Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany432

problem z dziewczyna

Polecane posty

Gość załamany432

Mam od 15miesiecy dziewczynę, która bardzo kocham. Jednak jest jeden problem. Ona bardzo szybko sie denerwuje i to o glupoty. Np jak nie odpsisuje na gg przez 1-2min. Nie wiem co z tym zrobic. Czy róznica wieku (10lat) moze miec jakis wpływ na to? Ciegle sie przez to kłocimy. Poradzcie cos. Dodam ze ja mam 30 a ona 20lat

Gość Mój Facet jest starszy ode
mnie o 14 lat, ja mam 21. I uwierz nigdy w życiu bym tak się nie zachowała. Może dlatego, że jestem dojrzalsza. Nie wiem. Nie zwracaj na te jej "fochy" i dziecinne zagryweczki uwagi i weź sie za siebie! Facet jestes czy dupa? No kurcze.

Gość no więc tak
albo to podpucha, albo w Twoim przypadku metryczna różnica wieku nei przeszkadza, bo zwyczajnie opóźniony emocjonalnie jesteś o 10 lat:) A czego się po 20 letnim podlotku spodziewasz??!! no helooooł!

Gość załamany432
Jak moge na to nie zwracac uwagi? Jak ona sie denerwuje i np idzie sobie z gg piszac przy tym do mnie że to ja źle zrobilem. Pozniej do niej dzwonie probuje to wyjasnic ale jest jeszcze gorzej, zaczynamy sie kłócic. Juz sam nie wiem co robic. Wy nigdy sie nie kłocicie pomimo tej róznicy wieku?

Gość załamany432
to żadna podpucha. Mam taki problem i chce waszej rady. Na pewno nie jestem opozniony o 10lat, nie przesadzaj. Poza tym nie uwazam zeby dziewczyna w wieku 20 lat byla podlotkiem, spodziewałem sie powaznego związku

no to masz cos innego, niz sie spodziewales. Strasznie niedojrzeala, rozpuszczona, w dodatku z zadatkami na straszna magiere i zazdrosnice. Oj, chce Toba zawladnac do konca, az nie wyssie wszystkiego. Nigdy nie bedzie zadowolona...

Nie kłócimy się o tak śmieszne rzeczy czy sytuacje.Mój mężczyzna po prostu by mnie olał, gdybym zachowywała się jak Twoja dama. Oczywiście ja również olałabym takie zachowanie i po pierwsze kłótnia by była, ale za to , że zachowuje się jak gówniarz! Zrób tak, a to pomoże. No chyba, że myslisz, że Ona jest Twoim cudem świata i boisz się, że jej podpadniesz? Wtedy by było wręcz żałośnie.

Gość no więc tak
każdy wiek ma prawo do pewnych zachowań. Nie spodziewaj się od 20 latki związku na poziomie 30 letniej osoby:) No, proszę Cię! A co do podlotka... po jej zachowaniu jasno widać jak jest. Wszystkiego mieć nei można...albo młodsza dupa - albo dorosły emocjonalnie związek:)

Gość Taka tam..
Ja mysle ze moze nie pasujecie do siebie charakterami. Wkoncu 10lat to troche jest a ona moze byc malo dojrzala dziewczyna w tym wieku, jak Ci nie odpowiada to najlwpiej zakoncz ten zwiazek albo porozmwiaj z nia szczerze

Gość załamany432
Nie jest moim ósmym cudem świata i nie boje sie jej podpasc, kocham ją i chce z nią być tylko poprostu czasami takie kłótnie o głupoty mnie denerwuja. Z tą rozmowa na gg jest tak że denerwuje sie jak np na 3 czy 4 pytania nie odpowiem od razu tylko po jakims czasie. Mowi ze to tak jakbym ją olewał bo mam waznejsze sprawy

Powiem Ci tak oboje jesteście siebie warci. Jak facet może sobie pozwalać na takie dziecinne zachowanie? I na odwrót oczywiście! Ogarnij się naprawdę. To nie jest problem to jest dziecinada, jesteś dorosły i powinieneś Jej jasno postawić sytuację. No tak jakbys był pantoflem jakimś.

Gość załamany432
Nikt juz mi nic nie doradzi? :(

I rzeczywiście masz czym być załamany...Boże widzisz i nie grzmisz. Baw się dalej z dzieckiem:)

Gość Heniek_maluje
testy ci robi... oblewasz! 🖐️

Gość załamany432
Hej ale przeciez moja dziewczyna jest tylko o 1rok od Ciebie mlodsza. Dlaczego mowisz zebym bawil sie dalej z dzieckiem. Ja wierze ze to dobra dziewczyna i chce z nia byc tylko probuje znalezc jakis sposob zeby sie tak czesto nie kłócic

No więc daje Ci rady co powinieneś robić! Właśnie jestem, "aż" starsza o rok. Milion razy dojrzalsza, bo życie miałam takie, że mnie nauczyło. Nie rozpieszczona dama itp. Nie porównuj mnie nawet. Sam dajesz przyzwolenie na takie zachowanie.

Gość dodardlika
A nie podpadłeś jej z czymś, nie nadszarpnąłeś zaufania?! Gdy tak to sie nie dziwię. a jeśli tak było od początku, jeśłi ona taka jest to musisz sie po prostu postawić dla Twojego i jej dobra.

Gość załamany432
To powiedz mi skoro jest taka dojrzała jak długo jestes ze swoim facetem i jak widzisz wasza przyszlosc. On ma juz 35lat nie chce sie ustatkowac? Moja dzieczyna oprocz takich akcji na gg jest odpowiedzialna i dojrzala, trzezwo patrzy na przyszlosc i planuje ja razem ze mną bardzo powaznie dlatego na pewno nie jest dzieckiem. W kazdym razie dziekuje za wszytskie rady

Ja doradzę. Wytłumacz jej na spokojnie. Tłumacz wielokrotnie, dopóki nie zrozumie. Tłumacz, jak dziecku. cierpliwie z miłością. Jej zachowanie wypływa ze strachu. Zapytaj, czego sie boi. ZAPEWNIAJ, ze kochasz ZAPEWNIAJ, ze nie ma sie o co bać TŁUMACZ

Gość Twoja dziewczyna po prost
Nie jest Ciebie pewna a dlaczego to już tylko Ty możesz wiedzeć. Nie przejmuj się przechwałkami małolat, które dowartościowują się na kafe.

zalamany - po prostu dla 20latki to sa najwazniejsze rzeczy. ze musisz byc ciagle na gg. bo ona chce. ale ona pewnie spotyka sie z rowiesnikami - tylko kumple. znajdz se przynajmniej o 5 lat starsza, chyba ze sex jest az tak dobry i tak zajebiste cialo ma.

Gość załamany432
Może masz racje że powinienem znalezc chociaz o 5lat starsza, jednak to nie takie łatwe gdy sie kogos kocha. Poza tym myslę że za 2-3lata zrozumie ze to czy jestem na gg nie jest najwazniejsze. Sex rzeczywiscie jest zajebisty i ciałko ma super:D, ale to nie dlatego chce z nią zostać tylko dlatego że ją kocham.

Gość bojabojaboja
A musicie rozmawiać na gg? Ja ze swoim przestałam. Co trzecia rozmowa na gg kończyła się jakimś cudem kłótnią. Nie umiem tego wyjaśnić. Widząc się normalnie rozmawiamy, rozumiemy się, nie kłócimy. A komunikując się w ten sposób zawsze dochodziło do jakichś głupich nieporozumień. I on się obrażał a ja musiałam wszystko tłumaczyć i odkręcać. Także ograniczyliśmy się do smsów i telefonów.

Gość załamany432
dobry sposób, musze o tym pomyslec. Wkoncu nie musimy gadac na gg, bo duzo nieporozumien przez to wychodzi. Czasami sie cos napisze a na mysli ma cos innego. A wracajac do tego abym sobie znalazl troche starsza dziewczyne, czy ktos inny to tez popiera? sam sie zastanawiam czy nie dac sobie spokoju i np nie postarac sie juz zalozyc rodziny ze starsza kobieta. Obawiam sie ze za 2-3 lata moja dziewczyna zmieni zdanie i stwierdzi ze to nie, a ja jednak mysle o rodzinie....

Gość bojabojaboja
Każdy jest inny, nie można powiedzieć, że ona się rozmyśli. Dużo kobiet po 20tce chce już mieć dzieci i męża. Po prostu pojawia się instynkt macierzyński i są już gotowe rodzić dzieci, zakładać rodzinę. A niektóre do późnych lat o tym nie myślą. Są też takie, które nie myślą o tym w ogóle;] A Ty chyba nie kochasz swojej wybranki skoro się zastanawiasz. I chyba do końca sam nie wiesz czego chcesz. Tutaj dojrzała partnerka, którą kochasz. Tu znowu piszesz, że się zastanawiasz czy nie szukać dalej. A jak się pojawią dzieci, to może jednak uznasz, że chciałeś młodszą i zostawisz swoją żonę? Aj, jestem uczulona na takich niezdecydowanych panów:/ Tak mi działają na nerwy, że nie da się tego opisać! Zostaw Ty lepiej w spokoju te biedne dziewczę i usiądź zastanów się najpierw czego Ty w ogóle człowieku chcesz w życiu.

Gość załamany432
To nie tak ze ja jestem niezdecydowany. Ja chce z nią być tylko poprostu takie mysli czasami same sie nasuwają.

Gość może żonka jeggo
to wszystko dlatego, że porozumiewacie się przez gg:O a gdzie normalny kontakt:)????

Gość bojabojaboja
No tak i wtedy zamiast usiąść i się zastanowić poważnie, to siadam na damskie forum i piszę, bo sam nie umiem zadecydować?