Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalalalalalalallalal

strach, klotnie maz

Polecane posty

jestesmy rok po slubie. maz raz na miesiac dwa wychodzi z kumplami, czasami raz na 2 tyg wypije w domu piwo czy dwa. ale ja boje sie ze zacznie pic nie wiem co jest ten strach mnie paralizuje maz sie wkurza......poradzcie cos

dodam ze nie mam w rodzinie alkoholika

tez mysle o tym naprawde:(

Gość p p p p p p p p p p p p
nie doszukuj sie alkoholizmu.....zajmij sie czyms moze bedziesz miala mniej czasu na myslenie o glupotach........ a tak poza tym to chyba wkurza cie nie to ze czasem wypije piwo lecz to ze wychodzi z kumplami....:P

Pokaż, że mu ufasz w tej kwestii. I naprawdę zaufaj. Wiara najbliższej osoby bardzo mobilizuje! Tylko tak możesz go ustrzec. A z tego, co piszesz, nie masz sie o co bać.

Gość no to mój ukochany
jest alkoholikiem, bo codziennie, gdy wraca z pracy czekam na Niego z zimnym browarkiem.

Gość Sylwiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie potrzebnie sie tym martwisz. A mężowi powiedz na spokojnie, że sama nie wiesz czemu tak masz, ale czasami boisz sie że z czasem zacznie pic wiecej i wiecej. Powiedz mu że wiesz że on jest daleki od alkoholizmu, tylko po prostu tak sie czasami martwisz, sama nie wiesz czemu i że chciałas mu to powiedzieć, bo nie chciałas tego dusić w sobie. Po prostu sie schizujesz i już ;p