Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybory tuż tuż

Na kogo bedziecie głosowac w wyborach prezydenckich?

Polecane posty

Gość mkhjiy
do 11111111 Widać od razu poziom wypowiedzi zwolenników pisu Ja do Ciebie zwracam się z troską i z szacunkiem, a Ty mi tu od matołów Ale wyborcy zwykle głosują na podobnych sobie, a "spieprzaj dziadu" już gdzieś słyszeliśmy. Było widać twoją troskę i szacunek w poście,gdzie zalecałeś wizytę w szpitalu psychiatrycznym i insynuowałeś że wiadomości zostały przekazane użytkownikowi szyfrem, pomijam już fakt że informacje na różne tematy można znaleźć w necie, jeśli chcesz reprezentowac taki poziom rozmowy to daj sobie lepiej na wstrzymanie, a nie czepiaj się innych skoro ktoś ci odpyskowuje

Gość słowaaa
To PO chce zabierac dzieci z biednych rodzin a Pani śp Izabella byla temu przeciwna

Gość Ten temat został założony
No to tylko potwierdza, że SLD jest przeciw tej ustawie :D

Gość słowaaa
Tak, ale pomyśl ze w danej partii nie wszyscy musze myslec tak samo

Gość do 11111111
mkhjiy i 11111111 to ta sama osoba :D Czy ktoś tu nie cierpi na osobowość wieloraką? :D Ja Cię nie wyzywam, za to Ty to robisz :D A sugestia wizyty w szpitalu chyba nie jest czymś złym?

Gość słowaaa
Tak jak w PO są ludzie którzy lubią Palikota a czesc go nie cierpii

Gość Takie jest moje zdanie
Jesli PIS wystawi Ziobre to mogą wygrac

słowaaa - ale z związku z tym nie powinno się pisać "SLD chce", "PO chce", napiszcie którzy posłowie chcą takiej ustawy? Okaże się peownie że to jakaś mniejszość :D Ale pewnie i tak nie potraficie przywołać nazwisk :D Bo to tylko propaganda, czcze gadanie :D

Gość mkhjiy
do 11111111 mkhjiy i 11111111 to ta sama osoba Czy ktoś tu nie cierpi na osobowość wieloraką? Ja Cię nie wyzywam, za to Ty to robisz A sugestia wizyty w szpitalu chyba nie jest czymś złym? ' 11111111 zacytowała moją wypowiedź (patrz pierwszy post na tej stronie) więc w sumie powinieneś czepiać się mnie. Nauczyć się czytać ze zrozumieniem, włącz myślenie a potem bierz udział w dyskusji

mkhjiy - to czemu się tak oburzasz na zaczepki skierowane do 11111111? I traktujesz je tak personalnie :D Dla mnie to dziwne :D

"Nauczyć się czytać ze zrozumieniem, włącz myślenie " A Ty - NAUCZYĆ SIĘ pisać :D

Gość 11111111
Lobbysta pisze Palikotowi ustawy które są dla niego korzystne "Jak ustalił serwis internetowy tvp.info, ustawę o odpadach medycznych, błyskawicznie i praktycznie bez dyskusji przyjętą przez posłów z komisji "Przyjazne Państwo" napisał przedsiębiorca występujący jako przedstawiciel organizacji walczących z dioksynami. Dzięki ustawie firma lobbysty może osiągnąć wysokie zyski. Jednak zdaniem rządu, nowe przepisy mogą być groźne dla środowiska. Arkadiusz Tułecki podawał się przed Komisją Palikota za przedstawiciela dwóch organizacji: Stowarzyszenia Bez Dioksyn oraz Stowarzyszenia na Rzecz Rozwoju i Stosowania Bezdioksynowych Technologii Unieszkodliwiania Niebezpiecznych Odpadów Medycznych. Mężczyzna nie zarejestrował się na liście sejmowych lobbystów. Mimo to, pod koniec marca 2008 roku, przyniósł na posiedzenie komisji gotowy projekt nowelizacji ustawy o odpadach. O co chodzi w projekcie? Obecnie odpady szpitalne, zawierające często groźne wirusy chorób zakaźnych, mogą być utylizowane wyłącznie w specjalistycznych spalarniach. Tułecki zaproponował, by opady, zamiast trafiać do spalarni, mogły też podlegać sterylizacji w urządzeniach zwanych autoklawami. Argumentował, że sterylizacja jest ekologiczna i niezwykle skuteczna. Jak ustalił serwis internetowy tvp.info, przyjęcie podyktowanych Palikotowi przez Tułeckiego przepisów leży w prywatnym interesie lobbysty. Jest on bowiem właścicielem krakowskiej firmy Serwimed sterylizującej odpady medyczne. Bez nowelizacji praktycznie nie będzie mógł prowadzić działalności gospodarczej. Dzięki napisanym przez siebie zmianom, jego firma może natomiast osiągnąć wysokie zyski"

Gość mkhjiy
Nie odbieram tego personalne, nawet gdyby były takie posty to mnie to "zlewa" , po prostu, osłabia mnie głupota innych, którzy nie mając innych argumentów zaleca się leczenie w szpitalu i branie leków, wystarczyło skorzystać z google, no ale w sumie nic mnie tu nie zdziwi

Gość niskoinijkaaa
Ja na PIS tylko i wyłącznie i wszyscy moi znajomi też

Gość 11111111
mkhjiy- wiesz ze myślenie niektórych boli

Gość pieprzone karły reakcji koorva

Gość mkhjiy
Popełniłam zwykłą literówkę, ale Ty nie mając żadnych merytorycznych argumentów nie masz się czego czepić Argument o głupocie podtrzymuję dalej

Gość pytam sie
Gdzie ta Irlandia??????????????????????????

Gość Bolka pochowac w Bolkowie
koło Islandii

Gość Pielęgniarki
miały dostać podwyżki, gdzie te podwyżki???

Gość Pisiory są zawistne
Głupiemu nie przetłumaczysz. Tak agresywnych ludzi jak wyborców PiS jeszcze nigdzie nie spotkałam. Wystarczy, że ktoś powie, że to co głosi PiS to nie jego bajka i wyborcy tej partii już rzucają się do gardeł. A wystarczy tylko takie zdanie. Jesteście chorzy.

Gość Pisiory są zawistne
Podsumowane to odpowiednio zostały rządy PiS. Dwa lata rządów i ludzie mieli dość :O I nie, nie jestem za PO.

Gość zwariowali w tej Polsce
Będę głosować na Janusza Korwin-Mikkego. Wiem, że nie wygra. Przynajmniej nie będę musiał wstydzić się za swój głos, ponieważ głosuję uczciwego człowieka. Wolność jest prawem najwyższym. Żadna równość czy bezpieczeństwo. Pokój z Wami towarzysze ;)

Gość kdsjfghfvn
PIS