Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZIEWCZynKI!!!

CHodzicie w takich leginsach na codzień?????

Polecane posty

Gość niebanalnaja
Powiem wam jedno budzą skrajne emocje i dyskusje z tego co widzę. Mam je i w nich chodzę. Tylko trzeba uważać żeby nie zrobić z siebie tzw dziweczki. Ale jeśli nie chcecie być zaczepiane to zostawcie je sobie na imprezy.

Gość leginsomaniaczka
no ja np tipsy mialam bodajze 3 razy w zyciu w tym 2 razy na studniowke (moja i kolegi z ktorym kiedys poszlam) a raz bez okazji bo nalogowo obgryzam paznokcie i chcialam choc na troche sie od nich odczepic :) a co do solarium czasami zdarzylo mi sie pojsc ale co najwyzej delikatnie sie opalilam, ostatnio tez zaczelam chodzic bo niedlugo mam wesele, poza tym mam jasna cere, jak rano sie obudze przypominam sobie trupa, a mam za malo silnej woli, zeby regularnie smarowac sie samoopalaczem (i to bez zadnych plam) wiec chce miec chociaz delikatna opalenizne, wtedy czuje sie lepiej :)

moja koleżanka ubrała takie do krótkiej koszuli i czerwone szpilki na impreze . Ma nienaganną figure i wyglądała całkiem fajnie, ale niestety nieco dziwkarsko :(

Gość no dobrze ale kogo to
obchodzi???

Gość no dobrze ale kogo to
o chryste panie a w co je ubrała? :O:O

Gość niebanalnaja
Tak jak mówiłam do tego trzeba umieć się ubrać bo łatwo z siebie zrobić nawet jednym kiczowatym dodatkiem . Z resztą i tak uważam ze tylko odważna babka wskoczy w te leginsy i bedzie ciupać po całym mieście

Gość leginsomaniaczka
no nie wierze ze jest tyle glosow przeciw, chyba nie sa takie straszne, mi np sie podobaja, lubie styl z pazurem (nie mylic biale kozaczki, szpony jolki rutowicz i pomaranczowy odcien skory). lubie np zalozyc do nich dluga czarna tunike i czarna kurtke skorzana (z prawdziwej skory i bez sciagaczy), ogolnie mam hopla na punkcie leginsow ;)

Gość leginsomaniaczka
mam tez srebrne, w cekiny, imitujace dzins i zwykle czarne - czasami do czarnych odpuszczam sobie tunike ale w sumie rzadko :) nie rozumiem dlaczego tkwi taki problem w tych leginsach

Gość konrado132
ta paniusia wyglada bardzo korzystnie i seksownie fajna dupa

ja też lubię leginsy, ale po prostu te mi nie pasują, preferuje styl sportowy i dziwnie by to wyglądało w zestawieniu z tymi leginsami ;)

Gość gadzinkaa
Nie ma problemu, legginsy są fajne, tylko jakieś solar-panny je podchwyciły. Ale to już indywidualna sprawa jak kto je nosi. Np. Ania Mucha całkiem fajnie wyglądała w takich na którymś z castingów do YCD.

Gość DZIEWCZynKI!!!
wiecie mój M jest zachwycony tymi spodenkami :)

Ja mam w panterke i takie fajne centki swieca, tez jest zachwycony, tym bardziej, ze mam korzystna figurke ;)

mi się podobają i na żywo fajniej wygladają niz na fotach do tego fajna czarna tunika za tyłek wysoki obcas i jest ok

Gość andgelotti
Dla mnie takie legginsy to wioska i nawet chodząc po domu bym ich nie założyła :D

Gość fbcvbbv
Ja tam noszę legginsy bardzo różne. Nigdy nie wyglądałam z nich dziwkarsko, bo zależy do czego zakładacie przecież :|. http://novamoda.blox.pl/resource/aesthetics_leggings.jpg http://lula.pl/lula/1,97804,6230443,Modowy_hit__polyskujace_legginsy_.html http://trendy.pinger.pl/m/1486855 http://img38.imageshack.us/img38/2593/mh2k.jpg http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/5,96947,4376861,Blow_up.html http://www.trendz.pl/files/imagecache/wide2/files/lateksy7.jpg Wszystko zależy od ogólnej urody, figury, zachowania, wieku, etc. Kobieta elegancka będzie dobrze wyglądać nawet w worku po ziemniakach, a jakiś pustaczek farbowany na platynę, śpiący w solarium nawet w najbardziej eleganckich ubraniach będzie wyglądał wulgarnie i krzykliwie. Kobieta ze zdjęcia, które Ty dałaś właśnie taka jest i wygląda dziwkarsko, bo taka po prostu jej uroda. Koniec kropka.

Gość a ja wiem jak
a ja takie nosze, na codzien co prawda nie ale na imprezy tak, i powiem wam ze dziewczyny zazdroszcza zwalaszcza te co sa grube ze nie moga sobie pozwolic na takie legginsy. moim zdaniem sa one super

zgadzam si ę z fbcvbbv zalęzy do czego się je ubierze i na jaką okazję ;)

Gość a ja wiem jak
i nie wiem jak mozna pisac ze takie legginsy sa dziwkarskie, przeciez jaka dziwke stac na cos takiego i w ogole one sa mega oblesne dziewczyny czy wy prostytutek nie widzialyscie, toz to stare zaniedbane baby, stoja przeciez nieraz w jakis zakatkach, no chyba ze w burdelu tak sie nosza ale tego to nie wiem bo nie bylam

Gość a ja wiem jak
podsumowujac: jesli ci sie podbaja te legginsy i masz zgrabne nogi i pupe i bedziesz umiala je ladnie polaczyc tak zeby nie bylo kiczowato czyli najlepiej z tunika ktra nie jest z blyszczacego materialu i nie ma krzykliwego koloru to je kup i nie ogladaj sie na to co mowia zakompleksione prosiaczki

Gość magddaad
ja zauważyłam że mężczyzni lubią takie wytlenione i opalone albo czarnowłose i opalone . mój facet właśnie z taką poszedł w tango.. ja nie wiem dlaczego takie lapucery mają tAKIE powodzenie..

Gość leggins fan
Witam, jestem facetem i nie wiem dlaczego takie negatywne opinie na temat tych legginsów, ja uważam że są super, sam kupiłem takie żonie ale ona niestety także średnio je lubi, sam sobie je przymierzyłem i normalnie rewelacja, chętnie bym w nich ciągle chodził, legginsy są super, co myślicie o tym, faceci w legginsach ala latex, mamy szanse,

Gość leggins
witam ja też jestem facetem i lubię legginsy, sam czasem śmigam sobie w nich po domu, byłoby super gdyby faceci mogli w nich chodzić normalnie i nie byliby wyśmiani na ulicy, dziewczyny chodzą we wszystkim, spodniach, spódnicach, koszulach i marynarkach, a facet tylko monotonnie, spodnie i spodnie a legginsy są super

Gość stara raszpla wlasciwa
ja chciec takie!!!! gdzie je mozna kupic?

Gość kadarkaaa
tylko dziwki chodza w legginsach.tyle w temacie.