Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hereszka

jak zdobyć hasło do NK

Polecane posty

Gość hereszka

Mój mąż chya mnie zdradza.... mam różne podejrzenia typu dziwne smsy, ciągłe znikanie z domu itp itd. Wiem, że koresponduje przez naszą klasą z jakimiś dupami i myślę, że gdybym przeczytała te wiadomości to miałabym jakieś konkretne dowody. Wiem, wiem, że to jego prywatność i tak dalej, ale jeśli gnój ma mnie oszukiwać to po h... mi taki mąż. Znam hasło do poczty i nic więcej.... Pomożecie???

Gość hereszka
Niestety nic mi to nie mówi, jestem komputerowym laikiem.....

Gość wpisz jego login na NK
na dole masz opcje nie pamietam hasla na maila przyjdzie haslo a miala znasz daj znac jak poszlo

Gość gupeek
jak jestes komputerowym laikiem to lepiej daj sobie spokoj, bo moze z tego wyniknac wiecej szkody niz pozytku :O

Gość hereszka
Wiem, że hasło mogę odzyskać skoro znam maila, ale chodzi o to, że wtedy wyskakuje komunikat "podaj stare hasło" które zmienia się na nowe a ja nie chcę, żeby on się dowiedział, że grzebałam w jego nk, bo wtedy jak ja zmienię hasło to on już dostępu nie będzie miał. Muszę mieć otwartą furtkę w razie gdyby wszystkie wiadomości były wykasowane i móc zaglądnąć tam ponownie...

Gość hereszka
gupeek ----------------- nie mogę odpuścić, a szkody mogą się narobić dopiero jak udowodnię mu zdradę, niech się boi gnojek! Zniszcze go, przysięgam!!!!

Gość gbhdf
a nie próbowałaś go zapytać z kim i co pisze?

Gość teorie spiskowe to bzdury
a on się wylogowuje czy po prostu zamyka okno? bo jak tylko zamyka to powinnaś po nim wejść.

Gość hereszka
Owszem, że próbowałm pogadać. I zawsze taka sama odp KOLeŻANKA. Właśnie nie wiem, czy się wylogowuje. Ale nawet jesli nie to byłby problem czasowy żeby tam luknąć, bo on wychodzi z pokoju na chwile, a jak wychodzi z domu to zabiera swojego kompa... Jak szkoda, że nie mam żadnego znajomego informatyka... fuck

Macie osobne komputery? to lipa... Ja bym zmieniła hasło i udawała że nic nie wiem na ten temat:P

Gość jesli jeszcze ma osobnego komp
a a Ty nie chcesz zeby byly slady to nie ma takiej mozliwosci. Nic nie zrobisz

Gość hereszka
W ostateczności tak zrobię, ale on niestety głupi nie jest i się domyśli. I wolałabym nie, bo potem to pozmienia hasła wszędzie i nic już nie zrobię.

Gość jagienkababa
hereszka a co cie obchodzi ze sie domysli ... olej to i sprawdz. bedziesz miala pewnosc... ja bym taak zrobila

kolejna glupia baba co przeszuka kompa, kieszenie telefon!!!! leb bym ci ukręciła za coś takiego, po co masz jęzor w gębie??? pogadaj z nim a nie szperaj tam gdzie nie masz prawa

Gość hereszka
Wpadłam jeszcze na taki pomysł, że pożycze komuś swój komputer (koleżance się zepsuł lub inna tego typu bzdura) i będę przez np tydzień korzystała z jego laptopa i co wtedy? Jedyna szansa, jeśli pójdzie do pracy i nie wyloguj się tak?

może się domyślać idź w zaparte że ni nie wiesz i tyle.Nie zapomnij usunąć maila ze zmianą hasła

zagadaj z jakimś informatykiem np w kawiarence internetowej, albo w slepie z serwisem :)) napewno jakiś gościu Ci pomoże

tylko nie może wyłączyć kompa bo jak wyłączy to automatycznie go wyloguje

Gość hereszka
FRANKU drogi. Nie denerwuj i nie stresuj się tak. Włożyłam w tego faceta 7 lat mojej młodości i kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli okaże się, że łajdak mnie oszukuje to musze jakoś wyrównać rachunki. A językiem niestety nic nie zdziałałam, bo jak ktoś kłamie to rozmowa na nic się zdaje. I ja nie mam prawa przeszukiwać jego rzeczy tak? A on na boku może posuwać jakąś dupe tak?

mozesz swojego laptopa oddac do serwisu, pogadac o twoim problemie z serwisantem, no i bedziesz miała "kwity" jako usprawiedliwienie dlaczego chcesz aby on swojego laptopa zostawił możesz teżsprawdzac na liczniku w samochodzie ile km wyjezdza, regularnie sobie zapisywac, mniej wiecej bedziesz miała zasięg, możesz kogoś za nim wysłac możesz tez poprostu go zostawić, albo postraszyć separacja i kazac mu mieszkac przez jakiś czas poza waszym gniazdkiem tylko zastanów sie czy chcesz się dowiedziec o co chodzi

a ty byś byała szczęśliwa że ktoś szpera w twoich prywatnych rzeczach??? dla ciebie teraz są lata i kasa ważna ??? to nie dziwne że cie zdradza skoro wszysko sprowadzasz do rzeczy materialnych brzydze się takimi babami jak ty, wciskają nos gdzie nie trzeba, zero rozumu i godności, sądzisz że cię zdradza to go zostaw a nie zachowujesz sie jak głupia smarkula ps, jestem kobietą

mozesz też przyszykować mu obiadek nafaszerowany środkami przeczyszczajacymi, lub inny posiłek bliski w czasie jego przesiadaniu na kompie :)) lub kazac kolezancre zadzwonic z waszego banku, niech wyjaśnia z nim sprawy zwiazane z kontem tak długo abyś mogła sobie poszperac

Gość x-sowy
głupia szmato!! a kto ci kazał z nim tyle lat spędzić! - sama jesteś odpowiedzialna za swoje decyzje

Gość hereszka
Do FRANKI Twoje zdanie, masz prawo sądzić tak a nie inaczej. Owszem przekładam wszystko teraz na kase, bo pracowałam ciężko na te pieniądze i niby czemu mam odpuścić facetowi, które mnie zdradza? Mam mu darować te pieniądze? Niby dlaczego? Nie wygrałam jeszcze w totka, żeby komuś robić takie prezenty...

i mozesz zainstalowac kamerke w STRATEGICZNYM miejscu, bedziesz znała hasło bo się nagra, zresztą nie tylko hasło ale czy warto?

ale tak sobie myśle ze ty go nie kochasz, bo gdybys go kochała to płakałabys za nim, za uczuciem...... a nie za latami(czytaj: teraz bedzie mi cięzko kogoś innego znaleźć) i za kasą

Gość dodororo
Jeśli ma przeglądarkę Firefox to wejdź w Narzędzia -> Opcje -> Bezpieczeństwo -> Zapamiętane hasła -> Wyświetl hasła. Może tam będzie (oczywiście to na jego komputerze).

Gość hereszka
No chyba już go nie kocham, to prawda. Niestety. Wcale nie chciałam zakończyć tego związku, bo było na początku super, przez jakieś 4 lata, a potem zaczęło się sypać. Wiem, wiem, to po co dalej to ciągnę? Bo każdy kto przezył dobre, szczęśliwe chwile, to zawsze ma nadzieje, że wszystko się ułoży i że znów będzie dobrze. Ale teraz jak widzę, że on jest wiecznym kawalerem, i ma w dupie mnie i moje potzeby, lekceważy mnie pod każdym względem to jedyne czego chce, to odzyskać kasę, żeby mieć na jakiś nowy początek. Bo inaczej zostanę goła i wesoła w dosłownym tego słowa znaczeniu.

Gość hereszka
Jezuuuuu głupoty piszę. Tak wkręciliście mi z tą kasą, że sama nie wierzę co napisałam. Co odzyskam? Nic nie odzyskam. Po prostu wszystko pójdzie po 50% a radocha żadna, bo mieszkanie na kredyt, auto na kredyt, a gadżety kupione kiedyś dawno straciły na wartości. Chce tylko mieć powód do rozwodu, jakiś konkret, a nie "niezgodność charakterów". Chce, żeby to on poniósł wine, bo jak wkładałam całe serce do naszego małżeństwa. Nawet jego znajomi mówią, żeby puknął się w głowę i zaczął mnie szanować itp. I moja wina owszem, że za poźno się obudziłam, moja wina, bo głupia była, no ale cóż za błędy się płaci.... O ranyyyyy....miał być temat o hasłach i hakerach a wyszły żale i smutki....... Ale choć trochę mi lepiej...dzięki za przeczytanie....