Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybory tuż tuż

Na kogo bedziecie głosowac w wyborach prezydenckich?

Polecane posty

dlatego ja głosuję na PO bo najmniej szkodzą. to czy sa uczciwi, chcą dobra naszego kochanego kraju to nie mam złudzeń..bo 99% polityków kręci wałki i napycha sobie kieszenie. od zawsze tak było i będzie. niech władza sobie kradnie itd ale niech przynajmniej jak najmniej szkodzi:D i trzyma łapy precz od gospodarki. tak jest w usa że zmienia się władza a gospodarka nie. bo kierują nią specjaliści a nie politycy.

i o to chodzilo, i wlasnie dlatego ja tez oddam swój głos na kandydata PO, najprawdopodobniej

Gość brzydze sie orgazmem
PO i tylko PO.

Gość __Kreska__
PiS .. Platforma już "rządziła" .. oprócz niezliczonej ilości szkodliwych ustaw które całe szczęście blokował prezydent, dążenia do sprywatyzowania majątku państwa, i robienia z Polski "chłopca do bicia" raczej niewiele wnieśli do polityki.. a co do tego jak rządziło PiS i że władzę musiało oddać, to proponuję sobie przypomnieć tą zbiorową histerię w mediach i opozycji, kiedy PiS wygrało wybory.. A tak na marginesie .. ciekawe ilu z was słyszało, że Polska wywalczyła ostatnio w UE zadośćuczynienie za niesprawiedliwe normy emisji gazów cieplarnianych .. na kwotę 200 mln euro. A Tusk to oddał. w końcu po co nam 200 mln euro, Polska opływa w dobrobycie dzięki miłosiernie nam panującej platformie ..

i dlatego ten kraj bedzie zawsze czarnogrodem na tle europy a juz o swoecie nie wspomne...

Gość samugolll
najprawopodoniej PiS

Gość a co to a kto to
JAREK będzie PREZYDENTEM :D

Gość moje zdanie jest takie
Co do Europy Zachodniej to juz niejednokrotnie nam pokazała ze maja nas w dupie, dlaczego cały czas mamy ich lizać???

Gość ameno
PiS i tylko PiS

Gość ladaco
NIE jestem pedałem NIE głosuje na PEŁO

jakbyscie mieli troche rozumu w glowie to wiedzielibyscie ze nie moze byc wladza w rekach tylko jednej partii no ale skoro za was tv wybiera to ja gratuluje intelektu :D

17:07 [zgłoś do usunięcia]Tym razem to znowu ja/ (acccca.m@gmail.com) dlatego ja głosuję na PO bo najmniej szkodzą. to czy sa uczciwi, chcą dobra naszego kochanego kraju to nie mam złudzeń..bo 99% polityków kręci wałki i napycha sobie kieszenie. od zawsze tak było i będzie. głupota nie boli :o :D głosuj na złodziei :D

brunet cos takiego :D pokaza jaki on dobry w przerywniku bo spiewa kolędy albo dzieli sie oplatkiem :D:D zaraz pokaza zdjecia polityka pisu jaki to on beeee no i wiadomo wszystko :D:D a w portfelu z miesiaca coraz mniej tyle ze nie przyzna bo sie wstydzi:D:D

Gość capricorno
Jarosław bedzie kandydował ? chyba nie , coś słyszałam że ma się wycofać z polityki

Gość mysle ze na pis
jw

Gość mysle ze na pis
bo tyle pisowcow zginelo ze strach pomyslec co by to bylo gdyby PO stanowilo wiekszosc :(

Gość mysle ze na pis
a nie z litosci, jak ktos tu wyzej bredzil :o

niestety pis nie ma kogo wystawić....smutne to trochę bo wiemy jaka jest przyczyna, jarek chyba będzie musiał choć nie ma dużych szans ( były już sondaże )

Gość .....ot..co......
a prawda jest taka, ze nie ma na kogo glosowac na jarka nie zaglosuje z litosci, juz mial swoje 5 min i co historia pokazala, nie poradzil sobie na komorowskiego tez nie zaglosuje, bo zle sie mu patrzy z ocz :O a reszta? szkoda gadac przed katastrofa zaglosowalabym na szmajdzinskiego, teraz to nie wiem. moze gdyby olejniczak sie wlaczyl to bym na niego zaglosowala. a teraz to sie zatanawiam, czy w ogole pojde na wybory :O

Gość KRESKA WEŹ NIE PIERDOL
Platforma już "rządziła" .. oprócz niezliczonej ilości szkodliwych ustaw które całe szczęście blokował prezydent, dążenia do sprywatyzowania majątku państwa, i robienia z Polski "chłopca do bicia" raczej niewiele wnieśli do polityki jasne, lepiej dalej pompować nasze pieniążki w sztucznie podtrzymywane przy zyciu państwowe stocznie i kopalnie... bo biedni górnicy i stoczniowcy nie chcą prywatyzacji, bo zostana bez pracy... Jestem z Pomorza, mam rodzinę pracującą w Stoczni Gdynia. Ciekawe, ilu z was wie, że taki stoczniowiec dostal do 40 tys odszkodowania, pensję 2 tys przez pół roku "bezrobocia", a teraz większośc wróci do prywatyzowanych stoczni (podobnie było z górnikami i "zamykanymi " kopalniami). Oczywiście pieniążki na odszkodowania i pensje ida z podatków, bo niby skąd, przecież nikt ze swojego nie wyłoży. Prezydent blokował dużo ustaw. Nie można powiedzieć, że PO niczego nie wniosła, niepodważalnym osiągnięciem jest wzrost gospodarczy w dobie kryzysu (Polska jako jedyna w Europie miała wzrost). I co, pieniacze z Pis-u, na o powiecie???? :P Ja zagłosuję na PO lub SLD. Na pewno nie na PiS.

Gość mysle ze na pis
niestety pis nie ma kogo wystawić....smutne to trochę bo wiemy jaka jest przyczyna, jarek chyba będzie musiał choć nie ma dużych szans ( były już sondaże ) sondaże to często kłamstwo :p :o jeszcze się ludzie niczego nie nauczyli...