Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pajak inny

od kiedy mozna dziecku podac danonki?

Polecane posty

Gość gość
SĄ Danonki na których pisze "pierwszy Danone od 9 miesiąca"

Gość gość
ja tam tego syfu DANON nie daje. kupuje naturalny jogurt bakomy, dodaje owocow i to dziecko je od 7mz.

Gość gość
jakie wy wszystkie jeesteście idealne!!!! Wszystkie same ścierają owocki z własnego sadu do naturanych jogurcików ( które tez trzeba robis samej no jak to podajecie takie "kupne"????) juz to widzę!!! Widzę tez co kupuja matki na zakupach w supermakretach wiec przestancie mydlić oczy i same siebie okłamywać idiotki!!!

Gość gość
Piszecie o tym że dajecie dzieciom bakusie, chyba nie oglądałyście reportażu o tym jak firma dodaje do produktów bakomy żelatyne wieprzowa z kości które w chałdach z robakami leżały w magazynie

Gość gość
córka (19 msc) nie podaję danonków tylko joguty przeznaczone, dla niemowląt ze względu na niższą zawartość cukrów. robić mi się nie chcę, chociaż tyle teraz sezonowych owoców, że się zmusiłam. i tak blenderem w parę sekund zrobię pyszny koktajl na podwieczorek :)

Gość gośćanna
Dziewczyny opamietajcie sie !!! Moj syn ma prawie 7 mie . Jest zupki miesko .pije wode orsz sok ugotowany z jablek. I dzis mu dalam sprobowac danonka to co jestem zla matka ?? ( bp dalam sprobowac ) a wiecie ile jest chemi w tych wszcystkich sokach deserkow I sloiczkach dla dzieci !! A jest I to bardzo duzo . Moim zdanie dziecko powinno wszystkiego probowac ,zeby ppzniej nie bylo niejadkiem I nie grymasilo

Gość gość
Wszystkie Matki sa teraz tak cudownie Eco ze az sie porzygac mozna... glutenu nie mozna cukru nie mozna wszystko musi byc sterylni i BIO Sro...a to wszystko takie samo gownoz dodatkami i konserwantami...to najlepiej zeby dizecko powietrzem zylo... ktore i tak jest mocno zanieczyszczone...

Gość gość
Mój syn od początku (ok 10 miesiąca) uwielbia jogurty naturalne, bez żadnego dodatku owoców (próbowałam mu dodawać sezonowe). Owoce lubi, ale zawsze osobno, a jogurt musi być naturalny. Żadnego słodzonego danonka czy bakusia nie tknie.

Gość gość
od 3 roku życia

Gość gość
Właśnie tez mam dylemat . Karmie piersią i po 3 tyg skradłam kuleczke fererro mojej niuni nic nie bylo wiec to tylko biadolenie tego nie tego nie . Obecnie teraz zastanawiam sie czy wprowadzić do jadłospisu córce danonki :)

Gość gość
Ja podawałam już dziecku jak miał 4 miesiące bo odrzucił mi syn butelkę i mleko ! W ogóle nie chciał pić mleka itp.

Gość gość
Gość 23:09 I do tych wszystkich idealnych matek , mój syn rósł na danonkach i w tej chwili jest normalnym zdrowym chłopcem ! Nie pamiętam kiedy ostatni raz miał katar ! :)

Gość gość
gość wczoraj Napisz za parę lat, jak mu się pojawi zespół metaboliczny, nadwaga, cukrzyca...

Gość gość
Moj syn ma 5.5 miesiaca je zupki pije normalne krowie mleko wszystkiego daje mu sprobowac. Jest wczesniakiem urodzonym miesiac wczesniej jest szczesliwy czuje sie wspaniale I jest szczesliwym dzieckiem. Pozdrawiam wszystkie bio kretynskie matki ktore zamiast zdrowej zywnosci podaja dziecia obiadki ze sloiczkow z sama chemia ! A pozniej mowi sie o dzieciach niejadkacb ktorym rodzice nie dali szansy sprowania czegos innego.