Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hereszka

jak zdobyć hasło do NK

Polecane posty

Gość mniszunka
a ty dałaś mu do reki jakieś pieniądze, że je chesz teraz odzyskać. Czy poprostu obydwoje na coś łożyliście??.. jezeli tak to o co chodzi.. bo temat zaiste ciekawy... hmm.. " odzyskać kasę"..

Gość hereszka
ogame------------- masz dobre pomysły....i chyba jako jedyna mnie rozumiesz tutaj... dziękuje....

Gość Paulina1357
Szkoda że tak późno dowiedziałam się o tym temacie ;(( Ale jeśli dalej zależy Ci na wkradnięciu się na nk swojego męża i jeśli znasz hasło do jego poczty to zrób tak --> Przy logowaniu na nk wpisz login męża (chyba znasz... A jeśli nie to wpisz jeda literkę to wyskoczą od razu loginy;)) Klikasz na >> Nie pamiętasz hasła?? Tam podajesz tego maila. Potem logujesz się na te poczte, czytasz wiadomosć o zmianie hasła i tam zmieniasz hasło, na jakie ty chcesz, potem zostanie nic jak zalogować się tym hasłem na nk ;))) A mąż gdy będzie próbował zalogować się powiesz ze ty też dziś nie mogłaś i chyba coś z internetem nie tak... ;)) A on pewnie sam już sobie zmieni hasło do logowania, kiedy ty już sobie wszystko sprawdzisz ;))

Gość yuyuuiu
Ciekawie czy hereszka czyta jeszcze kafe? Jak to się wszystko zakończyło?

Gość Beata;))
Ludzienie którzy wy naprawde nie rozumiecie o co hereszce chodzi...cgce poprostu mieć pewnośc ityle więc zamiast głupich gadet pomóżcie jej... ja bym to zrobiła z pewnością gdybym tylko wiedziała jak bo niestety wiem coś o zdradzie...i ma racje niech go sprawdza!!!jeśli ma tylko jakie kolwiek wątpliwości...!!a skoro nie ma nic do ukrycia to niech ci da hasło i loginnn... WIDOCZNIE UKRYWA COŚ....!

Gość master_haker
wy glupie laski!!!, czy wy nie rozumiecie, ze jak chcecie z nami zerwac to mozecie zrobic to bez powodu!!! jezeli chcecie wejsc na NK (co nie jest problemem) tylko poto zeby miec "potwierdzenie" ze koles flirtuje z jakas panna to znaczy ze nic was z gosciem nie laczy, a ten "dowod" jest tylko pretekstem... po prostu podejdz do goscia i powiedz "mezu moj, pomylilam sie, nic do ciebie nie czuje"... myslisz, ze jak wyskoczysz z "dowodem" z dupy to inaczej to bedzie wygladac???!!! mozgi wam polasowalo przez ta NK. moze koles zobaczyl kolezanke z ogolniaka na plakacie wyborczym (jakich zdjec na mojej NK jest teraz masa) i po prostu cos napisal bo nie widzial jej 10 lat... nawet piasku w zacisnietej piesci nie utrzymasz a co dopiero faceta... wy glupie laski!!! ;(