Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZIEWCZynKI!!!

CHodzicie w takich leginsach na codzień?????

Polecane posty

w zyciu bym tego badziewia nie wlozyla na tylek :o ale bardzo dużo dziewczyn, kobiet w tym chodzi, i w sumie do wszystkiego, taka wolna amerykanka ;)

Gość blekitne_niebo
Nie bardzo. Prędzej bym wyszła w czerwonym kapturku z koszyczkiem w ręku - równie obciachowo, a przynajmniej z jajem :D

w takich to na pewno nie, ja chodze w normalnych, ale nosiłam je juz zanim wszyscy je nosili, poza tym do takich leginsów trzeba byc szczupłym bo one uwydatniaja wszelkie mankamenty

Gość DZIEWCZynKI!!!
Ale dlaczego kobietki??? Dlaczego nie jesteście odważne?

tu nie chodzi o odwagę ale o wyczucie smaku i dobry gust :p chodze w normalnych ale takich a'la burdelowskich bym nie zalożyla żeby nie wiem co :o

Gość blekitne_niebo
Poprostu nie lubię klimatów sado-maso :D Raz jak przegrałam zakład chodziłam dwie godziny po centrum handlowym w masce przeciwgazowej którą kolega przyniósł na lekcję PO, więc odwagi mi odwmówić nie można :D

Gość DZIEWCZynKI!!!
Ale jeśli zgram to np. ze skromną tuniką do tego baleriny ?

Gość blekitne_niebo
Z drugiej strony, mam koleżankę gotkę w stylu takmi bardziej gothic/dark wave, i ona nosi takie lateksowe spodnie z paskiem z ćwiekami butami na koturnach i fioletowymi włosami, i muszę powiedziec ze nawet fajnie wyglada, ale nie w moim stylu :P

te leginsy będą się zawsze w każdym zestawieniu rzucać na pierwszy plan, przynajmniej takie jest moje zdanie

Gość DZIEWCZynKI!!!
blekitne niebo hAHAHAHAHHAHAHA niezła jesteś :)

Gość DZIEWCZynKI!!!
czyli uważacie że bede wyglądać jak panna lekkich ..... i nie obejde bez komentarzy?

Gość w legginsach wygląda sie
idiotycznie :O nóżki jak patyczki,szczególnie w kostce,a dupa jak szafa,nawet u szczupłej osoby :O i w ogóle reszta taka wielka na patykowatych nogach,wygląda to groteskowo

szczerze mówiąc, to zrób co chcesz, podoba Ci się to noś, ja tam się nigdy nie przejmuje co ludzie pomyślą, podoba mi się zakładam, a jak ktoś mnie mierzy na ulicy to odpłacam się tym samym, albo np. wytykam język, troche prostackie, ale co innych obchodzi to co mam na sobie.

Gość DZIEWCZynKI!!!
Tylko pytam dużo tego po sklepach a na ulicy rzadko widać żeby ktoś się w tym nosił

Gość blekitne_niebo
No nie zawsze, w ramach subkultur albo świadomej zabawy z konwencją takie galotki jeszcze przejdą, ale traktowane jako 'normalny' ciuch, w połączeniu dodatkowo z opalenizną i białymi dodatkami jak pani na zdjęciu - budzą jednak skojarzenia dość jednoznaczne. Legginsy jako takie nie są złe, ale jednak lateksowe albo lateksowo wyglądające spodnie kojarzą się przede wszystkim erotycznie, i o ile nie nosisz ich na Castle Party możesz się narazić na głupi komentarz :/

Gość pechowa_szczesciara1989
ja w takich dzis bylam na spacerze :)

Gość DZIEWCZynKI!!!
Zostawie je sobie tylko na wieczór dla mojego chyba że coś jeszcze pomyśle żeby to jakoś sklecić:D

Gość DZIEWCZynKI!!!
pechowa i jak oceniasz?????

Gość gadzinkaa
Niewiele jest dziewczyn, które potrafią dobrze nosić te leginsy. Ja sama nosiłam to do czarnych kozaków i np. asymetrycznego swetra. Ale już ich raczej nie założę, bo już co druga wsiura podchwyciła tę modę i noszą je do skajkowych czarnych kurteczek, z tyłkami na wierzchu (czy wam też się wydaje, że to głupio wygląda bez długiej bluzki?)

Gość leginsomaniaczka
nie przesadzacie z tym burdelowym stylem ? predzej z tym skojarzylaby mi sie mini+kabaretki+10 cm obcasy+dekolt, ale spodnie tylko dlatego, ze sie blyszcza ? niektorzy lubia lniane koszule w kwiaty, a niektorzy leginsy, czy jestescie jakimis wyznacznikami trendow czy co ?

Gość no dobra ale
tylko na imprezy, z tuniką

Przecie każdy wie że latex noszą prostetytki ,no nie wiem ale mi się tak zara mysli. A jezeli chodzi o leginsy to tylko przedłużane bluzki pasują ,ale te z krótkimi muszą śmiesznie wyglądać hehe

Gość DZIEWCZynKI!!!
Ja taką widziałam . skupiała wzrok całęgo chodnika. biała kurtka skóra , leginsy bez żadnej tuniki i obcasy

Gość gadzinkaa
To wcale nie tak, że latex noszą tylko "prostytutki", tylko one po prostu z każdego ciucha potrafią zrobić kicz, i teraz większość normalnych dziewczyn już lateksu nie założy, bo modę przejeły prostytuty, które będę eksploatować te leginsy jeszcze jakieś 5 lat. Tak samo jest z tipsami i solarium, wyszły z mody, ale pewien rodzaj dziewczyn nadal robi z nich swój naczelny atrybut. Wszystko jest fajne, tylko z umiarem.