Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybory tuż tuż

Na kogo bedziecie głosowac w wyborach prezydenckich?

Polecane posty

Gość only Tiramisu25
dobrze, wiedzę, że są pewne problemy z czytaniem ze zrozumieniem :) od wczoraj piszę, że nie wiem na kogo zagłosuję, ale na pewno mojego głosu nie dostanie PiS... pisałam już, że od 2005 roku, czyli odkąd PiS wygrało wybory z bardzo wielu obietnic się nie wywiązali... poza tym są tam ludzie bardzo niesłowni, którzy mówili, że JK nie zostanie premierem jeżeli jego brat będzie prezydentem, nie będzie koalicji z LPR i SO i tak dalej... teksty o ZOMO też do mnie nie przemawiają... nie pałam nienawiścią do PiSu tak jak wy do inncyh partii, ale zawiodałam się na nich jako na parti rządzącej przez dwa lata i na prezydencie... teraz chcę zmian... czy wyjdą one na lepsze czy gorsze czas pokaże, ale PiSu już nie chcę :) a tym, którym teraz żyłka lata polecam nerwosol, będzie też potrzebny w czerwcu :) a piszcie, że się nie znam :) nie zamierzam udowadniać, bo nie jesteście dla mnie wyznaczkiem wiedzy o polityce :) ponieważ jest tak, że jeżeli chcecie, żeby ktoś coś wam udowodnił to sami pokażcie, że się znacie :D już niedługo koniec z idiotyzmami, a zacznie poważne podejście do polityki :) pamiętajcie nerwosol :D

Gość mkhjiy
A wiecie że PO i SLD chce przeforsowac ustawę, mającą na celu zabieranie dzieci ubogim rodzinom? Nie patologicznym ale ubogim? żeby było śmieszniej to takie dziecko trafi do rodziny zastępczej, która dostaje 2 tys za opiekę nad dzieckiem, zamiast te pieniądze przeznaczyć pomocy ubogiej rodzinie. Czy to nie paranoja waszym zdaniem? Co będzie jak ktoś z was straci pracę? pomyśleliście nad tym?

Gość trzeba zrobic tak
w tym roku odciagniemy pis od wladzy. Gorzej jak za rzadow pis nie bedzie wiec mi to bez roznicy kto wygra byle nie oni. Do homoseksualistów nic nie mam niech sie obraczkuja, aby dzieci nie adoptowali. Koniec z pisem, a tez na nich glosowalem. Wstyd sie przyznac.

Gość tylko nie...
na pewno zagłosuję na PO haha Ziobro drugi Jaruś, nie bedzie prezydenta bez pierwszej damy jak ma nie byc pierwszej damy to ja proponuje Dziwisza na prezydenta :classic_cool: Przynajmnie żadna sie nie wepcha :)

Gość ksieznaaa_dajaana
no to widocznie mamy inne źródła informacji...

Gość mkhjiy
nie wiem po co było to całe przemiówienie autorko, skoro dałaś takie zapytanie to wiadomo że pojawią się głosy za i przeciw różnym partiom, na kogo głosować? raz że nikt gotowej odpowiedzi Ci nie da bo nie wiadomo jakie masz poglądy i zapatrywania na różne sprawy, dwa, nie ma jeszcze kandydatów o których wiadomo że będą kandydować

Gość jfkgjgpg
mkhjiy-ludzie są głupi, teraz jest modne PO i cokolwiek zrobia bedzie OK.

Gość trzeba zrobic tak
a no i jeszcze napisze, ze smiac mi sie chce jak po smierci Leszka mowia, ze tak szanowal kobiety :D A malpa w czerwonym to co? Wyraz szacunku? Ale glupie podejscie ma byc takie ze o zmarlych sie zle nie mowi. Szkoda ze on mowil.

Gość trzeba zrobic tak
oczywiscie piszac, ze mowil zle o zmarlych nie mam na mysli tej 'malpy', zeby zaslepieni wyborcy PIS tak nie pomysleli :D

Gość 11111111
Ja glosowałem na PO, nigdy wiecej

Gość trzeba zrobic tak
ja na PIS i tez nigdy wiecej. Gdyby nam zostalo do wyboru tylko PO i PIS to absolutnie wybralbym PO. Ale sa jeszcze inne ugrupowania.

Gość ksieznaaa_dajaana
''Do homoseksualistów nic nie mam niech sie obraczkuja, aby dzieci nie adoptowali'' tyle że, jedno od drugiego dzieli mały kroczek... po co im śluby? niech sobie w konkubinatach żyją, jakoś nie wierzę w to, że PO się zgodzi na śluby, 'chrześcijańsko - demokratyczna' + 'konserwatywny liberalizm' mówi samo za siebie... oba nurty są przeciwne legalizacji takich związków

Gość mkhjiy
trzeba zrobic tak oczywiscie piszac, ze mowil zle o zmarlych nie mam na mysli tej 'malpy', zeby zaslepieni wyborcy PIS tak nie pomysleli ha, ha "małpa w czerwonym" jeszcze chyba żyje ;)

Gość trzeba zrobic tak
chociazby po to, zeby mogli dziedziczyć. Kiedys tez bylem przeciwny, ale jeden znajomy gej wytlumaczyl mi ich punkt widzenia na pewne sprawy. Ale za adopcja nie jestem.

Gość trzeba zrobic tak
stad to moje wyjasnienie

Gość ksieznaaa_dajaana
szczerze mało mnie interesują poglądy gejów w tej sprawie, bardziej zastanowić się powinno nad tym co znaczy małżeństwo, a w każdym razie co oznaczać powinno, jeśli już chcą dziedziczyć to nie mogą po prostu spisać testamentu?

Gość mkhjiy
trzeba zrobic tak chociazby po to, zeby mogli dziedziczyć. Kiedys tez bylem przeciwny, ale jeden znajomy gej wytlumaczyl mi ich punkt widzenia na pewne sprawy. Ale za adopcja nie jestem. Jeśli SLD (jednak nie PO, sory za pomyłkę) wygrałoby wybory i (załóżmy) zalegalizowane by zostały by takie związki, to adopcje stały by się faktem, skoro każde małżeństwo może adoptować dziecko (teoretycznie) to małżeństwo 2 gejów również, bo prawo będzie musiało traktować równo wszystkich,

Gość 11111111
Zwolennicy PO i SLD skomentujcie to co napisał(a) mkhjiy: A wiecie że PO i SLD chce przeforsowac ustawę, mającą na celu zabieranie dzieci ubogim rodzinom? Nie patologicznym ale ubogim? żeby było śmieszniej to takie dziecko trafi do rodziny zastępczej, która dostaje 2 tys za opiekę nad dzieckiem, zamiast te pieniądze przeznaczyć pomocy ubogiej rodzinie. Czy to nie paranoja waszym zdaniem? Co będzie jak ktoś z was straci pracę? pomyśleliście nad tym?

Gość chyba nie jest jak myslisz
no wlasnie adopcja przez gejow chyba nie bylaby wcale taka oczywista, w innych krajach gdzie moznabylo legalizowac te zwiazki o adopcje trwala walka i nie wszedzie sie to udalo

Gość komentarze sa zbedne
komentujcie to a tamto, ale fatalnych rzadow pis pisiory nie komentuja tylko dalej jak te mongoly klaszcza i podobno jest super.Ciemnota.

Gość do 11111111
A skąd masz takie informacje? Czy któryś z polityków nie przekazał Ci ich przypadkiem szyfrem w telewizji? Jeśli tak, natychmiast zwróć się do szpitala psychiatrycznego w celu udzielenia Ci pomocy. Na to są leki!

Gość 11111111
Poczytaj sobie ustawy matole

Gość do 11111111
Jakie ustawy? Kto przekazał Ci takie informacje?

Gość do 11111111
Widać od razu poziom wypowiedzi zwolenników pisu Ja do Ciebie zwracam się z troską i z szacunkiem, a Ty mi tu od matołów :o Ale wyborcy zwykle głosują na podobnych sobie, a "spieprzaj dziadu" już gdzieś słyszeliśmy.

Gość słowaaa
sp. Izabeli Jarugi-Nowackiej Dziecko powinno zostać we własnej rodzinie. Nie można zabierać dzieci z domu z powodu biedy czy złej sytuacji mieszkaniowej. To fatalny mechanizm - mówiła Izabela Jaruga-Nowacka, posłanka LiD, była minister polityki społecznej.

Gość ksieznaaa_dajaana
aha i nie jestem żadną wielką zwolenniczką ani pis ani po, ale skoro nie sld to na coś głosować przecież trzeba...

Gość na Samoobronę
:D

Gość Ten temat został założony
słowaaa - fajnie, że znalazłaś ten cytat! I co teraz powiesz, 11111111 ? Widać, że PiS już negatywną propagandę uprawia, nawet żałoba nie jest w stanie oderwać ich od naturalnego stanu plucia jadem :)

Gość Ten temat został założony
Serio? :D :D :D Zresztą Samoobrona nie wystawia kandydata :)

Gość słowaaa
Tylko ze sp. Izabela Jaruga-Nowacka byla w tym wypadku przeciwko ustawie PO