Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kim ja dla niegoo byłąlm

Jestem kolem zapasowym dla faceta.Ja dam mu popalic.

Polecane posty

Oficjalnie juz nie jestemy razem.Ale mamy kontakt ze soba.On dzowni do mnie pisze.Zdarzy mu sie napisac "kochanie" A ja postanowilam zrobic maly podstep.Weszlam na czat i zaczelam z nim rozmawiac.Potem pszeszlam na gg.Zalozyla inny profil.I z nim pisze. Co on wygaduje to az glwa boli jak klamie.Ze od roku jest sam.I wielevroznych rzeczy.Ja dzis umowilamsie z nimjako inna dziewczyna w miescie.Ale nie poszlam.A on pol godziny przed spotkaniem z tamta dziewczyna przyszedl do mnie do domu.Jak twierdzi wraca od kolegi i zajrzal po drodze do mnie.Zobaczyc co slychac.Co u mnie. Ja nie poszlam na spotkanie.Musze wymyslecdobry pretekst czemu nie przyszlam.I on napisal mi na gg ze on byl amnie nie bylo.Jesli sie nie domysli to pociagne to jeszzce troszke.A on strasznie sie napalil na to dziewczyne.Zagral na moich uczuciach a tak sie nie robi.

Wiem ze to dziecinne.Ale przynajmnie wiem z kimtak naprawde bylam.Ma mnie jako kolo ratunkowe.Ciagle kontakt utrzymuje.Przychodzi do mnie kiedy chce,o kotrej chce.Sprawdza mnie , łazi za mna,Tak jak ostatnio zadzwonil do mnie akurat bylam umowiona z kolezanka na miesice i wychodzilam z domu.To chodzil za mna.Stal pod moimblokiem i patrzyl gdzie ide i z kim.Czy to jest normalne zachowanie.Ale byc razem niecche.Ja mam 24 lata a on 26.

Gość nie innna
i na pewno podgląda cię z kolegami w łazience przez mikrokamery...

dlaczego godzisz sie na jego odwiedziny,czułe słowka? badz oschła, co on sobie mysli? niech spada!!! Teraz powinnas powiedziec, ze to Ty jestes ta tajemnicza dziewczyna z czatu. Nie badz dlaniego taka miłas, skoro juz postanowiłas sie zemścic to powiedz prawdę, co za kretyn!!! dziewczyno bądz stanowcza!!

Ja dopiero z nim od wczoraj gadam na gg.Wiec troszke to pociagne.

ale po co Ci to? zrób mu teraz koło dupy! Jak mnie to denerwuje, po co Ty sie obijasz z tym? załosny koles z niego, jak Cie odwiedzi to powiedz: przepraszam ale jestem zajęta i tyle, a jak napisze "kochanie" to odpisz: kochaniem moze byłam, kiedy bylismy razem! po co Ty to ciągniesz?! nie szkoda Ci czasu? wkurza mnie takie wchodzenie w dupe komu jest tak pojebany jak Twój facet. Dziewczyno obudz sie!!!

Gość aswnatka
masz racje pobaw sie niem troche ale ja bym nie pozwoliła mu juz przychodzic do siebie bo po co nudzi mu sie?

Zeby on sie poczul tak jak ja jak mna sie zabawil.On do mnie juz nie przyjdzie. A przyszedl sprawdzic czy gdzies z domu wychodze czy jest ktos u mnie.Bo byl umowiony z dziewczyna i niechcial zebym go z nia zobaczyla. Musze teraz wymyslec dobry preteskt dlaczego mnie nie bylo??????

Bardzo dziecinne to jest :o Długo byliście razem, tak w ogóle? Czemu się rozstaliście?

Gość aswnatka
Napisz ze bardzo go przepraszasz ze wiesz ze go zawiodłas ale jak wychodziłas przyjechała do ciebie rodzina z ktora rzadko sie widujesz i nie pasowało ci wyjsc a nie mialas jak go powiadomic

:) wiesz co, też tak myślę pobaw się jego kosztem, a co, skoro Ty na tym nie ucierpisz to rób go w balona ile wlezie. Przynajmniej wiesz że to dupek. powodzenia !!!!!!!!!!!!!

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Żałosne to jest.

PObawic sie jeszzce z nim troszke. On mnie prosi o numer telefonu.A ja caly czas klamie ze mam zepsuty telefon,cos z zasiegiemi nie dziaal i nikt nie moze sie dodzwonic.

Gość aswnatka
kup zwykły starter za 5 zl i po klopocie

Gość nie innna
on na pewno ma twój nr od dawna.. i cię podsłuchuje... wszystko o tobie wie... co ona aktor? w co on gra? udawaj głupią..udawaj..ale ileż można..

Moze i dziecinne.Bylismy razem ok roku,Mieszkalismy razem.Mielsimy wspolne plany.potraktowal mnie jak zabawke.Odstawil w kat. I ciagle sie mna bawi ze" przeciez my sie nie rozstalismy na dobre tylko ja musze sobie pewne sprawy przemyslec".

Ale jak bedzie chcial zadzwonici pogadac.POzna mnie po glosie.Narazi nie dam mu numeru telefonu.Bede troszke tajemnicza i niedostepna.Niech apetyt mu rosnie na dziewczyne ktorej niema.A potem spadnie na pysk.I sie rozczaruje.

to zwykły palant , wlasnie widać jak sobie sprawy porządkuje ;/ zwykły idiota i szkoda na niego czasu, a Ty się ciesz że nie jesteś z takim kłamcą...

no to wtedy nie odbieraj :D nei wiem :) , niech się napali burak, boshe nienawidze takich kolesi :) !!!!!!!!!!!!!!!!

Z nieodbieraniem to dobry pomysł ;) Ale ja bym grała taką, co nie ma komórki, bo nie lubi jak się ją kontroluje ;)

Gość zaazus
może go w chuja zrobiłaś i szuka pocieszenia w ramionach innej typki ale jednocześnie może ma nadzieję ze jak przyjdzie kiedyś do ciebie to ci się odwidzi i znowu coś poczujesz.. jak ci się chce bawić to pobaw się lepiej pierogiem bo jesteś głupia

Tak pogram torszke z nim.W tyg. sie nie spotkamy bo ja niby pracuje do 18 i nie mam juz czasu.On tez pracuje do 19.Wiec jak bedzie chcial sie umowic za tydzien w sobote lub niedziele powiem ze jade na weekend do siostry i mnie niebedzie.Mamnadzieje ze moj plan sie powiedzie.

Ja go nigdy nie oszukalam.A tymbardziej nie mialam kontaktow z innymi facetami. Zrobie tak.Mowilammu ze mam cos z telefonem.I dlaej mi niedziala.Wiec jutro niby zaniose do serwisu.I powiem mu jutro wieczorem ze mam telefon zepsuty i jest w naprawie.Moze byc????