Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlosy z glowy rve

odwolane loty!!

Polecane posty

Gość wlosy z glowy rve

jakie ja tu nerwy przezywam!!! we srode przylecialam z uk do pl na JEDEN dzien,by wyrobic nowy paszport, w piatek mialam leciec z powrotem. przez ten chrzaniony wulkan jestem uziemiona, postanowilam wykupic wlasnie bilet autokarowy, musze przeciez wracac do pracy i innych zobowiazan w UK. Zaplacilam za bilet online, dzis poszlam do biura podrozy-wlasciciela(nie tylko posrednika) autokarow rejsowych. Okazuje sie,ze z powodu setek tysiecy ludzi chcacych podrozowc ladem,siadl ich serwer, wiec nie sa w stanie wydrukowac mi mojego biletu. Wyraznie mi tez powiedziano,ze pomimo przedstawienia dowodu tozsamosci (jako pasazera ktory wykupil bilet) , numeru rezerwacji oraz kodu pin rezerwacji,bez biletu nie wpuszcza mnie na poklad. CO JA MAM ROBIC?? wlosy z glowy rwe!!!

Gość wlosy z glowy rve
znacie kogos w podobnej- cudownej sytuacji?!

tak, moja kolezanka jest uziemiona teraz, nawet dodzwonic sie do niej nie moge:o jak sie dowiem co i jak to dam ci znac co zrobila

Gość staraczek sraczek
Ludzie narzekają na dziurawe drogi a tu prosze, troche pylu i cala ta kosmiczna technologie mozna sobie w dupe wsadzic :P

Gość wlosy z glowy rve
to co robimy???