Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotto lotto

Album czy fotoksiążka?

Polecane posty

Gość fotto lotto

Co wybieracie? Co będzie lepsze?

Tak naprawdę zależy od fotografa który to będzie robił. Fotoksiążki są bardzo ciekawe ale prościej je zepsuć, natomiast piękny tradycyjny album to pamiątka która nigdy nie wyjdzie z mody.

Ja zamówiłam fotoksiążaki a zdjęcia dodatkowo sama wywołałam i zrobię fotoalbum.

Pomysł Miarki też jest fajnym rozwiązaniem. :) Można mieć jedno i drugie.

my mamy album, a fotoksiążkę dostaliśmy w prezencie :) trzeba przyznac ze porządna fotoksiążka to niezła rzecz...

Gość Dosiekliwa kobietka
Co pewien czas odwiedzam Kafeterię i coraz częściej zastanawiam się ile jest u ukrytych firm pijarowskich kreujących pewne usługi które maja coraz większy problem na naszym rynku.

Gość Dosiekliwa kobietka
frufru niesamowite masz 2640 wpisów a jesteś od niedawna na forum. a tak na marginesie poza ta papką marketingową to dobra fotoksiażka kosztuje minimum 5 tys. zl.

Jakoś muszę się pogodzić z faktem że kupuję badziewie za kilkaset zł;-)

Gość ...xxx...zzz...
ja mialam i fotoksiazke i album z tradycyjnymi zdjeciami, oba duzego foramtu w pieknych skorzanych oprawach, wszytsko naprawde robiace wrazenie, najpiekniejsza pamiatka slubna- polecam:))

"Dosiekliwa kobietka - frufru niesamowite masz 2640 wpisów a jesteś od niedawna na forum." no jesli sporo ponad rok to "od niedawna" to OK :) krótko to ja jestem na ślubnym, ale szaleję tez w innych działach ;)

Gość AnnaZgierz
Najfajniejsza jest zabawa w projektowanie fotoksiążki. Zresztą to świetna pamiątka na lata. Polecam CEWE Fotoksiążkę, my zamówiliśmy i byliśmy zadowoleni.

Gość gość
Fotoksiazke dostalismy od fotografa a z mezem sami zrobilismy sobie album slubny dla nas i dla rodzicow w prezencie:)