Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M_A_R_T_I_N_I

Jakich kobiet szukają mężczyźni???Charakter, zachowania, sposób bycia...

Polecane posty

mam dylemat, chyba związany z własną osobą bo mając 27 lat nadal chyba nie wiem jakich kobiet poszukują mężczyźni, tzn. patrząc pod kątem stałego związku to jakie kobiety wybierają najczęściej... Nie wiem czy wolą spokojne i zrównoważone, czy może te "zołzy" ich bardziej interesują.... Na co zwracają uwagę przy wyborze partnerki aby stworzyć szczęśliwy związek???? Nie pytam sie tu raczej o wygląd bo to jest ewidentnie kwestia indywidualna... proszę o wypowiedzi bo bardzo potrzebuję rozeznania w tym temacie :)

Gość jbdjknm
ty na pewno sie nie nadajesz do powaznego zwiazku

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
jaki pytania takie i odpowiedzi bedziesz miala :D

Gość miau ;
przedewszystkim cieple uczuciowe wyrozumiale odpowiedzialne ambitne z okreslonymi priorytetami w zyciu i takimi samymi planami na przyszlosc typu slub dzieci takie ktore ufaja i szanuja faceta oczywsicie kobieta nie moze byc ciepla klucha musi miez wlasne zdanie wlasne zianteresowania ale wykluczamy zolzy czepliwe zlosliwe i foszaste baby

Gość kaffa late
biedaczka która szuka recepty żeby jakiś ją zechciał żałosne

Takie które będą pokazywały uczucia, zaangażowanie i to, że im zależy, bez ciągłego wiszenia na nim, smsów, wydzwaniania i bez pretensji że on na niej tak nie wisi ;) Ze swoim zdaniem, wiedzących czego chcą a czego nie chcą, potrafiącymi iść na kompromis, partnerki a nie bluszcza, damy i pani domu w kuchni i salonie, suki w sypialni :)

miau, dzieki za odp:) widac to forum jest co dla niektorych nie po to zeby pytac i dzielic sie przemysleniami, am i wright;/?żałosne... czekam na kolejne info od "normalnych" kafeterian:)

Ona- nie ,nie, absolutnie nie chodzilo mi o Twoja osobe!:) mialam raczej na mysli wypowiedzi pozostalych(z wylaczeniem Miau) osob, ktore nie skupily sie na odpowiedzi, tylko raczej na dogryzaniu;)

Gość anyway ty taka nie
jesteś, bo nie masz własnego zdania, charakteru, tylko jestem bezpłciową lebioda, która stara się dostosować siebie do tego, czego od niej mogą oczekiwać ludzie - i nawet nie konkretni, tylko statystyczny polaczek. Żal.ru, am I RIGHT?:)

Nie tylko wygląd to kwestia indywidualna, reszta też. Mówi się że każda potwora znajdzie swego amatora i tak jest :) Ja lubię rozsądne, komunikatywne, wesołe i silne kobiety, ja, ktoś inny to skwituje uśmieszkiem zwracając swój wzrok na np uległe, ciche kobieciny, a jeszcze inny na rozrywkowe bestyjki. Kwestia indywidualna wynikająca z oświadczeń, stosunków rodzinnych, budowy swego charakteru etc... :)

ale takie pytania są głupie każdy jest inny jedni wolą uległe inni zołzy