Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robie to bom monk

zrobiłam swojemu facetowi prowokacje na sympatii

Polecane posty

Gość robie to bom monk

spotykam sie z facetem 2 miesiace on nadal ma konto na sympatii..jestesmy razem..a on nadal ma tam fotki..mówi ze po prostu ma bo ma ale nie korzysta i czy mu nie ufam? ja mówie ze ufam ale dla mnie to dosc dziwne! i zrobiłam mu prowokacje zamiesciłam zdjecia atrakcyjnej dziewczyny, pusciłam mu oczko i zagladałam na profil..wiecie co nie odpowiedział....ma szczescie!! nawet na jej profil nie wszedł chco co jakis czas tam zaglada;)

Gość gia_
ja bylam pol roku temu w identycznej sytuacji ! bylam z facetem ok 2 miesiecy i on nadal mial konto na sympatii chociaz mowil mi, ze je niedlugo usunie :o ja zalozylam konto fikcyjne,dalam 1 zdjecia dosyc atrakcyjnej dziewczyny i napisalam do niego... niestety powiem Ci, ze on sie domyslil i zerwal ze mna poniewaz stwierdzil ze mu nie ufam i ze to bylo za duzo jak dla niego. wiec radze Ci ,badz ostrozna :)

Gość robie to bom monk
ale za bardzo nie ma sie jak domyslec..pusciłam tylko oczko wiec zadnych ruchów..nie odpisal i ma szcescie

Gość moze nie zdazyl :D

Gość robie to bom monk
zrobiłam to jakies 2 tyg temu i nic..a na portal wchodził nie raz

Gość moze nie zdazyl :D
Wiec po co wchodzil? Moze ta "fajna laska" nie jest w jego typie

Gość fhsfdhhtd
ja raz zrobiłam prowokacje, ale wysłałam zdjęcie Niearakcyjnej dziewczyny i odpisał!! A ja należę do ładnych. Ale jaja co :-o mi do śmiechu nie było...

Gość robie to bom monk
mówi ze wchodzi tam tak jak na inne portale: onet wrzuta, interia itd... wchodzi i wychodzinie wiem moze w jego moze nie w jego dostaje duzo odpowiedzi na ten profil mysle ze wyglada tak ze moze mu sie spodobac

Gość gia_
u mnie sie domyslil tylko dlatego ze mial konto VIP (tiaa :o) i nie mozna go bylo znalezc w wyszukiwarce ale ja znalam jego nicka i tak do niego doszlam. No coz bywa, teraz z perspektywy czasu moge szczeze powiedziec ze ciesze sie ze to zrobilam, dobrze ze juz z nim nie jestem ,dopiero po pewnym czasie zrozumialam ze to nie byla milosc ;) :D:D