Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy to możliwe

NIE WIEM,CZY TO MOŻLIWE,ALE CHCIAŁEM NA KAFETERII ZAPOZNAĆ FAJNĄ KOBIETĘ!!!

Polecane posty

Gość gffgfghgfjhgjhg
24, a Ty :P

do przerwy między palcami: na całe życie!!! a co myślałaś!;) http://twojatajemnica.orangespace.pl ===> TWOJA NAJWIĘKSZA TAJEMNICA...!!! ORAZ PIERWSZY POLSKI SURFBAR!!! ZAPISZ SIĘ,A ZA CZAS SPĘDZONY PRZY KOMPUTERZE OD DZIŚ BĘDĄ CI PŁACIĆ,MIMO,ŻE NIC NIE BĘDZIESZ ROBIĆ!!!

cisss;-) 27 mam latek...niedługo zostane motylkiem:-D zdróweczko laseczki!!!!:-D wszak stypa sie zaczyna;-)

ja też mam 24 ,więc nie wiem,czy to dobrze,czy źle,bo nie wiem np. ile ma Aloeska, LARWKA czy CASIA 34 :( http://twojatajemnica.orangespace.pl ===> TWOJA NAJWIĘKSZA TAJEMNICA...!!! ORAZ PIERWSZY POLSKI SURFBAR!!! ZAPISZ SIĘ,A ZA CZAS SPĘDZONY PRZY KOMPUTERZE OD DZIŚ BĘDĄ CI PŁACIĆ,MIMO,ŻE NIC NIE BĘDZIESZ ROBIĆ!!!

ja bylam w 2 zwiazkach pierwszy z mezem skonczyl sie po 5 latach malzenstwa i 7 latach bycia razem a drugi zwiazek tez bylam 5 lat i tez sie skonczyl facet mnie oszukiwal i okradl wiec musialo sie to skonczyc

Casia Twoje zdrówko!!!teraz bedzie juz tylko super;-) Ja jestem w związku..i czuje sie w nim super:-)

DO Casia34: współczuję Ci ,jak Ty sobie teraz dajesz radę po przeżyciu czegoś takiego?! Jestem pełen podziwu!:) A teraz jesteś sama,czy masz kogoś?

w sumie jestem sama mam przyjaciela od 23 lat moja pierwsza milosc i jak odwiedza polske zawsze sie widzimy i to mi wystarcza

wiem czy to możliwe KOCHAM KOBIETY Z KAFETERII!!! SA TAKIE PEŁNE ENTUZJAZMU!!! dziekujemy👄 zdróweczko:-)

nie wiem czy to możliwe..jakos daje rade poprostu wymazaam z pamieci zle chwile i ciesze sie terazniejszoscia ;)

Gość ania 222222
i ja

Casia tak 3maj..jeszcze poznasz swoją druga połowke:-) i bedziesz szczesliwa:-) Autorze ile masz latek? i kogo szukasz?

my pijemy wlasnie z zalu :( ales ty glupi ile mozna wkoło sluchac o załobie od tygodnia wkolko to samo zygac sie chce ja mam juz dosyc tych przemow o kaczynskim tym bardziej ze nie trawilam goscia

a poza tym weekend jest to chyba mozna sie drinka napic? my tez cie witamy kozaku;)