Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka23

Czy ktoś studiuje 4 kierunki?

Polecane posty

Gość studentka23

Politechnika 3 rok Ekonomia 2 rok Prawo 1 rok Matematyka 1 rok

Gość będziesz miała prace
:)

Gość naddinn
nie masz przyjaciol i co zrobic z wolnym czasem? :D

Gość thrtjutyityity
Jak Ty to łączysz? :O Nie wyobrażam sobie, żeby tak zmarnować piękne studenckie lata :D

Gość studenta23
Wole tracic czas na nauke, niz na glupoty :)

Gość thrtjutyityity
A ja nie tracę czasu na głupoty, wolę spędzać wolny czas z ukochanym i przyjaciółmi, rozwijając pasje niż każdą chwilę nad książkami... :O

jejuuuuuu haha ze niby jestes tak wielokierunkowo uzdolniona??? matematyka i prawo? a powiedz mi znasz taki zawod w którym te wszystkie kierunki sie połaczą? i bedziesz miec wymarzona prace:|? bo watpie.. a apropos w dzisiejszych czasach i tak bedziesz czyscic kible:D

Gość kajtuś
po co ? wystarczy jeden a porządny:) Studiujesz równolegle na polibudzie i na prawie? To kim chcesz zostać?

Gość a doświadczenia
zawodowego jak nie ma tak nie ma :D w wieku 30 lat pokończysz te studia i dupa

Gość thrtjutyityity
Moja koleżanka "ciągnęła'' dwa kierunki studiów na świetnej uczelni, nie pracowała przez ten czas wcale i teraz zarabia całe 1100 zł na rękę bo nie ma żadnego doświadczenia :)

chyba się nieźle naćpałaś... co ci dadzą 4 kierunki zupełnie od siebie różne? matmatyka + ekonomia rozumiem ale prawo i coś technicznego nie pasują do siebie ani do reszty...

Gość thrtjutyityity
wytłumacz jak łączysz te kierunki?

Gość joł men madafaka
prowo jak nic- chyba, że masz sobowtóra który odsiaduje za ciebie godziny na prawie podczas gdy ty rozwiązujesz zadania z matmy:D

Gość pewnie wyższa szkoła
lansu i baunsu, wówczas się da. Problem jest taki, że i tak Ci to nic nie da po studiach, bo wiedzę ze wszystkiego masz żadną

Gość kajtuś
odpuść sobie 2 ostatnie bo nigdy nie skonczysz tego studiowania i nei zaczniesz pracy:) Jako absolwetka prawa powiem ci ze tego nei da sie z niczym polaczyc na dluzsza mete - a samo studiowanie nic nie da bo bez aplikacji mozna powiedziec ze są to studia o niczym:)

Gość pewnie wyższa szkoła
i co to za kierunek "Politechnika" ?

dobra to prowokacja bo nawet autorka sie juz nie udziela zamilkła widocznie:D albo własnie rozwiazuje zadania z matmy i wkuwa kodeks i nie ma juz czasu na "głupoty":D:D

Gość kajtuś
jeśłi nie to na serio uważam że powinna rzucic ostatnie dwa kierunki dla wlasnego dobra, jak bedzie stabilna zawodowo to moze sobie postudiowac wieczorowo w ramach hobby:)

Gość kajtuś
poza tym przeciez poza nauką trzeba mieć jeszcze jakies zycie, a samo prawo pochlania mnostwo czasu.. a co z rozrywką, tańcami i karaoke do rana:)

Gość a co to za kierunek
POLITECHNIKA ??? Wiesz ja spotkalam sie z oferta zarzadzania i filologii na politechnice, wiec sama nazwa mi nic nie mowi :P

ale takie pachoły na tym świecie istnieją i mysla ze papiery z ukonczeniem 500 kierunków zaoferują im prace za 10 tys miesiecznie no cóż moze w poznijeszym zyciu ma plan zeby od 8-15 pracowac w sadzie od 15-20 wykładac matematyke od 20 do 24 zajmowac sie ekonomia w biurze podatkowym a od 24 do 8 rano bedzie działać NA SWOIM KIERUNKU POLITECHNICE gratulujemy i zyczymy udanego zycia:D

Gość studentka23
Zal mi was. Ja bede miala swietna prace i dobrze platna. Reazlizuje po prostu ambitne cele w zyciu. A wy?NIC.

Gość a co to za kierunek
No wiec to prowo ... a juz myslalam ze jest taki debil, ktory studiuje jednoczesnie tyle kierunkow :D

Gość kajtuś
a kto cie zatrudni o 30 bez doswiadczenia? Studia dzis guzik znaczą, liczy sie historia zatrudnienia. Tracisz czas.

Gość studentka23
Widze że mam podszywa:D, nie ważne jaką prace dostane ale im więcej skończonych uczelni, tym więcej w przyszłości zarobie :)

Gość a co to za kierunek
dokladnie kajtus zgadzam sie :P Ja trace wlasnie czas na studiach licencjackich zaocznych ;/ szczerze to nic mnie nie nauczyly, a pracuje w zawodzie ;/ Ta teoria ktora nam wbijaja do glow na studiach nijak ma sie do praktyki. Oczywisice trzeba cos wiedziec z teorii, ale nie tak przesadnie duzo, czego wymagaja na studiach. Magisterki chyba nie bede robila. Zapisze sie na kurs jezykowy weekendowy i moze w koncu naucze sie dobrze jakiegos jezyka obcego :D

Gość studentka23
Sama jestes tempym miotem ty szmato! Zobaczycie ze dostane tak dobze platna prace- juz mi proponowano ale studia mi wiele czasu zajmuja- ze was zerzre zazdrosc