem , buzi w policzek (odstępstwo od normy) i leci do domu zaczytywać się w swoich paragrafach, kodeksach i innych.

wiem, ze studia sa wazne. rowniec czeka mnie ciezka sesja, ale np jestem w stanie sie poswiecic i zamiast spotkac sie z kolezanka na kawe wole spotkac sie z moim. a on potrafi w piatki i soboty balowac do drugiej rano i wtedy nie mysli o tym, ze musi sie uczyc. wiec cos tu nie halo jest :O

Gość fikumikubec
ja Ci mogę powiedzieć tylko tyle, jakby chciał, to by się z Tobą spotkał. Prawda jest taka, że już mu tak, albo wcale nie zależy. Może czuje się na tyle pewny, że wie, że cokolwiek by nie zrobił Ty będziesz z nim.