Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

2010/2011 Rozpoczynamy starania!

Polecane posty

obyscie mialy racje jak tak jest ze wszystko jest inaczej to moze bedzie chlopczyk tym razem:) moja mala sie cos rozchorowala leci jej z nosa jak z kranu tego mi jeszcze potrzeba akurat teraz. i jeszcze do tego poszlam n a rozmowe o prace w piatek (od roku szukam pracy) i jutro ide na 2 godziny tak na probe zawsze tak jest co to wszystko na raz

Gość dorociaaa.
czesc kobietki :* powrocilam :D na poczatek chcialabym pogratulowac vi, anitii i niki :**:**:** dziewczyny wspaniale !! :) vi kochana niczym sie nie przejmuj :) wszytko bedzie dobrze :) tak juz jest ze jezeli sie nie zaplaci to nie uzyska sie nic .. ;/ tacy sa wlasnie nasi lekarze ;/ zwykle konowały.. ;/ ale cieszcze sie naprawde ze juz Hania jest na swiecie :** anitia, niki - dziewczynki super ! :) wreszcie sie wam udalo :):) ciesze sie razem z wami :* wszystko bedzie sie ukladac i wszystko bedzie w porzadku :) musicie w to wierzyc :):) a u mnie coz... bez zmian.. bez rewelacji.. nic sie nie dzieje .. nie ma jeszcze faloleczki mojej upragnionej .. :( chociaz teraz myslalam ze sie udalo.. tak jakos szczegolnie mi sie wydawalo, ale nic z tego.. niestety.. bolal mnie brzuch 1,5 tygodnia przed @.. raz z jednej a raz z drugiej strony.. (co wydalo mi sie podejrzane bo przeciez nie mam prawego jajnika) i @ miala taki poslizg bo zawsze przychodzila tak 30-33 dc a teraz sie zjawila w 35...pierwszego dnia @ tak kiepsko lecialo ze za caly dzien mialam 1/3 tampona gdybym to wszystko zebrala do jednego.. jeszcze wtedy mialam nadzieje, ale na drugi dzien sie rozkrecilo i lalo sie ze mnie jakbym hydrant odkrecila! nadzieja byla ale niestety przepadla.. no coz to nie koniec swiata i trzeba sie dalej starac.. tak mnie bolal brzuch pierwszego dnia @ ze myslalam ze przeproszeniem ze mnie rozpi**doli!! ale zjadlam ketonala i na szczescie przeszlo... oj dziewczyny nie macie pojecia jak wam zazdroszcze!! tez bym tak bardzo chciala.. najgorsze te czekanie.. :( ale co kiedys w koncu sie uda.. lepiej pozniej niz wcale prawda? ;) juz malo nie zaciazonych nas zostalo tutaj to moze juz niedlugo ;)

dorcia wiem jak to sie czeka, ja na swoja fasolke tez czekalam prawie rok, no wiec naprawde wiem jak to jest. Ale jak ja to mowie, na kazdego przyjdzie czas, na kazdego, wiec na ciebie tez kochana, i juz niedlugo zobaczysz upragnione dwie kreseczki. Ja wlasnie dzis dostalam wyniki ze szpitala, wszytkie badania w normie, male ryzyko Downa, wiec jestem szczesliwa ze wszystko dobrze. Niki - jak tam u ciebie? Odzywaj sie do nas.

Gość dorociaaa.
wszystko bedzie w porzadku :* nie przejmuj sie :) no coz nic innego nie pozostalo tylko czekac na swoja kolej :)

Gość dorociaaa.
to sie scigamy ktora pierwsza :D:D

ee to ja przegram bo jeszcze sie nie staramy,ja będe ostatnia ;)

Gość dorociaaa.
ale ja pewnie jestem gorsza :D bo ja tak mam ..

Gość dorociaaa.
no wlasnie :):) w koncu sie doczekamy :)

dorcia fajnie, ze sie odezwalas :) ciekawe gdzie sie podziewa reszta...

Gość dorociaaa.
w koncu sie odezwa :) sa widocznie tak zajete starankami :P

jezu jak mnie dawnotu nie bylo!!!!! vi- gratulacje i wszystkiego dobrego:) niki- super weisci:) anitko- czas lei juz II trymestr:) a ja? czekam i licze na cud....26dc ylam tuz przed owulacja i mam nadzieje ze mi popekaly pechezyki:) na razie mam 39dc i za kilka dni jesli sie malpa mnie zjawi zrobie test:) na razie leze z grypa i goracfzka i na wszelki wypadek mam paracetamol i prenalen dla kobitek w ciazy;) lepiej dmuchac na zimne

Gość dorociaaa.
tralala to zycze Ci zdrowia ;*

tralalala a ja to co hę ? :P u mnie właśnie @ zawitała,dobrze że punktualnie ;) w sobote imprezka i będe juz po :)

a ja jutro na usg a dzisiaj mialam ciezki dzien tak mi bylo niedobrze pol dnia spedzilam na kanapie dopero jak maz wrocil i zrobil mi cos do jedzienia i przespalam 2 godziny i poczulam sie lepiej

Gość dorociaaa.
za niedlugo trzeba bedzie dodac ze STARANIA 2012 :D

Gość dorociaaa.
no ja tez mam zamiar sie zmiescic jeszcze teraz ale to sie dopiero okaze.. kurde jak one to robia ze wychodzi? :P ja moze cos nie tak robie ??:P

he he :) normalnie robią :) daj na luz,wiem że łatwo sie mówi ale tak jest najlepiej... Hania kończy dziś miesiąc :)

Gość dorociaaa.
wiem wlasnie teraz zauwazylam ze konczy miesiac :D kurde no trzeba dac na luz.. no ale wiesz jak to jest.. ja mam wlasnie tak glupio bo teraz jak mam @ jest ok potem sa harce rozne a im blizej nastepnej @ to coraz gorzej... sama se wkrecam wiesz jak.. "a moze juz , a moze tym razem .. itd " mozna w paranoje popasc :D:D haha zwariowalam :D moj Ł. to mnie rzuci jak bedzie jeszcze kilka takich akcji .. :P nie no nie grozi mi to ;D

wiem Kochana wiem.. też tak mam.. zajmij sie czymś,odsuń myśli od tego. A wiesz co najlepiej by było jeśli byście choćby na 3-4 dni wyjechali gdzieś,nie wiem w góry choćby.... troszke sie oderwiesz od tego wszystkiego. Jeśli macie taką możliwość oczywiście bo różnie jest.

Gość dorociaaa.
teraz caly czas w sumie jezdzimy razem.. to nic nie daje .. ale wiesz jak jest.. nie no jakos trzeba to przetrwac :) teraz bylam we wloszech :) fajnie cieplutko :) nad samym morzusiem :D:D mowie wam super bylo :D

przeprasza monia ze cie pominelam:) nie przejmujcie sie:) staramy sie przeciez przez ten 2011 rok prawda?:) wiec a staranka mmy czas:) oby byly owocne jak najszybciej:)

czesc dziweczyny bylam na usg i niby wszystko ale ten moj gin jest do niczego powiedzial tylko ze wszystko wyglada ok i tyle. Potem stwierdzil ze on nie moze prowadzic mojej ciazy bo nie mam prywatnego ubezpieczenia itd. wiec teraz musze szukac innego lekarza moze to i lepiej jak miala byc niezadowolona.

tralalala dziekuje za gratulacje :) i super, ze jestes :) niki to nawet lepiej, ze musisz zmienic lekarza skoro ten nie zaspokaja Twoich potrzeb wzgledem prowadzenia ciazy :) jejku faktycznie moje Hania skonczyla miesiac,a dopiero dowiedzialam sie, ze jestem w cazy, czekalam na kazde usg, a pozniej modlilam suie o porod ;) a teraz z kazdym dniem kocham ja coraz bardziej :) na poczatku chyba przez ten baby bluse wydawalo mi sie ze jak ja moge kochac kogos kogo nie znam... uwielbialam ja ale to bylo jakies takie inne... a teraz jak na nia patrze to ze szczescia chce mi sie plakac :) nie myslalam, ze mozna tak bardzo kochac :) mimo, ze jestem nie wyspada i wszystko mnie boli nie oddalabym jej nikomu nawet na godzine :)

laski co to za zycie:D mam temp 37stopni;) cale szczescie spadla przed dwa dni;) teraz nic nie gadam bo mnie gardlo drapie jak cholera:D Grypa na calego:D i zaluje ze poszlam do lekarza:D kurde:D to samo mi powiedziala i kazala brac co wyczytalam w necie;) Ok, dawkowanie tylko przepisala wiec nie jest zle;) ale lepiej sie czuje to plus jest:)