Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

Dlaczego starzy kawalerzy maja koty?

Polecane posty

a nie psy. Ilu nie znam starych kawalerow to kazdy ma pierdolca na punkcie swoejgo kota, a jak sie pytasz co u niego słcyhac to opowiada co jego kotek dzis zrobil zaskakujacego ;o

jak moj facet czasami zaczyna opowiadac co nasz kotek zrobil zaskakujacego to mam ochote sie zapasc pod ziemie ale cóż ;P o dziwo znajomi sie zawsze smieja i im sie podobaja te "historyjki". LOL

Gość chyba jestes chora
kawalerzy maja psy , a stare panny koty :O

Gość to odpowiedniki
nawiedzonych mamusiek, ktore na okraglo nawijają o swoich fasolinkach, ich kupkach i zupkach...:O

Gość Unikajcie facetów
majacych koty...są z reguły zniewiesciali, maminsynkowaci i szukają nie partnerek tylko kobiet, ktore sie nimi zaopiekują i poprowadza za rączkę przez zycie...

Gość polszczyzna kafe
A co to sa kawalerzy ?????Bo ja myślałam że kawalerowie ,a le skoro powstała jakas nowa społecznosc to chetnie sie dowiem kto to taki lub co ?

Gość tiramisu ty jakaś głupia jeste
ś więc dziwne, że w ogóle ktoś cię chciał :O pewnie zapłaciłaś, bo darmo musiałabyś długo na krajowej drodze stać :P :D

nie mowie, ze wszysyc, ale poznałam kilku i oni akurat maja koty i tylko gadaja o swoim kocie... jest to temat nr 1

Gość ja jestem facetem zonatym
mamy 3 koty i tez w kolko o nich moge gadac :D wiec teoria ze tylko starzy i bez przydzialu sie nie sprawdza :P

Gość Banita/Pustelnik
Jakaś idiotka napisała: ''Unikajcie facetów majacych koty...są z reguły zniewiesciali, maminsynkowaci i szukają nie partnerek tylko kobiet, ktore sie nimi zaopiekują i poprowadza za rączkę przez zycie...'' A do czego niby dwoje się wiąże? Twoim zasranym zdaniem tylko do seksu??? Wiedz, że przez tysiące lat było tak iż dwoje wiązało się z miłości i zakłądali rodzinę, no ale dla ciebie związek to tylko ruchanie! Taka z ciebie tępa feministka!

Gość pospaceruj sobie
bo psy trzeba wyprowadzać i w ogóle dużo z nimi zachodu a kot jest bardziej bezproblemowy, sra w domu i sam się myje:classic_cool:

Gość Jajacek***
Kawalerzy maja koty a panny psy,dla tego,że koty mają ciaśniejszą dziurkę a psy większe kutasy.

Gość different***
"przez tysiące lat było tak iż dwoje wiązało się z miłości i zakłądali rodzinę" hahahahaha ale się uśmiałem,ta,tak,żyj dalej w świecie złudzeń.

Gość rfgeijg
Ja nie mam męża i mam 3 koty i jest zajebiscie :classic_cool: . I w dupie mam co ktos sobie pomysli, od dzieciaka kochalam zwierzeta wiec je mam i nie widze zwiazku z tym, ze sie nie ochajtałam.

nie wszyscy, mój kolega bardzo juz dorosły kawaler miał kota, ale wziął z nim rozwód, jak wyjeżdżał do roboty na Sybir.

Gość StaryKawaler.
Lula_90 - ciekawe o czym Ty ciągle gadasz :D może się z nami podzielisz :p

Gość lonty
bo koty sa milsze niz psy, i tyczy sie to wszystkich ludzi a nie tylko starych kawalaerow, tez uwielbiam koty:)

Gość Banita/Pustelnik
different*** @ Bo tak było, masz wyprany mózg, tak jak większość ludzi XXI wieku i nie potrafisz sobie tego uświadomić. Jeszcze za PRLu ludzie byli w miarę moralni, dziś, zwłaszcza młodzież to niczym bydło. pospaceruj sobie @ Wiesz o tym, że jesteś niczym neonazista z łysym łbem nienawidzący ludzi za to, że mają inny kolor skóry lub za to, że są homo! Tak, nietolerancja wobec samotnych ludzi to taki sam problem jak rasizm i homofobia!

Gość dziś dieta
jarosław kaczyński ?

Gość different***
Z tą moralnością to masz i rację ale nie wmówisz mi,że gdyby z seksu nie było takiej przyjemności to faceci dalej by się uganiali za dziewczynami.

Gość Banita/Pustelnik
dziś dieta @ Właśnie powoływanie się na kogoś znanego z ekranu też jest żałosne. Skoro np. Jaro Kaczyński jest starym kawalerem, to od razu niemal wszyscy ludzie uważają, że każdy stary kawaler jest taki sam jak Kaczor! To przecież nie musi być prawdą! Można być samotnym i mieć o 180 stopni różne poglądy od Kaczyńskiego! Nie należy porównywać ludzi danej grupy z jakimś jednym ich przedstawicielem znanym na cały kraj! To krzywdzące porównanie!

Gość Jaroslaw K.
Madzia sradzia ...Alik Kurwaaaaaaaaaa!!!!!!

Gość Banita/Pustelnik
different*** @ Tak, seks jest przyjemny, ale tu chodzi o coś inngo. O to, co odróżnia nas od zwierząt. Człowiek jednak potrafi powstrzymać swój popęd, tylko nie zawsze che. Człowiek nie musi zdradzać swojej żony/męża, nie jest zwierzęciem, które kieruje się instynktem. Jednak wielu ludzi zdradza. Wniosek? Cofamy się w ewolucji do zwierząt!