Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedmioręka druhna

Co wspomoga/przyspiesza odchudzanie?>

Polecane posty

Gość siedmioręka druhna

Znacie jakieś preparaty, produkty? Cokolwiek od czego szybciej moiżna schudnąc?

Gość Pozytywniezmotywowana!
Tak, najlepiej te naturalne, nie chemiczne i sztuczne. Zielona i czerwona herbata, przyprawy, polecam zioła do ptraw, a do nabialowych produktów - cynamon i imbir. No i marszobieg na koniec dnia, rewelka!!!

Gość eeewelina
Jeśli ćwiczysz i jesteś na diecie to pomogą Ci właśnie herbatki, balsamy, masaże czy peelingi(poprawiają przepływ krwi i rozbijają tk. tłuszczową). Czy też masowanie ciała pod prysznicem zmieniającym sie strumieniem wody (ciepły, zimny). Jeśli coś jest na odchudzanie to podczas odchudzania Ci pomoże. Są to produkty/czynności WSPOMAGAJĄCE odchudzanie a nie odchudzające. Trzeba ruszyć tyłek! I czekać na efekty! :) Powodzenia :)

eeewelina cos sie tak podniecila?:D moze autorka rusza tym swoim tyleczkiem;)i calkiem zgrabnie jej to wychodzi:)

Gość eeewelina
Nie mowilam ze nie rusza. Tyle tylko ze ostatnio duzo czytam o odchudzaniu i troche mnie bawi podejscie ludzi ktorzy mysla ze jak sobie kupia herbatke za 50 zl czy tabletki to bez wysilku od razu schudna. ;)

Gość siedmioręka druhna
tak, ja ćwiczę i stosuję dietę. Od tego zaczęłam. chciałabym tylko stosować cos, co przyspieszy/wzmocni efekt. chyba wszyscy czegoś takiego szukają...

jezeli cwiczysz to polecam spalacz tluszczu zajrzyj na strone bodypak-napisz do nich to pomoga Tobie cos wybrac(ile razy cwiczysz,jaka diete stosujesz) zamowilam Scorch

Gość siedmioręka druhna
Ja mam njeszcze pytanie jakie polecacie ćwiczenia na brzuch i uda? Codziennie robię po 200 brzuszków (między innnymi) i przeczytałam gdzieś w necie, ze od tego nei spala się tłuszczu. Więc co mi poradzicie?>

Gość eeewelina
ja robie 300-400 brzuszkow dziennie. Kiedys robilam 6weidera ale wytrzymalam tylko do 21 dnia :/ Wszystko zalezy od Twojej wytrwałości :)

Gość eeewelina
i jeszcze dokladnosci.

Mięśnia brzucha stanowią zbyt małą partię wobec reszty i tym samym potrzebuja mało energii do ćwiczen, dlatego tez nie dają efektów ani brzuszki, ani 6W. mio pozornego zmęczenia.... No cóż polecam biganie, trucht, marszobieg, który zachwalam... Odnośnie środków spomagających ... sportowcy, kulturyści i ludzie doświadczeni zalecja stosowanie takich środków w ostatniej fazie odchudzania czyli w momencie gdy zostało namnjeiwele do zrzucenia i jest nam najcięzej, ponieważ juz nie spowódują zastoju po ich odstawieniu i nie zmniejszą wydajności energii w fazie stabilizacji gdzie nie będzie juz tej energii tyle potrzeba. Niestety cena takich doooobrych srodków sięga przedziału 100 - 200 zl, jestes Autorko gotowa na taki wydatek?

Gość siedmioręka druhna
w takim razie pozostanę przy tradycyjnej metodzie odchudzania...

Gość eeewelina
a więc pozytywniezmotywowana, moje 300 brzuszkow, za przeproszeniem: gowno mi da?

Gość halina marczyk
Warto wprowadzać wspomagacze odchudzania, ale tylko w przypadku gdy ćwiczycie, prowadzicie rozsądna dietę, bo wtedy rzeczywiście daje to fajne efekty. U mnie dopiero wprowadzenie tabletek foreverslim przyniosło efekt, pomimo tego że w poprzednich przypadkach miałam taką samą dietę i byłam aktywna. Ja sama średnio wierzyłam we wspomagacze, ale one faktycznie pomagają.

Gość Olcia Dubicka
Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Warto zainwestować jeśli ktoś chce się wspomóc :)

Gość ola mijal
Przedmówczynio - jestem podobnego zdania i właśnie na te tabletki czekam. Za kilka dni już mają być normalnie w sprzedaży, bardzo jestem ciekawa czy faktycznie tak będzie, tym bardziej jeśli to ma być z rabatem... No cóż... czekamy...

Gość gość
Moim zdaniem podstawa to dobry suplement. Ja stosuję naturalny, więc bezpieczny dla zdrowia, suplement figura błonnik. Poprawia pracę jelit i też przyspiesza spalanie tkanki tłuszczowej. Schudłam już jakieś 6 kg z nim

Gość gość
Ja polecam Green Barley Slim, przy diecie i ćwiczeniach sprawia, że chudnie się szybciej i skuteczniej. Zawiera naturalny ekstrakt z młodego zielonego jęczmienia, chrom, biotynę i cynk.

Gość zoska578
Mi na przykład bardzo wspomogło odchudzanie suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl na tej stronce mają PROMOCYJNE CENY! na każdą kieszeń tak naprawdę, ja już tak nie patrzyłam na cenę a bardziej na opinie ludzi i były bardzo wiarygodne i pozytywne więc się skusiłam i nie żałuję! schudłam 40kg w 5 miesięcy! Sama nie dałabym rady